Akademici Plzeň – UK Kings Prague 4:0 (kon.) | HC MUNI – BO Ostrava 2:1 (2:3 po s.n.)
po s.n. (2:3)
HC MUNI
2:1 (0:1, 1:0, 0:0 - 0:0)
BO Ostrava Vítkovice Steel
Středa 18.12.2019, 20:00 • Hokejové haly dětí a mládeže, Brno • Univerzitní liga ledního hokeje • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou (22:24:58)
     
    Je konec! Favorit tohoto zápasu nakonec bere dva body z tohoto zápasu, přestože byl velmi blízko porážce, jelikož Vítkovice vedly před čtvrtou sérií nájezdů 2:0. Masarykova univerzita ovšem dokázala srovnat a rozhodujícím nájezdem se nakonec prezentoval Jan Hasoň, jenž proměnil dva nájezdy ze dvou.
     
    Konec zápasu.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Masaryk University.
    Autorem vítězné branky je JAN HASOŇ.
     
    6. série
    2:3
    Marek SMRČKA neproměňuje.
     
    6. série
    2:3
    Jan HASOŇ proměňuje.
     
    5. série
    2:2
    Jan KALUS proměňuje.
     
    5. série
    1:2
    Ondřej KOSINA neproměňuje.
     
    4. série
    1:2
    Jan HASOŇ proměňuje.
     
    4. série
    0:2
    Marek KOVALSKI neproměňuje.
     
    3. série
    0:2
    Matěj FLOREK neproměňuje.
     
    3. série
    0:2
    Dominik MORAVČÍK proměňuje.
     
    2. série
    0:1
    Jan PAVEL neproměňuje.
     
    2. série
    0:1
    David SYSALA neproměňuje.
     
    1. série
    0:1
    David POLESNÝ neproměňuje.
     
    1. série
    0:1
    Marek SMRČKA proměňuje.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Je za námi i pět nastavených minut, které také nerozhodly o vítězi dnešního zápasu. Větší šance měly rozhodně Vítkovice, ovšem Holub zvládl všechny nebezpečné šance pochytat, Čeká nás tedy i dovednostní soutěž, kterou jsou samostatné nájezdy.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:20
    Šindelka pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou a vypadá to, že absolutně nezáživné utkání půjde i do samostatných nájezdů...
     
    64:00
    Minuta do konce prodloužení!
     
    63:26
    Domácí hráč to nyní zkoušel kolem mantinelu, ale individuální akcí se neprosadil. Na druhé straně vzniklo proto přečíslení, ale nedošlo ani k zakončení.
     
    63:05
    Filip Dýrr se snažil ještě vyšťourat puk, který měl brankář vcelku jasně pod vyrážečkou. Proto si ho vzali do parády obránci domácího celku a je přerušena hra.
     
    62:41
    Na druhé straně se zase hnal do šance Adam Grman, ovšem proti jeho střele stihl brankář Vítkovic sklapnout betony včas a puk udržel ve výstroji.
     
    61:39
    Zatím nevidíme moc záživné prodloužení. Přesto mohli hosté rozhodnout! Marek Kovalski jel sám na gólmana, který kličku vytěsnil betonem!
     
    60:53
    Nevyužili, a tak se ke střele dostali domácí hráči. Šindelka nakonec musel zasáhnout. Nyní jsou tak u kotouče zase Vítkovice, které nejprve střídají.
     
    60:10
    Tak v tomto zápase nás čeká i prodloužení. Úvodní buly vyhráli hostující hokejisté, což je v prodloužení tři na tři jistě výhoda. Uvidíme, jestli toho využijí.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Domácí měli ještě obrovskou šanci, ovšem i ta zůstala nevyužita! Po šedesáti minutách je tedy stav srovnaný a my uvidíme prodloužení. Masarykova univerzita tedy nepotvrdila roli favorita a bude muset o bonusový bod ještě zabojovat. V prodloužení je vše otevřené.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:24
    Tak tady půjdeme rozhodně do prodloužení! Oba týmy si hlídají hlavně střední pásmo, především tedy Vítkovice. Domácím se nedaří tuto obranu překonat.
     
    59:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    58:53
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:06
    Po velmi dlouhé době se dostali hosté do útočného pásma na delší dobu. Proto přišla přihrávka skrze šíři útočného pásma, ale ta nikoho z Ostravanů nenašla.
     
