KHL
Chabarovsk – N.Novgorod 2:0 (kon.) | Vladivostok – Jekatěrinburg 1:2 (po pr.) | Kunlun – Minsk 2:1 (kon.)
Novosibirsk – Spartak Moskva 0:5 (kon.) | Barys – Petrohrad 2:6 (kon.) | Čerepovec – Soči 4:2 (kon.)
Nižněkamsk – Kazaň 2:1 (1:0 po s.n.) | CSKA Moskva – Dynamo Moskva 0:3 (kon.) | Omsk – Čeljabinsk 1:3 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
2:0 (2:0, 0:0, 0:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Středa 25.12.2019, 10:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Amurem Chabarovsk a Torpedem Nižnij Novgorod. Duel začíná v 11 hodin.
     
    Torpedo Nižnij Novgorod

    Hostující Torpedo Nižnij Novgorod zatím prožívá takovou průměrnou sezónu. V jednačtyřiceti duelech vybojovalo čtyřicet šest bodů a patří mu osmá pozice Západní konference. Na deváté Soči má ale k dobru devět bodů. V posledních duelech navíc Torpedo přerušilo sérii nepovedených zápasů a dokázalo zvítězit na ledě Vladivostoku vysoko 5:0. Nejproduktivnějším hráčem je s jednatřiceti body Schroeder.
     
    Amur Chabarovsk

    Domácí Amur Chabarovsk naopak zažívá takovou svou průměrnou sezónu a topí se ve spodních patrech Východní konference. Chabarovsk v osmatřiceti duelech vybojoval jen třicet pět bodů a na play-off ztím ztrácí rovných devět bodů. Navíc má velké problémy v defenzivě. Dosud vstřelil jen 73 branek. V posledním duelu však na domácím ledě přehrál Dynamo Minsk výsledkem 4:3.
     
    Češi a Slováci

    Michal Jordán (CHA) – 37 zápasů, 3 góly, 8 asistencí
    Hynek Zohorna (CHA) – 38 zápasů, 8 gólů, 15 asistencí
    Marek Langhamer (CHA) – 20 zápasů, 92,3%
     
    Úvodní sestavy:

    Amur Chabarovsk: Alikin (Langhamer) – Ignatovič, Jordán, Korobov, Korjagin, Turbin, Kamalov, Alexandrov – Rasskazov, H. Zohorna, Fajzullin – Gorškov, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin – Železkov, Ruděnkov, A. Kuzněcov – A. Lazarev, Kapiturov, Kacuba.

    Torpedo Nižnij Novgorod: Lindbäck (Tichomirov) – Orlov, Barancev, Mišarin, Zborovskij, Volčenkov, Ch. Genoway, Minejev – Schroeder, Šenfeld, Rattie – D. Iljin, Bočarov, Verjajev – Szczechura, Šachvorostov, Urakov – Smolin, Stalnov, Počivalov.

    Rozhodčí: Bělov, Naumov – Zacharenkov, Sivov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Oba týmy už jsou na ledě. Amur bude hrát v oranžovém, zatímco Torpedo oblékne bílé dresy.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Amur uspěl na úvodním vhazování dnešního duelu a ihned se vydal do útoku. Hned první přihrávka však skončila na zakázaném uvolnění.
     
    00:35
    Nikita Kamalov se hnal za přihrávkou do útočného pásma, jenže na dlouhou hokejku kotouč netrefil. Obrana Torpeda následně odehrála puk do bezpečí.
     
    01:10
    Jordán se jako obránce prosmýkl do útočného pásma, kde si přehodil puk na forhend, ale jeho střela zápěstím prolétla kolem vzdálenější tyčky.
     
    01:38
    Alexandr Gorškov číhal na přihrávku na modrou čáru, jenže si nepotykal se zpracováním a kotouč mu uskočil mimo střeleckou pozici.
     
    02:10
    Torpedo se snad poprvé v utkání vydalo do útoku. Nahození na pravou stranu útočného pásma zachytil domácí zadák Jordán, který puk vyhodil bekhendem.
     
