Třinec – Kladno 2:1 (3:2 po s.n.) | Litvínov – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 5:3 (kon.)
K. Vary – Zlín 3:2 (2:1 po s.n.) | Mountfield HK – Liberec 2:3 (0:3 po s.n.) | Sparta – Plzeň 2:1 (po pr.)
po s.n. (1:2)
BK Havlíčkův Brod
3:4 (0:0, 0:1, 3:2 - 0:0)
Rytíři Kladno
Středa 18.12.2019, 18:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 7. kolo
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Rytíři Kladno.
    Rozhodující nájezd proměnil kapitán týmu PETR ULLRYCH, který překonal Kubíka bekhendovým blafákem a získává pro svůj tým bonusový bod navíc.
     
    56:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři srovnávají stav utkání, když se prosazují v početní výhodě! Velký tlak na branku Havlíčkova Brodu, kterého využil ONDŘEJ HRABÍK! Ten napálil puk zpoza branky o záda gólmana! Asistence: Petr Ullrych a Štěpán Vimmer.
     
    53:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Obrat v utkání je ze strany Havlíčkobrodských dokonán! Krásná kombinace, která by se neztratila v žádné příručce pro mladé hokejisty. Filip Dymák už chtěl sjet za branku, když před levou tyčí nahrál na tísněného VLADISLAVA JUŘICU! Útočník první pětky pověsil nekompromisně puk do pravého horního rohu! Asistence: Filip Dymák a Adam Rauš.
     
    48:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři využívají přesilovou hru a smazali dvoubrankové manko! Zychovu ránu vyrazil Gabriška před sebe k volnému FILIPU DYMÁKOVI. Ten měl dostatek času na zakončení, když pověsil puk pod břevno. Gólman na poslední chvíli skončil, ale puk nevyrazil mimo tři tyče! Asistence: Martin Zych a Jan Kuchta.
     
    40:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bleskurychlá odpověď v podání domácího výběru! Přečíslení domácího výběru na jehož konci byl střelce posledních utkání MICHAEL BAČKOVSKÝ! Ten vyslyšel nahrávku od Práška, kterou usměrnil k levé tyči! Asistence: Jaroslav Prášek a Lukáš Číhal.
     
    40:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři trestají chybu v domácí rozehrávce, když se dostávají do dvoubrankového vedení! PETR ULLRYCH zachytil nahrávku, kterou si zpracoval. Kapitán hostů si vytáhl Kubíka z branky a střelou do horní poloviny svatyně zvyšuje vedení svého celku! Bez asistence.
     
    23:35
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Středočeši otevírají stav utkání! Petr Ullrych nahrál mezi kruhy ŠTĚPÁNU VIMMEROVI. Ten si zpracoval puk a přesnou ranou do pravého horního rohu vymetl všechny pavučiny! Asistence: Petr Ullrych.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 41. Bačkovský (Prášek, Číhal), 49. Dymák (Zych, Kuchta), 54. Juřica (Dymák, Rauš) – 24. Vimmer (Ullrych), 41. Ullrych, 57. Hrabík (Ullrych, Vimmer), rozh. náj. Ullrych

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Koštoval (KLA)
    0:1   Zych (HBR)
    2. série:
    0:2   Ullrych (KLA)
    0:2   Holenda (HBR)
    3. série:
    0:2   Hrabík (KLA)
    0:2   Rauš (HBR)
    4. série:
    0:2   Kouba (KLA)
    1:2   Bačkovský (HBR)
    5. série:
    1:2   Hurta (KLA)
    1:2   Dymák (HBR)


    BK Havlíčkův Brod: Kubík (Tuček) – Jakubec, Zych (C), Vaněček, Kuchta, Číhal, Fišer, Kutlvašr, Doležal – Dymák (A), Juřica, Rauš (A), Janko, Holenda, Bačkovský, Hrdlička, Prášek
    Trenér: Václav Adam

    Rytíři Kladno: Gabriška (Jaňour) – Danda, Malý, Hvězda, Burger, Havel, Koštoval (A), Kohlíček (A), Sýkora – Vimmer, Holeček, Hurta, Hrabík, Kouba, Nedvěd, Ullrych (C), Adam
    Trenér: Libor Procházka

    Rozhodčí: Jan Bernát – Kristýna Hájková, Tomáš Jiruška
    bahis siteleri