Německo – Kazachstán 6:0 (kon.) | Švédsko – Finsko 3:2 (kon.) | Kanada – Rusko 4:3 (kon.)
konec
Kanada
4:3 (0:0, 1:2, 3:1)
Rusko
Neděle 05.01.2020, 19:08 • Ostravar Aréna, Ostrava • Mistrovství světa do 20 let • Finále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    A trest teď obdržel Grigorij Děnisenko, dvě minuty dostal za nedovolenou hůl, protože hrál se zlomenou hokejkou. Miftachov zpět v bráně, Kanada má přesilovku pět na tři!
     
    58:34
    Pavel Dorofejev sekl soupeře do hokejky a obdržel dvě minuty. Miftachov se vrátil do brány a bude se hrát čtyři na čtyři!
     
    57:19
    Ruská početní převaha bude ještě zesílena, kanadský Kevin Bahl je totiž potrestán za hákování! Přesilová hra rusé mašiny začne po oddechovém čase, který si vyžádali ruští koučové.
     
    51:11
    Z týmu Ruska odchází na trestnou lavici Dmitrij Voronkov, jenž vyfasoval dvě minuty za krosček, Kanada tak může srovnat z přesilovky!
     
    40:00
    Po závěrečné siréně se ještě proti pravidlům prohřešil Jegor Zamula, který vyfasoval dvě minuty za hrubost. Třetí část tak Kanada začne v přesilovce!
     
    30:39
    A Kanada si vybojovala přesilovku pět na tři! Daniil Žuravljov byl totiž vyloučen za sekání, Dmitrij Voronkov zase za držení. Po komerční přestávce tak bude mít Kanada skvělou šanci na srovnání!
     
    27:55
    Rusové si zahrají další přesilovku, Barret Hayton je totiž potrestán za držení hokejky. Dočkáme se již otevření skóre?
     
    20:35
    Daniil Pylenkov nakonec sevřel puk rukou, za což si vysloužil trest. kanada tak má přesilovku.
     
    17:09
    Kanada už byla v plném počtu, moc dlouho ale tento stav nevydržel. Kevin Bahl totiž v útočném pásmu sekal a jde na trestnou lavici.
     
    15:04
    Šanci ale budou mít v další přesilovce, kanadský Ty Smith je totiž potrestán za držení. Ruská přesilovka začne po komerční přestávce.
     
    12:16
    Jedna z ruských hokejek vyletěla vysoko do vzduchu a rozhodčí reagují trestem pro Josepha Velena za sekání, hrát se tak bude čtyři na čtyři.
     
    10:43
    Nikita Alexandrov je potrestán dvěma minutami za sekání a uvidíme tak teď i kanadskou přesilovku.
     
    04:04
    První přesilovka zápasu je tu a zahraje si ji ruská sborná. Jared McIsaac se totiž provinil podrážením a už je na trestné lavici.
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 32. Cozens (Veleno, Lafreniere), 50. McMichael (Addison, Byram), 52. Hayton (Addison, Lafreniere), 57. Thomas (McMichael, Addison) – 30. Alexandrov (Zamula), 35. Děnisenko (A. Romanov, Sokolov), 49. Sorkin (Kruglov)


    Kanada: Hofer (Daws) – Byram, Bernard-Docker, McIsaac, Smith (A), Bahl, Addison, Drysdale – Lafreniere, Hayton (C), Foote – Foudy, Veleno (A), Cozens – McMichael, Dellandrea, Dudas – Byfield, Thomas, Lavoie – Mercer.
    Rusko: Miftachov (Askarov) – A. Romanov (A), Galeňuk, Pylenkov, Zamula, Misjul, Žuravljov, Malyšev – Děnisenko (C), Chovanov, Sokolov – Dorofejev, Ivan Morozov, Alexandrov – Marčenko, Voronkov, Podkolzin (A) – Rtiščev, Kruglov, Sorkin – Grošev.

    Rozhodčí: Heikkinen (FIN), Vikman (FIN) – Lundgren (SWE), Synek (SVK)

    Diváci: 8 693
    bahis siteleri