Poprad – Michalovce 8:2 (kon.) | Košice – Banská Bystrica 4:2 (kon.) | MAC Budapešť – Zvolen 5:2 (kon.)
Nitra – Lipt. Mikuláš 2:1 (kon.) | HC Slovan – Miskolc 2:3 (kon.) | Nové Zámky – Trenčín 3:4 (po pr.)
konec
HC Slovan Bratislava
2:3 (1:1, 1:0, 0:2)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
sk Středa 18.12.2019, 18:30 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • Tipos Extraliga (SR) • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:32
    Miškovec dal gól!
    Z pravého kruhu efektne zakončil FRANCIS BEAUVILLIER a je rozhodnuté. Asistencie: János Vas a Davis Vandane.
     
    43:02
    Miškovec dal gól!
    K odrazenému puku sa na ľavom kruhu dostal a pohotovo ho usmernil do siete domácich TAMAS RÉSZEGH. Asistencie: Francis Beauvillier a János Vas.
     
    34:00
    Slovan Bratislava dal gól!
    Najskôr Zigo pri prečíslení tri na dva spálil z ľavej strany svoju príležitosť, Slovan však motal hostí v pásme, puk na hokejke premiešal JINDŘICH ABDUL a z vrcholov kruhov švihom prestrelil brankára hostí. Asistencie: Michal Sersen a Tomáš Zigo.
     
    13:29
    Miškovec dal gól!
    Vandane pálil príklepom od modrej, Habal puk poslal späť do hry, hostia opäť zakombinovali a zakrátko sa puk dostal opäť na hokejku DAVISA VANDANEHO, ktorý príklepom od modrej prestrelil domáceho brankára. Asistencie: János Vas a Nikandrosz Galanisz.
     
    00:22
    Slovan Bratislava dal gól!
    Hostia chybovali v rozohrávke, puk vybojoval Puliš, posunul ho na hokejku TOMÁŠA ZIGA, ktorý nakorčuľoval pred bránku a okolo ramena brankára Adorjána rozvlnil sieť v jeho bránke. Asistencia: Radovan Puliš.

    Vladimír Korduliak

    Branky a nahrávky: 1. Zigo (Puliš), 34. Abdul (Sersen, Zigo) – 14. Vandane (Vas, Galanisz), 44. Részegh (Beauvillier, Vas), 60. Beauvillier (Vas, Vandane)


    HC Slovan Bratislava: Habal (Sabo) – Bačik, Sersen (C), Štajnoch, Meszároš (A), Šedivý, Podlipnik, Hudec – Puliš, Zigo, Abdul – Žitný, Viedenský, Matoušek – Kukumberg (A), Kytnár, Petráš – Sloboda, Urbánek, Bondra
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján (Rajna) – Vandane, Láda, Dudás, Göz, Vojtkó, Szirányi (A), D. Kiss – Részegh, Vas (C), Beauvillier – Rodman, St. Pierre, Beach – Miskolczi, Galanisz (A), Harrison – P. Kiss, Farkas, Lövei

    Rozhodčí: Novák, D. Konc st. – D. Konc ml., Jedlička

    Diváci: 4.372
    bahis siteleri