Kunlun – Vladivostok 6:3 (kon.) | N.Novgorod – Barys 0:4 (kon.) | Minsk – Soči 2:5 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
0:4 (0:0, 0:1, 0:3)
Barys Nur-Sultan
Středa 18.12.2019, 17:00 • KRK Nagornyj, Nižnij Novgorod • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:02 Corban KNIGHT - 0:4
     
    55:02
    Barys právě vstřelil branku!
    Pokud měli domácí ještě malou naději, nyní to je jasné. Videll si pohrál s domácími obránci, ve finále přihrál na druhou stranu najíždějícímu spoluhráči a CORBAN KNIGHT poté střílel do poloodkryté domácí svatyně. Zde je Vidella třeba pochválit.
    Asistence: Linus Videll.
    47:22 Dmitrij ŠEVČENKO - 0:3
     
    47:22
    Barys právě vstřelil branku!
    A je to o tři góly. DMITRIJ ŠEVČENKO byl při svém úniku sice faulován, přesto dokázal bekhendem zakončit a zřejmě trochu překvapil Tichomirova, který asi nebude mít v tomto případě čisté svědomí, puk mu projel mezi betony.
    Asistence: Dustin Boyd a Atte Ohtamaa.
    45:59 Jegor PETUCHOV - 0:2
     
    45:59
    Barys právě vstřelil branku!
    Barys je na nejlepší cestě k páté venkovní výhře za sebou. JEGOR PETUCHOV využil zaváhání soupeře na útočné modré, vyrazil do brejku a ač měl ještě spoluhráče na levé straně, rozhodl se vystřelit sám a trefil se přesně ke vzdálenější tyči na pravý beton gólmana.
    Asistence: Anton Sagadejev.
    21:05 Corban KNIGHT - 0:1
     
    21:05
    Barys právě vstřelil branku!
    Hosté jdou přeci jen do vedení. Metalnikov na nic nečekal a rychle nahodil puk před bránu, kde jej velmi šikovně tečoval CORBAN KNIGHT a trochu dezorientovaný Tichomirov nestihl zareagovat.
    Asistence: Leonid Metalnikov a Darren Dietz.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 22. Knight (Metalnikov, Dietz), 46. Petuchov (Sagadejev), 48. Ševčenko (Boyd, Ohtamaa), 56. Knight (Videll)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (Suchanov) – Orlov, Barancev (C), Mišarin, Ch. Genoway, Volčenkov (A), Aljajev, Zborovskij – Q. Howden, Schroeder, Rattie – Bočarov, D. Iljin (A), Šenfeld – Verjajev, Szczechura, Urakov – Gončaruk, Šachvorostov, Smolin.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Pasquale) – Makljukov, Ohtamaa, Dietz (C), Metalnikov, Šalapov, Blacker, Orechov – Ševčenko, Boyd (A), Akolzin – Videll, Knight, Valk – R. Starčenko (A), Šesťakov, Michajlis – Asetov, Sagadejev, Paňukov – Petuchov.

    Rozhodčí: Olenin, Sidorenko – Goljak, Sysuev

    Diváci: 5200
    bahis siteleri