    02:38
    Amur se znovu usadil v útočném pásmu. Hynek Zohorna dokonce procedil přihrávku mezi kruhy, jenže tam nebyl nikdo z jeho spoluhráčů.
     
    03:35
    Hostující brankář vyjel za svou branku, kde zastavil nepřesnou rozehrávku domácího celku. Následně rozehrál na levé křídlo a rozjel akci Torpeda.
     
    04:00
    Arťom Železkov si řekl o přihrávku na modrou čáru, jenže Igor Ruděnkov s rozehrávkou příliš váhal a následně nahodil puk jen na prvního soupeře.
     
    04:28
    Michal Jordán se na modré čáře dostal k odraženému puku a rozehrál na pravé křídlo. Na jeho přihrávku si ale nenabruslil nikdo v oranžovém dresu.
     
    05:10
    Anton Lazarev ještě udržel pro Amur útočné pásmo. Domácí hráč následně poslal přihrávku do rohu kluziště, kde kraloval hostující Denis Barancev.
     
    05:35
    Pavel Turbin dojel nepřesnou rozehrávku soupeře a rozehrál bekhendem na rozjetého Hynka Zohornu. Českému útočníkovi ale nakonec utekl puk.
     
    06:10
    Anton Šenfeld operoval na modré čáře, ale domácí obránce k němu stačil rychle přistoupit a odehrál před ním kotouč do středního pásma.
     
    06:39
    Obrovská šance Torpeda! Rattie dostal krásnou přihrávku do úniku, hnal se sám na brankáře, ale forhendem nepřizvedl kotouč nad Alikinův beton!
     
    07:15
    Hosté po velké šanci stupňují svůj tlak a usadili se v útočném pásmu. Torpedo sice dobře kombinuje, ale snaze hostujícího celku schází zakončení.
     
    07:45
    Sergej Zborovskij se ujal rozehrávky hostujícího celku. Jeho přihrávku na levou stranu ale vystihl Kirill Rasskazov, který puk srazil k červené čáře.
     
    08:10
    Hynek Zohorna dostal prostor na pravé straně, projel do útočného pásma, jenže jeho forhendové zakončení prosvištělo kolem zadní tyčky.
     
    08:45
    Stanislav Kacuba nahodil puk ze středního pásma do pásma útočného. Před brankou Torpeda ale kralovali jen zadáci v bílém, kteří puk odehráli.
     
    09:20
    Pokračuje obrovská bitva o každý metr ledové plochy. Hráči Torpeda skvěle napadají už od červené čáry a nedávají domácím prostor k přechodu přes modrou.
     
    09:51
    Alikin vyjel za branku a zastavil prudké nahození po mantinelu. Domácí brankář si následně všiml dojíždějícího soupeře a odehrál puk do bezpečí.
     
    10:15
    Georgij Mišarin si všiml volného prostoru na pravé straně a okamžitě se vydal do útočného pásma. Jeho cestu zastavil důrazným hitem Arťom Železkov.
     
    10:37
    Další útočnou snahu hostujícího Torpeda zastavuje postavení mimo hru. Příliš netrpělivý byl při přechodu do útočného pásma Denis Barancev.
     
    11:10
    Jevgenij Alikin si dal pozor na nahození od modré čáry a schoval kotouč do lapačky. Domácí brankář navíc nechtěl vhazování před svou klecí a rychle puk vyklepal z lapačky.
     
    11:41
    Hynek Zohorna ustál souboj v rohu útočného pásma, vybruslil si do volného prostoru a pokusil se o přihrávku před branku. Na jeho pobídku nedosáhl nikdo v oranžovém.
     
    12:15
    Gleb Korjagin svedl důrazný souboj za vlastní klecí. Domácí obránce ale ukázal svou sílu a obral soupeře o kotouč. Pokračuje se bez přerušení.
     