    57:34
    A tak se mohli prosadit hostující hokejisté! Dominik Moravčík totiž táhl celou útočnou akci, kterou bylo přečíslení dva na jednoho. Nakonec to vzal na sebe, ovšem jeho dobrou ránu zápěstím má Holub ve své lapačce.
     
    57:10
    Hráči v bílém jsou v tlaku, ovšem Šindelka zatím skoro nemusí zasahovat. Když už, tak střely bezpečně vidí a nedělá mu zásah nejmenší problémy.
     
    56:27
    Matěj Florek se dostal jako první k puku u mantinelu, přestože v okolí byli jen čtyři soupeři. Přesto Vítkovice vyhodily tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    55:40
    Patrik Matov získal puk ve středním pásmu, a tak se s ním dostal až do toho útočného. Tam domácí kombinují, ovšem hosté zatím velmi dobře napadají.
     
    55:04
    Jan Grygera to chtěl vzít na sebe ranou od modré, ovšem jeho projektil netrefil branku. Střela Vojtěcha Kadlice už ano, a tak má Šindelka další zákrok.
     
    54:23
    Do konce zápasu už zbývá něco málo přes pět minut a pomalu to vypadá, že tady se bude hrát prodloužení. Domácí jsou sice lepší, ovšem do gólovky se nedostali.
     
    53:24
    Šindelka si musel připsat po delší době zákrok. Na dorážku byl ještě připravený Patrik Říčka, ovšem gólman hostí puk podržel pod lapačkou.
     
    52:40
    Jenže na na dlouho, protože přišla další ze série nepřesností. Ani Vítkovice však nebyly úspěšné, jelikož přihrávku k mantinelu hráč hostí nezachytil.
     
    52:08
    Po delší době není domácí celek v tlaku, jelikož se nám vkrádají do hry celkem časté nepřesnosti. Přesto jsou domácí hráči alespoň u puku.
     
    51:24
    Vítkovice se po delší době vydaly na útočný výlet, ovšem ten skončil ještě dříve, než vlastně začal. Hosté se totiž provinili ofsajdovým postavením.
     
    50:38
    Další slušný závar před brankou hostí, který však zase nekončí brankou! Jiří Čtvrtníček se ještě dostal k odraženému puku, ovšem jeho dobrou střelu stihl Šindelka vyrazit vyrážečkou!
     
    50:00
    Do konce této části nám chybí posledních deset minut a je otázkou, jestli dnes neuvidíme dokonce prodloužení či nájezdy. Zatím je stav stále vyrovnaný.
     
    49:17
    A tak je už zase domácí univerzita nastěhována v útočném pásmu. Jan Pavel si počkal na přihrávku od mantinelu, ale nedokázal usměrnit puk mezi tři tyče.
     
    48:20
    Přesto to byli hosté, kteří mohli jít podruhé v tomto utkání do vedení! David Gřesík si totiž najel na přihrávku z kruhu, když se ocitl sám před gólmanem. Místo teče mu projel puk pod holí!
     
    47:48
    Domácí hokejisté by chtěli rozhodnout ještě v základní hrací době a jsou jasně lepším týmem. Navíc to trochu vypadá, že Ostravě trochu začíná docházet dech.
     
    47:03
    Masarykova univerzita se ještě držela v útočném pásmu, ovšem Vítkovice to bez nějakých problémů ustály. Přesto se bude vhazovat v jejich obranném pásmu.
     
    46:35
    Michal Janík je na ledě!
     
    46:06
    Tak toto také není moc hezký pohled! Tomáš Račický byl ošklivě naremplován na plexisklo, načež zůstal ležet na ledě. Po krátkém ošetření se však zvedá a vypadá to, že bude schopen pokračovat v zápase.
     
    45:57
    Toto už nebylo myšleno vůbec zle na straně Brna! Přišla totiž zadovka ze špatného úhlu před branku, ovšem tam byli všichni domácí hráči dobře pokrytí.
     
    45:32
    Domácí hokejisté za sebou mají už téměř polovinu početní výhody, ve které se jim zatím nedaří. Ostrava vyhazuje jeden kotouč za druhým za branku soupeře.
     
    44:35
    Vyloučení v týmu BO Ostrava Vítkovice Steel (Michal Janík – 2 min., podrážení).
     
