Chelsea – Nottingham 2:0 (kon.) | Crystal Palace – Derby 0:1 (kon.) | Middlesbrough – Tottenham 1:1 (kon.)
Sheffield Utd. – AFC Fylde 2:1 (kon.) | Liverpool – Everton 1:0 (kon.) | Gillingham – West Ham 0:2 (kon.)
konec
Crystal Palace FC
0:1 (0:1)
Derby County
Neděle 05.01.2020, 15:01 • Selhurst Park, Londýn • FA Cup
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:01.
     
    Dobré odpoledne všem příznivcům anglického fotbalu! Nejvyšší anglická fotbalová soutěž hlásí tento víkend volno, především kvůli konání dalšího kola FA Cupu! Do nejslavnějšího fotbalového poháru na národní úrovni vstupují už i týmy z Premier League, jedním z nich je i Crystal Palace, které vyzve druholigové Derby County.

    Zápas začíná netradičně v 15:01, proč? Všechny zápasy jsou totiž o 60 sekund pozdrženy oproti plánovanému hvizdu na základě iniciace anglického fotbalového svazu kvůli podpoře psychického zdraví u fanoušků. Ti budou mít během první minuty před startem zápasu zhlédnout krátké video namluvené princem Williamem, který navíc s tímto nápadem i přišel a zaštiťuje jej.
     
    DERBY COUNTY
    Championship: 17. místo, 33 bodů, skóre 26:34, bilance 8-9-9

    Derby již nehraje nejvyšší fotbalovou soutěž v Anglii už pěknou řádku let. Naposledy tak bylo v sezoně 2007/2008, kde se Derby s pouhými 11 body umístilo na posledním fleku a padalo tak o soutěž níže, kde ani první sezony to nebyla žádná sláva. Až do roku 2011 totiž County hrálo spodek a bojovalo o přežití mezi 24 týmy, což se nakonec povedlo a v posledních letech nabírají výsledky The Rams vzestupný trend. Nejblíže postupu zpět mezi elitu bylo Derby v sezoně 2013/2014, kdy skončilo třetí a o postup si to v play-off rozdalo s QPR, ale dostalo rozdílový gól až v nastavení zápasu, na což už nebylo schopné reagovat.

    Po letech klidného hraní v širší špičce tabulky nyní Derby znovu pluje ve spodnějších vodách, současně je z toho 17. místo s náskokem deseti bodů na Wigan, který je na první sestupové pozici.
     
    CRYSTAL PALACE FC
    Premier League: 9. místo, 28 bodů, skóre 19:23, bilance 7-7-7

    Crystal Palace je příjemným oživením ligy společně se Sheffieldem a po půlce soutěže je stále reálně v boji o evropské poháry. V posledních zápasech mělo Crystal Palace papírově snažší los, proti soupeřům ze spodku tabulky ale remizovalo, či rovnou prohrálo. Remíza přišla proti Norwichi, Brightonu a Southamptonu (shodně 1:1), výhru mohlo Palace slavit nad West Hamem (2:1), s nepořízenou naopak jelo z Newcastlu (0:1). Kromě výsledků si ale Crystal Palace buduje i jméno svým nebojácným a útočným herním projevem, který platí na silnější soupeře a k vidění často bývá krásný fotbal.

    Své o tom ví například Liverpool, který vyhrál v Selhurst Parku těsně 2:1, když na srovnání Zahy z 82. minuty reagoval sice Firmino o tři minuty později, ale na výhru se pořádně nadřel, Palace dokonce svého soupeře přestřílelo (11 – 6).
     
    Pokud by dnešní utkání nedopadlo výhrou ani jednoho z týmu, tedy by to byla remíza, tak by se zápas opakoval v jiném termínu. Žádné prodloužení tedy tak dnes neuvidíme.
     
    -31
    Ještě jednou přijměte mé přivítání u dnešního textového přenosu ze třetího kola FA Cupu! Zhruba za půl hodiny začne sledované utkání v Selhurst Parku, kam se podívá i slavný Wayne Rooney! Ten se vrátil z amerického D.C. United na začátku letošního roku, v Derby tak hraje necelých 5 dní. Během těchto dní se stal miláčkem davu, a také kapitánem týmu. V dnešní sestavě tedy nemůže chybět.

    Zejména Crystal Palace protočilo sestavu a rozhodně nenastupuje v plné síle, ale ani s kompletním rezervním týmem. Příležitost dostal dnes šírší kádr A-týmu. Ani Derby do toho nejde s nejlepší výbavou, na lavičce se například objeví poprvé gólman U23 Henrich Ravas ze Slovenska.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Crystal Palace zahájí dnešní utkání výkopem. Domácí to hned zkusili nákopem na Wickhama, ten ale prohrál hlavičkový souboj na středu pole a útočí tak i Derby.
     