    12:34
    Až nyní musel rozhodčí přerušit hru. Hostující brankář totiž ukryl do lapačky střelu z levého kruhu. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    13:02
    Dmitrij Korobov dostal nabito na modrou čáru, kde si přehodil puk na forhend, ale jeho slabá střela skončila jen na brusli prvního obránce.
     
    13:19
    Alexandr Gorškov si dal pozor na odražený puk a odrazem o mantinel jej odehrál do středního pásma. Po dalším souboji vylétl kotouč na střídačku.
     
    14:10
    Anton Lazarev obdržel přihrávku na modrou čáru, jenže měl velký problém se zpracováním kotouče a puk mu následně utekl k obráncům.
     
    14:33
    Danil Fajzullin projel po levé straně do útočného pásma, kde si přehodil puk na forhend, ale jeho následné zakončení nemělo dostatek razance.
     
    15:10
    Amuru se vůbec nepovedla rozehrávka. Alexandr Kuzněcov vyslal prudkou přihrávku na levou stranu, ale jeho pobídka skončila na zakázaném uvolnění.
     
    15:28
    Alikin znovu vyjel za svou branku, aby vypomohl obráncům s rozehrávkou. Nikdo v bílém dresu Torpeda nyní rozehrávku domácích neatakuje.
     
    16:05
    Vladislav Ušenin projel do útočného pásma, kde se pěknou kličkou zbavil obránce, jenže jeho následné nahození skončilo přímo na holi dalšího soupeře.
     
    16:29
    Alikin si pohlídal nahození obloučkem ze středního pásma. Domácí brankář ukryl puk do lapačky a přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    17:05
    Torpedo se pokusilo překvapit domácí celek dlouhou přihrávkou za obranu, nicméně zadáci v oranžovém si pobídku bez problémů pohlídali.
     
    17:43
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí Amur se ujímá vedení! Chabarovsk se dočkal branky ještě před koncem první třetiny! Před brankou Torpeda totiž vznikl závar. Odražený puk se od mantinelu odrazil k brance a DANIL FAJZULLIN jej důrazem dopravil do sítě! Asistence: Hynek Zohorna, Nikita Kamalov.
    17:43 Danil FAJZULLIN - 1:0
     
    18:10
    Alexandr Kuzněcov se po pravém křídle prodral do útočného pásma a snažil se procedit bekhendovou přihrávku mezi kruhy. Na jeho pobídku ale nikdo nedosáhl.
     
    18:41
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Druhá branka domácího celku v krátkém časovém sledu! Tohle byla opravdu krásná akce. Amur předvedl rychlý přechod do útoku. Vladislav Ušenin si navedl puk do středu, poslal prudkou přihrávku před branku a ALEXANDR GORŠKOV už jen nastavil hůl. Asistence: Vladislav Ušenin, Vjačeslav Ušenin.
    18:41 Alexandr GORŠKOV - 2:0
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:35
    Torpedo se ještě před koncem úvodní části pokusilo o rychlou odpověď. Denis Barancev projel do útočného pásma, ale jeho pokus schoval Alikin do lapačky.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté domácího Amuru. Úvodní šanci dnešního souboje měl sice Rattie, ale ten svůj únik v úvodní branku nepřetavil. Naopak tři minuty před sirénou se důrazem prosadil Fajzullin! O další minutu později navíc Amur sehrál krásnou akci, kterou zakončil přesnou střelou Gorškov. Do kabin se proto jde za stavu 2:0.
     
    Střely na branku: 11 – 8
     
    Další třetina začne přibližně v 10:48.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Torpedo uspělo na úvodním vhazování druhé třetiny. Hostující celek se ihned vydal do útoku, jenže nahození na levou stranu bylo nepřesné.
     
    20:29
    Anders Lindbäck si dal pozor na nahození od mantinelu a ukryl kotouč do lapačky. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    21:00
    Další obrovská šance domácího Amuru! Arťom Železkov projel po pravém křídle do útočného pásma a slabou střelou málem překvapil brankáře!
     