    43:57
    Šindelka už tentokrát zasahovat musel. Přišla na něj však spíše propagační střela, kterou gólman hostí schoval do výstroje a nechal přerušit hru.
     
    43:19
    Jenže ti byli napadáni domácími hráči, kteří se k puku dostali. Nakonec měl vypálit jeden z obránců Brna, ovšem ten se do kotouče vůbec netrefil.
     
    42:50
    V této periodě se snad hra ještě nepřerušovala a vidíme útoky, jak se střídají z jedné strany na druhou. Nyní jsou u puku hokejisté Vítkovic.
     
    42:14
    Tomáš Račický se dostal k odraženému kotouči, ovšem nedokázal prostřeli gólmana hostí! Jeho bekhende na zadní tyč totiž branku o kousek minul!
     
    41:43
    Tak to Ostrava zkoušela o chvilku později. Jeden z jejích hráčů zkoušel objet branku a naservírovat puk před ní, ovšem kotouč si tam cestu nenašel.
     
    41:10
    Ovšem Vítkovice začaly poslední třetinu velmi aktivně. Dýrr dostal kotouč alespoň do útočného pásma, ale tam nikdo z jeho spoluhráčů nebyl.
     
    40:20
    Je před námi poslední třetina, ve které je tedy stav vyrovnaný 1:1. Favoritem jsou domácí, kteří mají k dispozici i větší kádr. Uvidíme, jestli toho využijí.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Již jsou za námi dvě třetiny tohoto zápasu, po kterých je stav vyrovnaný 1:1 a vítězi tedy nejsme o nic blíže než na startu zápasu. Masarykova univerzita byla v této třetině jasně lepší, přesto srovnala až minutu dvacet před koncem. Po zákroku Šindelky se totiž k dorážce dostal Peter Bustin, jenž rozradostnil tým i fanoušky.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:38
    Oba gólmani si ještě v závěrečné minutě tohoto dějství museli připsat zákroky. Jak Holub, tak Šindelka byli ve své snaze úspěšní, a tak je stav vyrovnán.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    38:39
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Nedáš, dostaneš! Zatímco hosté velkou šanci nevyužili, domácí se po tlaku dostali ke srovnání! Štěpán Kučera vypálil od modré a jeho rána Šindelka vyrazil jen vedle sebe. Tam si puk jako první našel PETER BUSTIN, který dorazil puk do sítě. Asistence: Štěpán Kučera a Adam Strakoš.
     
    37:27
    Hostující hokejisté se mohli dostat do vedení o dvě branky! Dominik Moravčík zachytil nepřesný pas a poslal Dominika Pláška do samostatného úniku. Holub ale stihl sklapnout betony včas a odolal i dorážce hráče hostí!
     
    36:52
    Holub se musel hodně ohánět v brance a přesouval se od jedné tyčky k druhé. Domácí gólman to zvládl, jenže jeho spoluhráči se následně provinili ofsajdem.
     
    36:20
    No, zatím to s brněnskou univerzitou nevypadá dobře, i když je zde ještě spousta času na srovnání. Ve hře domácích ale bude muset přijít změna.
     
    35:52
    A nakonec z toho byla střela na branku. Šindelka ovšem dobře viděl i na tento pokus, který vyrazil vyrážečkou mimo hřiště. Následuje buly po jeho pravici.
     
    35:24
    Štěpán Kučera vypálil od modré, ale trefil jen hráče před sebou. Přesto se Masarykova univerzita drží v útočném pásmu i nadále a snaží se kombinovat.
     
    34:50
    Hosté si dojeli pro kotouč do svého obranného pásma jako první a nepovolili tak domácím další střelu na gólmana. Ti se stejně celkem záhy dostali k puku.
     
    33:44
    Tak toto nejsou hezké záběry! Jan Vaverky byl za pomoci dvou spoluhráčů převezen přes led do kabin a nadále se nemůže postavit na pravou nohu! Tady lze doufat jen v to, že z toho nebude vážnější zranění.
     
    33:41
    Šindelka chtěl původně rozehrát do rohu kluziště, ale pak si všiml, že proti němu jede jeden z domácích. Proto po puku ještě skočil a má ho pod lapačkou.
     
    33:00
    David Sysala se snažil nadzvednout obránci před sebou hokejku, pak by se dostal do velké šance. Domácí hokejista si s tím však poradil a nenechal se přetlačit.
     