    1
    Po pravém křídle už startoval Lawrence, přihrávka na něj od Sibleyho ale byla již ofsajdová.
     
    2
    Nebezpečný centr nyní prolétl vápnem Crystal Palace, na druhé straně jej sebral Rooney, který okamžitě z jedničky vracel míč zpět do vápna, ale stáčený centr na zadní tyč nakonec vylétl za hrací plochu.
     
    3
    Sibley došlápl Kellyho, který si zpracovával ze vzduchu, proto dostane Palace možnost trestňáku.
     
    4
    Pierrick si kličkou na osu otevřel prostor v obraně Derby a naběhl si s míčem až do vápna, přičemž se zbavil ještě dvou obránců, jeho tvrdá střela ale letěla přímo doprostřed branky, Roos šel okamžitě na zem a dokázal tento míč vyrazit!
    4. Pierrick první šanci zápasu neproměnil
     
    5
    Pierrick byl faulován Malonem přímo proti brance Derby, navíc nějakých 20 metrů od brankové čáry. Tohle je zajímavý trestňák pro Palace.
     
    5
    Zahrával jej domácí kapitán Luka Milivojevič, jenže vůbec se mu tenhle pokus nepovedl a dloubáčkem překopl jak zeď, tak i branku o dobré tři, čtyři metry.
     
    6
    Další standardku zahrávali domácí a tentokrát už to bylo o něco nebezpečnější. Do vzduchu šel McCarthy a sklepával hlavičkou pod sebe na spoluhráče, tam už ale byli připraveni obránci Derby a odvrátili míč do bezpečí.
     
    8
    The Rams se v prvních minutách k ničemu moc nedostali. Crystal Palace diktuje tempo hry, mělo i nějaké šance, zatím však hrajeme v Selhurst Parku bez branek.
     
    8
    Až nyní se Derby dostalo k souvislejší kombinaci na vlastní polovině. Takové menší uspávání soupeře rychle změnil centr od Rooneyho křížem na pravou stranu, kde skákal do vzduchu Bogle, ale míč obránce Derby ze vzduchu nesebral.
     
    10
    Milivojevič zkoušel zakombinovat nakrátko s Meyerem, ale to vůbec nevyšlo a soupeř vytlačuje domácí hlouběji do pole.
     
    10
    Kouyaté podlehl tlaku napadajícího Daviese a zahrál míč jenom za postranní čáru. Tím pádem dostává Derby balon na útočné polovině.
     
    11
    Pierrick byl opět faulován, tentokrát nestihl jeho rychlou kličku Malone a pomohl si zatažením za dres z boku.
     
    12
    Bogle v souboji s Meyerem sice odkopl balon na tribunu, ale po střetu také šlápl na kotník německému záložníkovi. Ten se necítí vůbec dobře a ve vzduchu visí střídání.
     
    13
    Meyer odchází s lékařským týmem za postranní čáru a uvidíme, jak moc se tento Němec dokáže „spravit“ do dalších minut zápasu.
     
    14
    Meyer je už zpátky ve hře, jeho pobyt mimo hrací plochu tak byl skutečně spíše epizodní. Hned ale zavinil ztrátu území pro Palace, které tak couvá opět do obrany.
     
    15
    Sice pěkný centr od Daviese na dobrých 40 metrů, ale ve vápně nebyl z týmu Derby vůbec nikdo. Proto Hennessey zcela bez problémů sbírá do rukavic a rozehrává.
     
    16
    Ani na druhé straně se moc nezadařilo s přesností nahrávky vzduchem, Roos jenom kontroloval a nemusel vůbec zasahovat.
     
    17
    Malone opět hledal někoho ve vápně vzduchem, tentokrát se už zadařilo a Lawrence naskakoval na hlavičku, ale netrefil optimálně a vybíhající Hennessey jeho slabý pokus lapil.
     
    18
    Derby se už dokázalo dostat do hry a kombinovat na půlce svého soupeře, propracovat se k nějakým větším šancím se ale nepovedlo.
     
    18
    Louie Sibley se na hranici vápna kličkou zbavil stínujícího obránce a vystřelil technicky na zadní tyč, jenže míč letěl skutečně vysoko nad očekávaný cíl.
     
    20
    Kouyaté otevíral prostor pro jednoho ze svých spoluhráčů, ten však skončil na zemi a těžko říci, co se tam vlastně vůbec přihodilo. Zřejmě bych to tipoval na gravitaci.
     