    21:25
    Dmitrij Korobov zastavil rozehrávku soupeře ve středním pásmu, pokusil se přihrát na levou stranu, ale Vjačeslav Ušenin projel do ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    22:05
    Hostující hráči se dožadovali vyloučeního domácího hokejisty po pádu Orlova za vlastní brankou. Sudí měl souboj přímo před očima a usoudil, že se o podrážení nejednalo.
     
    22:33
    Torpedu se znovu nepovedla rozehrávka. Přihrávku na levou stranu byla příliš prudká a skončila na zakázaném uvolnění. Vhazuje se před hostující klecí.
     
    23:10
    Nikita Kamalov dostal přihrávku na modrou čáru a vyslal prudkou střelu na branku Torpeda. Pozorný obránce v bílém dresu odehrál puk k hrazení.
     
    23:27
    Michal Jordán obětavou rybičkou zastavil rodící se akci soupeři. Domácí kapitán tak sklidil potlesk solidně zaplněné arény.
     
    24:10
    Michal Jordán tentokrát našel dlouhou přihrávkou rozjetého Železkova. Druhý jmenovaný se neprosmýkl kolem obránce a nechal si vypichnout kotouč.
     
    24:35
    Dmitrij Korobov uspěl v souboji za vlastní brankou a odrazem o mantinel vyhodil puk do středního pásma. Jeho pobídku ale zastavili hráči v bílém.
     
    25:10
    Denis Barancev dostal přihrávku na modrou čáru a nahodil puk směrem na branku. Jeho pobídka skončila na zadním mantinelu.
     
    25:35
    Amur se dral do rychlého protiútoku. Maxim Ignatovič projel přes modrou čáru, kde si přehodil puk na forhend, ale jeho pokus prolétl kolem zadní tyčky.
     
    26:08
    Alikin si dal pozor na zakončení z levé strany. Domácí brankář si pokryl prostor u pravé tyčky a schoval kotouč do lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    26:38
    Gorškov se zmocnil kotouče na modré čáře, vybruslil si na levé kruh, jenže jeho zakončení skončilo na betonu připraveného brankáře.
     
    27:10
    Vladislav Ušenin si dal pozor na napadajícího soupeře a odehrál kotouč do bezpečí. Hokejisté v bílých dresech nyní rozehrávku Amuru vůbec neatakují.
     
    27:29
    Amur si zahraje první přesilovku. Dvě minuty za sekání vyfasoval Orlov.
     
    28:10
    Hosté si znovu pomohli vyhozením puku přes všechny čáry. Hokejisté Amuru následně projeli do útočného pásma a pokračují v přesilovkové kombinaci.
     
    28:35
    Torpedo se znovu zmocnili odraženého kotouče a odehráli jej přes všechny čáry za branku Amuru Chabarovsk. Domácí se v přesilovce vůbec nedaří.
     
    29:00
    Další vyhození ze strany Torpeda. Domácím fanouškům se výkon svých oblíbenců v přesilové hře vůbec nelíbí a svou nevoli dávají najevo pískotem.
     
    29:29
    Hosté v plném počtu.
     
    29:57
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Daniil Iljin – 2 min., nedovolené bránění).
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Stanislav Kacuba – 2 min., hrubost).
     
    30:10
    Hosté se zmocnili puku v obranném pásmu a vyhodili jej vysokým obloučkem do pásma středního. Tlak Amuru v posledních minutách sílí.
     
    30:38
    Hynek Zohorna dojel přihrávku na modrou čáru a odehrál kotouč do bezpečí. Hokejisté v oranžovém se mohou opět vydat do útoku.
     
    31:10
    Arťom Železkov chtěl poslat přihrávku na modrou čáru, jenže Anton Volčenkov jeho pobídku protečoval k mantinelu. Amur stále drží útočnou třetinu.
     
    31:40
    Až nyní se hosté po delší době vymanili z tlaku soupeře. Denis Barancev zavezl puk do útočného pásma, nahodil jej za branku a odjel střídat.
     