    31:49
    Domácímu týmu se nyní nepodařilo rozehrávka, a tak se hra vrací před Holuba. Po zakázaném uvolnění tedy následuje vhazování po jeho pravici.
     
    31:04
    Toto už byla velká šance Brna! Kadlic se dostal k teči přihrávky na střed hřiště, ovšem mířil jen doprostřed branky! Tam byl Šindelka připraven.
     
    30:37
    V posledních sekundách se hra už zase moc nepřerušuje. Vítkovice se znovu hnaly do útočného pásma, ovšem domácí obrana zafungovala na jedničku.
     
    29:53
    Nyní se sice dostali hokejisté v černých dresech až do útočného pásma, ovšem tento útok ztroskotal už na útočné modré. Ostravě to nyní vůbec nejde.
     
    29:14
    Masarykova univerzita si umí vytvořit tlak v útočném pásmu a Vítkovice se téměř jen brání. Přesto si domácí hokejisté ještě nevytvořili velkou šanci.
     
    28:47
    Jan Vaverka zůstal ležet na hřišti, načež sudí raději přerušil hru. Domácí hráč se nemůže postavit na pravou nohu a na střídačku se dostal jen za pomoci spoluhráčů. Je dost možné, že tento hráč v utkání dohrál!
     
    28:37
    A viděli jsme střelu od modré v podání domácího celku. Ten buší na vrata brance, jenže nedaří se mu jí vstřelit. Šindelka zatím působí velmi jistým dojmem.
     
    27:56
    I Holub se nyní musel mít na pozoru, i když v posledních minutách nemá tolik práce jako jeho kolega. K tomu si nyní utěsnil svou tyčku, kde místo na gól nebylo.
     
    27:00
    Jan Kalus zvolil nahození nebo střelu z velmi nevýhodné pozice. Proto tato situace dopadla tak, jak dopadla. Domácí se akorát sami vyhnali z útočného pásma.
     
    26:34
    Nyní se nepovedla rozehrávka ani Vítkovicím. Štěpán Kučera byl u puku rychleji, a tak se píská další zakázané uvolnění. Hra se hodně přerušuje.
     
    25:55
    Nyní se jim navíc ani nepovedla dlouhá přihrávka do brejku. Ta totiž nenašla nikoho z hráčů v bílých dresech a puk tak skončil až na zakázaném uvolnění.
     
    25:26
    Brňané tedy ustáli své druhé oslabení v zápase a budou se pokoušet o nějaké brzké srovnání. Zatím se však ani nemohou dostat pořádně ke kotouči.
     
    24:39
    Jan Vaverka je na ledě!
     
    24:02
    Také Šindelka musel zakročit, zatímco jeho tým hraje přesilovou hru. Kotouč však chytil, navíc rychle rozehrál, aby se u něj nekonalo vhazování.
     
    23:36
    Domácí se sice snažili napadat kombinaci soupeře, ale ten to dobře vykombinoval. Nakonec pálil Dominik Plášek, ale jeho pokus má gólman ve výstroji.
     
    23:11
    Vítkovice zatím hrají v početní výhodě v útočném pásmu a zacílily na branku na přední tyč. Tam byl ale Holub připraven a nepustil puk za svá záda.
     
    22:39
    Vyloučení v týmu HC Masaryk University (Jan Vaverka – 2 min., pozdní dohrání).
     
    22:24
    Nyní se trochu přešlo z dobrého tempa z úvodu třetiny do horšího tempa. Hrálo se hlavně ve středním pásmu, kde to nešlo ani jednomu týmu.
     
    21:54
    Nyní se přece jen Ostrava prokombinovala až do útočné třetiny. Přišla přihrávka na střed, ovšem ta byla zastavena obráncem domácího celku.
     
    21:03
    Vítkovice se ještě nedostaly s kotoučem přes svou obrannou modrou čáru. Sice se dostaly alespoň k napadání v útočné třetině, ale tam nebyly úspěšné.
     
    20:33
    A Masarykova univerzita vstoupila do druhé třetiny velmi aktivně. Gólman hostí se musel mít hodně na pozoru a poslední ránu vyrazil do ochranné sítě.
     