    20
    Ayew se propracoval přes dva obránce z úhlu do zajímavé pozice, Bogle ale dobře tohoto útočníka dostoupil a odvrátil míč na rohový kop.
     
    21
    Špatná rozehrávka dala prostor situaci 2 na 2, kterou táhl Sibley, ale absolutně špatnou nahrávkou na sbíhajícího Lawrence to celé skončilo někde na 25 metrech od branky domácích.
     
    22
    Držení míče: 55 % – 45 %
     
    22
    Hosté by si rádi přáli odpískání technického přestupku v podobě hraní rukou jednoho z domácích, ale Michael Oliver tuto akci odmítá provést.
     
    23
    Opět útočí CPFC do „plných“ a na Kellyho, který startoval po pravém křídle do otevřeného prostoru, mířila z hloubi pole průniková přihrávka, kterou ale obránce domácích nedoběhl.
     
    24
    Sibley získal míč na středovém kruhu a otevíralo se mu hodně možností, jak to celé zahrát. Mohl například hrát na levou stranu, kde mu nabíhali rovnou dva spoluhráči, mladý štírek ale raději zahrál doprava, tam měl jenom jednoho hráče a navíc byl obsazen.
     
    26
    Proto celá akce dopadla neúspěchem a domácí opět valí na druhou stranu, ani tam ale neuspěli. Anglický fotbal holt není stále jenom o krásných fotbalových momentech a tvrdosti, ale také o nepřesnostech a nakopávání míčů...
     
    27
    Louie Sibley už mohl jít sám na branku, když se uvolnil přes dva obránce, jenže při zpracování zahrál rukou. Nějak to tak demonstruje prozatimní průběh celého tohoto zápasu.
     
    28
    Martin se nedostal přes obránce do vápna, kam mířil jeden z dalších centrů. Po delší době se tak Hennessey potká s balonem a může rozehrát.
     
    29
    Riedewald těsně nedoběhl přihrávku po lajně, Derby se proto dostává snadno k balonu, který bude vhazovat do hry.
     
    30
    Huddlestone zakombinoval na levém křídle s Lawrencem, dvě rychlé přihrávky z obou stran ale končí další nepřesností, Lawrence přecenil schopnosti sprintujícího kolegy, který neměl ani nárok na stihnutí balonu.
     
    31
    Meyer se dostal do vápna Derby jako první k odraženému míči, jeho pokus z první ale záhy blokoval vybíhající obránce hostí.
     
    32
    Derby County právě vstřelilo branku!
    Z ničeho, z absolutně ničeho, se Derby ujímá vedení! Bogle táhl útok po pravém křídle a nacentroval do vápna spíše z nouze. Centr si však našel CHRIS MARTIN, který improvizoval a zakončoval na branku placírkou. Pokus však umístil tak šikovně do protipohybu gólmana Hennesseyho, že na něj nedosáhl a početný kotel hostujících fanoušků tak může slavit – 0:1!
    32. MARTIN - 0:1
     
    35
    Svým způsobem je to ale pro Derby zasloužené vedení. Crystal Palace se vyjma šance a menšího náporu z úvodu zápasu nedokázalo dostat k ničemu, Derby naopak mělo slibné šance, které ale ztroskotaly na nepřesnostech.
     
    37
    Hosté si došli pro rohový kop a rozhodně s rozehrávkou vůbec nikam nespěchají. Mezitím to ale vypadá, že bude hru muset opustit Max Meyer, jehož stav s kotníkem se moc nelepší.
     
    38
    Je tomu skutečně tak, zdravotní stav Meyera nedovolí pokračovat v zápase, na jeho místo přichází James McArthur.
     
    39
    Milivojevič se dopustil faulu na jednom z hráčů Derby, tím pádem hosté dostali trestný kop k dispozici. Ale naložili s ním zle, bez jakéhokoliv kontaktu skončil balon za brankovou čárou.
     
    40
    Opět se valil na obranu Palace brejkový útok Derby. Finální přihrávka mířila na sprintujícího Martina, tentokrát to ale bylo už dlouhé, do akce tak vyběhl Hennessey a odklidil míč mimo nebezpečí.
     
    42
    McCarthy střílel zpoza vápna z druhé vlny, jeho tečovaný pokus se nakonec stočil vedle pravé tyče. Tím pádem mají domácí roh.
     
    42
    Prudká Wickhamova hlavička sice donutila pozvednout diváky ze sedadel, ale míč končí vysoko nad brankou, asi někde v desáté řadě menší tribuny za brankou hostí.
     