    32:12
    Dmitrij Korobov dostal nabito na modrou čáru a bez váhání zakončil. Jeho dělovka však prolétla kolem vzdálenější tyčky a kotouč zaduněl o zadní mantinel.
     
    32:38
    První přesilovku si zahraje také Torpedo. Dvě minuty za držení dostává Alikin.
     
    33:09
    Alikin si dal pozor na zakončení od modré čáry a bekhendem vyrazil kotouč do ochranné sítě. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    33:29
    Stanislav Bočarov obdržel krásnou přihrávku na levý kruh a bez váhání zakončil příklepem. Alikin se ale přesunul k tyči a jeho pokus schoval do lapačky.
     
    34:06
    Bočarov zakončoval ze stejného místa, jenže tentokrát trefil prvního obránce v oranžovém dresu domácího Amuru. Hosté ale stále drží útočné pásmo.
     
    34:38
    Domácí v plném počtu.
     
    35:10
    Torpedo se drží v útočném pásmu i po skončení přesilové hry. Domácí hráči už jsou hodně unavení a prakticky jen stojí v blízkosti své branky.
     
    35:28
    Až nyní se hokejisté Amuru dokázali osvobodit vyhozením puku do útočného pásma a stačili odjet na střídačku. Torpedo může rozjet akci.
     
    36:05
    Denis Barancev projel po pravém křídle do útočného pásma a pokusil se překvapit Alikina zakončením na bližší tyč. Domácí brankář byl znovu připraven.
     
    36:35
    Gleb Korjagin vyhodil puk bekhendem do středního pásma. Hosté sice získali puk, ale opět jej odevzdali hokejistům domácího Amuru Chabarovsk.
     
    37:04
    Alikin dnes podává opravdu fantastický výkon! Domácí brankář si dal pozor na zakončení z pravé strany a ukryl puk mezi betony. Vhazuje se po jeho levici.
     
    37:27
    Amur se v posledních minutách brání jen za cenu dlouhých vyhození až do útočného pásma. Domácím hráčům to zatím stačí. Výrazně jim k tomu pomáhá také Alikin.
     
    38:08
    Anton Lazarev dostal přihrávku na modrou čáru, jenže přihrávkou k mantinelu nenašel nikoho v oranžovém dresu domácího Amuru Chabarovsk.
     
    38:40
    Hynek Zohorna nyní skvěle napadal rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Český hokejista dnes hýří pohybem a podává vskutku skvělý výkon.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:29
    Vladislav Ušenin se mezi kruhy dostal k odraženému puku, jenže jeho zakončení skončilo na hrudi dobře postaveného obránce v bílém dresu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina končí! Také po čtyřiceti minutách mohou být spokojenější hokejisté domácího celku! Amur totiž ve druhé části podal koncentrovaný defenzivní výkon a nepouštěl soupeře do šancí. Alikin navíc všechny střely bez problémů zlikvidoval. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 2:0.
     
    Střely na branku: 23 – 13
     
    Další třetina začne přibližně v 11:40.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Amur uspěl na úvodním vhazování třetí třetiny. Chabarovsk se ihned vydal do útoku, jenže nikdo v oranžovém se nedostal do zakončení.
     
    40:30
    Torpedo si zahraje přesilovku. Hynek Zohorna dostává dvě minuty za sekání.
     
    41:00
    Amur se v obranném pásmu dostal ke kotouči a Michal Jordán jej bez váhání poslal přes všechny čáry za branku soupeře.
     
    41:30
    Další povedené vyhození domácího mužstva. Hostující Torpedo se zatím v přesilové hře není schopné udržet v útočném pásmu.
     
    42:09
    Maxim Ignatovič dostal přihrávku na pravou stranu a vyvezl puk do útočného pásma. Amur zvládá toto oslabení na podtrženou jedničku.
     
    42:30
    Domácí v plném počtu.
     