    20:10
    A už nám začala i druhá perioda dnešního zápasu! Jeden z domácích se dostal až před Šindelku, ovšem jeho bekhendové zakončení nebylo přesné.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi první třetina, po které vede hostující celek o jednu branku. Ta navíc padla už po dvou minutách hry, když se trefil Marek Kovalski, jenž byl dostatečně důrazný na brankovišti. Masarykova univerzita, která je rozhodně favoritem tohoto zápasu, se sice snažila srovnat stav tohoto utkání, ale Vítkovice hrají velmi dobře a dorovnání stavu nepovolily.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    18:22
    Hostující hráč dokonce zaútočil ve vlastním oslabení. Vyslal svižnou střelu zápěstím, kterou musel Holub vyrazit. Puk se nakonec ocitl v ochranné síti.
     
    17:59
    Štěpán Kučera je na ledě!
     
    17:42
    Vyloučení v týmu BO Ostrava Vítkovice Steel (David Sysala – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    17:35
    To se o několik vteřin později povedlo i Marku Smrčkovi. Jeho nahození od modré ovšem nemělo potřebnou přesnost, takže Holub nemusel zasahovat.
     
    16:54
    Což nadále pokračuje. Čtyřka domácího celku je už rozestavěná na malém prostoru. Jakub Gelnar nyní musel hodně přidat, aby stihl puk v útočném pásmu.
     
    16:22
    Hosté zatím hrají svou přesilovou hru, a to první v tomto zápase, velmi dobře. Masarykova univerzita ještě ani jednou nevyhodila a musí se tak bránit.
     
    15:59
    Vyloučení v týmu HC Masaryk University (Štěpán Kučera – 2 min., sekání).
     
    15:32
    tato třetina zatím plyne velmi rychle. Téměř se nepřerušuje, a tak nám chybí necelých pět minut do konce první části. U puku jsou hráči z Ostravy,
     
    14:55
    Jenže ti si ho moc dlouho neužili. Na druhé straně kombinoval Patrik Matov se svými spoluhráči, ovšem Šindelka nakonec ani nemusel zasahovat.
     
    14:21
    Nyní se snažil probít jeden z hráčů Masarykovy univerzity až do útočného pásma, když byl zastaven přesilou. Faul se nepíská, a tak mají puk pod kontrolou hosté.
     
    13:56
    Vítkovice tedy přečkaly hodně perné chvilky ve svém obranném pásmu. Domácí měli několik dobrých možností ke srovnání, ale nevyužili ani jednu z nich.
     
    13:25
    Dominik Plášek je na ledě!
     
    12:48
    Skvělý a navíc velmi důležitý zákrok v podání gólmana Ostravy! Ten se totiž stihl přesunou proti střele od druhé tyčky, kterou svou vyrážečkou vyrazil.
     
    12:21
    Brankář Vítkovic se nadále musí mít na pozoru. Přišla svižná rána od modré, na kterou Šindelka sice moc neviděl. Přesto našel puk ve výstroji.
     
    12:07
    Ovšem domácí hokejisté nadále pokračují ve hraní přesilové hry. Šindelka se musel ohánět v brankovišti, když se rána domácího hráče odrazila od tyče! Gólman hostí ovšem poté schoval puk pod lapačku.
     
    11:38
    Filip Dýrr je na ledě!
     
    11:25
    Vyloučení v týmu BO Ostrava Vítkovice Steel (Dominik Plášek – 2 min., hrubost).
     
    11:06
    A tak si musel úspěšný zákrok připsat Holub. Na toho mířila střela od mantinelu, na kterou domácí gólman dobře viděl a zastavil ji ve výstroji.
     
    10:41
    Jan Hasoň se rozhodl, že zaveze kotouč do útočného pásma sám. To se mu sice povedlo, jenže při následném souboji u mantinelu o něj zase přišel.
     
    10:05
    Brňané nezačali svou přesilovou hru zrovna dobře. Nejprve se vhazovalo na útočné modré, načež hosté vyhodili puk přes všechny čáry za branku domácích.
     
    09:38
    Vyloučení v týmu BO Ostrava Vítkovice Steel (Filip Dýrr – 2 min., podrážení).
     
    09:02
    Vítkovice se pokoušely o další útočnou akci, ale byl tam jediný hráč na velkou přesilu. Proto přišla střela na druhé straně, ale brankář nemusel zasahovat.
     