    43:10
    Viktor Šachvorostov byl příliš netrpělivý při přechodu do útočného pásma a projel do ofsajdu. Rozhodčí vytahují hru do středního pásma.
     
    43:34
    Ty Rattie projel do útočného pásma, kde zadovkou našel Denise Baranceva, jehož zakončení prosvištělo nad břevnem domácí klece.
     
    44:10
    Amur pokračuje v důsledném bránění a už se nikam nežene. Domácí hokejisté znovu pouze vyhodili puk do útočného pásma a odjeli na střídačku.
     
    44:30
    Michal Jordán si dal pozor na nebezpečnou přihrávku před branku a špičkou čepele odehrál puk za modrou čáru. Hráči v bílém stále drží kotouč.
     
    45:03
    Anton Šenfeld projel do útočného pásma a pokusil se překvapit Alikina bekhendovou střelou na přední tyč. Domácí brankář se přitlačil k tyči a nepustil puk za svá záda.
     
    45:35
    Hostující brankář vyjel za svou branku a zastavil nahození domácího mužstva. Torpedu už moc času na vyrovnání nezbývá. Hosté se navíc nedostávají do zakončení.
     
    46:03
    Hynek Zohorna si sjel na přihrávku zadovkou a pohotově zakončil. Jeho dělovku ukryl hostující brankář mezi betony. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    46:26
    Arťom Železkov mohl rozhodnout o triumfu domácího celku! Domácí hokejista zkusil zakončení na zadní tyč, ale jeho pokus orazítkoval břevno!
     
    47:10
    Donat Stalnov dostal přihrávku na levou stranu, poslal pobídku mezi kruhy, jenže nikdo v bílém se neprosmýkl až do střelecké pozice.
     
    47:12
    Další přesilovka pro Torpedo. Dvě minuty za krosček dostává Nikita Kamalov.
     
    48:05
    Torpedo se tentokrát drží v útočném pásmu, jenže hráčům v bílém pro změnu schází zakončení. Domácí zadáci skvěle vykrývají prostor.
     
    48:26
    Michal Jordán odehrál kotouč zpoza vlastní branky po mantinelu za modrou čáru do středního pásma. Hráči Torpeda tak musí začít nanovo.
     
    49:00
    Hokejisté v oranžovém opět odehráli kotouč do bezpečí. Hokejisté v bílém dnes mají v přesilových hrách obrovské problémy s přechodem do útočného pásma.
     
    49:12
    Domácí v plném počtu.
     
    50:10
    Amur se ihned vydal do útočného pásma, jenže Hynek Zohorna přihrávkou z rohu ledové plochy neoslovil nikoho v oranžovém dresu Amuru.
     
    50:30
    Další útok hostujícího Torpeda zastavuje další nepovedený přechod přes modrou čáru. Postavení mimo hru, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    51:10
    Hynek Zohorna napadal rozehrávku soupeře ve středním pásmu. Hokejisté v oranžovém v posledních minutách skvěle brzdí útočné akce Torpeda.
     
    51:26
    Igor Ruděnkov velmi obětavě napadal rozehrávku soupeře a schytal zásah kotoučem do obličeje. Domácí hráč však bude schopen nadále pokračovat.
     
    52:10
    Torpedo se hnalo do útočného pásma po pravém křídle, jenže nikdo v bílém dresu se tentokrát nedostal do zakončení. Obránce Jordán odehrál puk do bezpečí.
     
    52:31
    Hynek Zohorna upadl na útočné modré čáře a zůstává ležet na ledové ploše. Český útočník se navíc drží za zápěstí, ale dává najevo, že bude hrát dál.
     
    53:10
    Paul Szczechura dostal přihrávku na modrou čáru, ale důrazný Anton Lazarev k němu bleskově přistoupil a odehrál kotouč do bezpečí.
     
    53:38
    Amur skvěle napadá rozehrávku soupeře ve středním pásmu. Hokejisté v oranžových dresech se dobře pohybují a nepouštějí Torpedo do zakončení.
     
    54:10
    Michal Jordán nahodil puk do útočného pásma, jenže nikdo v oranžovém dresu za jeho pobídkou nespěchal. Vyhození přesto neskočilo na zakázaném uvolnění.
     
    54:38
    Hynek Zohorna už je zpátky ve hře. Domácí útočník vypíchl soupeři kotouč a Maxim Ignatovič jej následně odehrál do bezpečí. Amur hraje opravdu skvěle.
     
    54:56
    Další vyloučení na domácí straně. Dvě minuty za podrážení dostává Železkov.
     
    55:10
    Torpedo se usadilo v útočném pásmu, jenže opět nikdo v bílém dresu nedokázal zakončit. Obranné kvarteto v oranžovém skvěle brání.
     
    55:38
    Charles Genoway střílel od modré čáry, jenže jeho dělovku Alikin dobře viděl a bez problémů vytěsnil kotouč mimo tři tyče. Torpedo stále drží útočné pásmo.
     
    56:10
    Až nyní se domácím hráčům podařilo vyhodit puk ven z obranného pásma. Hokejisté v bílém musí rozjet další útočnou akci od své branky.
     
    56:56
    Domácí v plném počtu.
     
    57:10
    Hostující brankář zůstává na střídačce a Torpedo se snaží vyrovnat v šesti bruslařích!
     
    57:30
    Domácí tentokrát nahodili kotouč do útočného pásma a odjeli na střídačku. Amur hraje přesně to, co v závěrečných minutách potřebuje.
     
    58:15
    Sergej Zborovskij získal odražený kotouč za vlastní brankou, jenže nikdo v bílém mu nepřišel pomoci s rozehrávkou. Domácí pokračují v dobrém napadání.
     
    58:38
    Michail Orlov poslal přihrávku na levou stranu, jenže nikdo v bílém se znovu nedostal do útočného pásma. Pokračuje boj ve středním pásmu.
     
    59:10
    Hynek Zohorna nahodil puk ze středního pásma směrem k brance, ale těsně minul vzdálenější tyčku. Torpedo má čas na poslední útok.
     
    59:42
    Domácí opět vyhodili puk do útočného pásma, jenže nikdo v oranžovém si na jeho pobídku nenabruslil. Ani Torpedo už se nikam nežene.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Amur Chabarovsk zvládl domácí duel s Torpedem Nižnij Novgorod a vítězí výsledkem 2:0. Obě branky dnes padly v úvodní třetině. Nejprve se důrazem na brankovišti prosadil Fajzullin a o minutu později přidal druhý zásah Gorškov! Od té doby už na ledové ploše kralovaly obrany. V závěru třetí části ještě Torpedo zkusilo vyrovnat při hře bez brankáře, ale domácí se hravě ubránili.
     
    Střely na branku: 26 – 27
     
    Češi a Slováci

    Michal Jordán (CHA) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 19:31
    Hynek Zohorna (CHA) – 0+1, 4 střely, čas na ledě 12:58
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 4200 diváků.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (12:17:08)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 18. Fajzullin (H. Zohorna, Kamalov), 19. Gorškov (Vl. Ušenin, Vj. Ušenin)


    Amur Chabarovsk: Alikin (Langhamer) – Ignatovič, Jordán, Korobov, Korjagin, Turbin, Kamalov, Alexandrov – Rasskazov, H. Zohorna, Fajzullin – Gorškov, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin – Železkov, Ruděnkov, A. Kuzněcov – A. Lazarev, Kapiturov, Kacuba.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Lindbäck (Tichomirov) – Orlov, Barancev, Mišarin, Zborovskij, Volčenkov, Ch. Genoway, Minejev – Schroeder, Šenfeld, Rattie – D. Iljin, Bočarov, Verjajev – Szczechura, Šachvorostov, Urakov – Smolin, Stalnov, Počivalov.

    Rozhodčí: Bělov, Naumov – Zacharenkov, Sivov

    Diváci: 4200
    bahis siteleri