    08:19
    Nyní si vak Masarykova univerzita připsala střelu na branku. Šindelka si však místečko u bližší tyčky pohlídal, takže srovnání stavu se zatím nekoná.
     
    08:03
    Toto buly sice vyhráli hostující hokejisté, ovšem ke střele se tentokrát nedostali. To samé se však dá říct i o těch domácích, puk se spíše odráží.
     
    07:36
    Kotouč se nyní odrazil mimo mantinely a rozhodčí nejspíše nevěděli od koho. Proto se bude konat vhazování ve středovém kruhu.
     
    06:42
    To Šindelka to měl nyní velmi jednoduché. Počkal si na dlouhý pas soupeře, který zpracoval svou hokejkou a poslal ho dále. Hosté zatím hrají velmi dobře.
     
    06:20
    Dokonce si troufám říct, že Holub je zatím podstatně vytěžovanějším gólmanem. nyní musel vyrazit další dobrou střelu svou vyrážečkou.
     
    04:52
    A aktivní pojetí hry nadále trvá! Masarykova univerzita by ráda srovnala co nejdříve, ale obrana Ostravy zatím působí velmi pevným dojmem.
     
    03:47
    Zatím vidíme hodně aktivní a svižný hokej, kdy se šance střídají ze strany na stranu. Hosté rozhodně nepůsobí zakřiknutým dojmem a jsou vyrovnaným soupeřem.
     
    02:00
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Ovšem Vítkovice se v tomto zápase dostávají do vedení! Moravčík vypálil z úhlu a Holub jeho pokus vyrazil jen před sebe. Tam byl nejaktivnější MAREK KOVALSKI, jenž dostal puk bekhendem do sítě. Asistence: Dominik Moravčík a David Sysala.
     
    00:58
    Velkým favoritem dnešního zápasu jsou rozhodně domácí hokejisté,kteří jasně vedou tabulku. Také se jako první dostali do útoku, i když nebyli úspěšní.
     
    00:10
    A dnešní utkání mezi Masarykovou univerzitou a Vítkovicemi Steel právě odstartovalo! Domácí nastupují v bílých dresech, zatímco hostující v černých.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Masaryk University: Holub (Tichon) – Grygera, Grman, Gonos, Polesný, Kučera – Vaverka, Kalus, Florek, Bustin, Kadlic, Matov, Pavel, Říčka, Heža, Hasoň, Strakoš, Čtvrtníček, Račický.

    BO Ostrava Vítkovice Steel: Šindelka (Vedra) – Hudec, Štěpán, Gřesík, Baca – Sysala, Kovalski, Plášek, Moravčík, Janík, Kosina, Smrčka, Dýrr, Gelnar.
     
    Dobrý den, chtěla bych Vás přivítat u dnešního utkání v rámci Univerzitní ligy ledního hokeje. V tomto duelu se spolu zaměříme na souboj mezi HC Masaryk University a BO Ostravou Vítkovicemi Steel. Úvodní buly je naplánováno na 20:00 a my budeme samozřejmě u toho!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 39. Bustin (Kučera, Strakoš), rozh. náj. Hasoň – 2. Kovalski (Moravčík, Sysala)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Marek Smrčka (BOO)
    0:1   David Polesný (MUN)
    2. série:
    0:1   David Sysala (BOO)
    0:1   Jan Pavel (MUN)
    3. série:
    0:2   Dominik Moravčík (BOO)
    0:2   Matěj Florek (MUN)
    4. série:
    0:2   Marek Kovalski (BOO)
    1:2   Jan Hasoň (MUN)
    5. série:
    1:2   Ondřej Kosina (BOO)
    2:2   Jan Kalus (MUN)
    6. série:
    2:3   Jan Hasoň (MUN)
    2:3   Marek Smrčka (BOO)


    HC MUNI: Holub (Tichon) – Grygera, Grman, Gonos, Polesný, Kučera – Vaverka, Kalus, Florek, Bustin, Kadlic, Matov, Pavel, Říčka, Heža, Hasoň, Strakoš, Čtvrtníček, Račický.
    BO Ostrava Vítkovice Steel: Šindelka (Vedra) – Hudec, Štěpán, Gřesík, Baca – Sysala, Kovalski, Plášek, Moravčík, Janík, Kosina, Smrčka, Dýrr, Gelnar.
    bahis siteleri