    44
    Jeden z posledních útoků zakládá domácí celek, Wickham už hledal, komu z pravého křídla nahraje míč do vápna, dobíhající obránce Derby ale srazil tento pas na roh.
     
    44
    Tlak Crystal Palace se stupňuje ke konci poločasu a domácí dostali dva rohy za sebou, které ale větším úspěchem neskončily. Vypadá to, že Derby už tento poločas přečká bez inkasované trefy.
     
    45
    Nastavují se ještě tři minuty nad základní dobu.
     
    45+1
    Na Wickhamovi je vidět bojovnost a snaha, avšak sám na to nestačí. Nyní z přemíry snahy spáchal útočný faul.
     
    45+2
    Těžký křižný centr nakonec odvrací Riedewald na rohový kop. Derby nikam s rozehrávkou nespěchá a je jasné, že už vedení do konce poločasu nepustí.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    A tak se i děje. Domácí hráče vyprovází do útrob stadionu hrobové ticho, protože ti měli sice za 45 minut větší držení míče a drobně více ze hry, ale všechny jejich šance skončily ve čtvrté minutě, kdy střílel zajímavě Pierrick, ale jenom do gólmana Roose. Ani Derby nehrálo v útoku nic extra, ale dokázalo skórovat z akce, kterou ve 32. minutě proměnil Chris Martin. Obecně sledujeme poměrně nudný zápas bez většího vzrušení, povede se domácím ve druhé půli zvednout?
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:05.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Druhý poločas začal výkopem Derby, které se nedostalo dále, než tak 15 metrů od poloviny, než následným nepřesným nákopem zakoplo míč do autu.
     
    46
    Riedewald velice dobře pozičně uhrál souboj s Martinem a nechal dokutálet míč do zámezí.
     
    47
    Wickham si ve vzduchu pomohl rukama, což sudí Oliver včas viděl a odpískal domácímu hráči ihned útočný faul.
     
    48
    Na Pierricka mířil z vlastní poloviny centr, mladý záložník ale místo toho, aby kontroloval, kam mu hrací předmět letí, zůstal stát na místě a centr ho o pár metrů přeletěl.
     
    49
    Ayew se otočkou zbavil Huddlestona a nahrával do otevřeného prostoru pro nabíhajícího Wickhama, ale opět to ztroskotalo na větší přesnosti nahrávky. Derby se nikam vůbec nežene, pomalu kombinuje u své branky, neboť ví, že vede.
     
    52
    Pierrick se u rohového praporku obtočil okolo obránce, přešel ještě přes jednoho a dokázal v poslední chvíli nahrát na McCarthyho na hranici vápna. Ten na nic nečekal a střílel, dvakrát tečovanou střelu ale Roos bez potíží vyráží.
     
    52
    Přece jenom Crystal Palace zvýšilo svoji aktivitu ve druhé půli a dostává Derby pod postupný tlak. Bogle se nyní snažil obrat Ayewa o míč, dopadlo to ale odpískáním faulu pro domácí.
     
    53
    Milivojevič rozehrával přímák po zemi secvičeným signálem, Cahill pak zvedal míč do vzduchu, proti ale vybíhal Roos a dokázal centr vytěsnit. Následně ještě hostující gólman trochu komicky naháněl McCarthyho na malém vápně, aby získal míč, ale domácí záložník si nedokázal s tímto poradit a nahrát někomu do lepší pozice.
     
    55
    Další štiplavý centr do vápna vyslal Milivojevič, Malone byl ale na míči první a hlavičkuje jej mimo nebezpečnou zónu Derby.
     
    56
    V prvních deseti minutách první půle prakticky domácí nepustili hosty do hry, ti se ale zatím bez problémů brání. Rozhodně nás však čeká ještě zajímavá půle.
     
    57
    Ayew nasadil jesle Forsythovi a našel sbíhajícího Wickhama, který zvedl míč z první vysoko nad branku.
     
    57
    Ayew obstřelil obránce, který jej stínoval, střelu směřující do branky ale zastavil Bogle a odpravil míč na roh.
     
    58
    Hosté i tento roh přečkali, domácí stále hledají recept na překonání pevné obrany soupeře ze střední Anglie.
     
    59
    Bogle chtěl zopakovat úspěšnou spolupráci z první půle a opět centroval na Martina, tentokrát již ve složitější pozici, než tomu bylo poprvé. Martin hlavičkoval nepříliš silnou razancí z nějakých 15 metrů, Hennessey bez problémů lapil.
     
    60
    Hosté se mohli rázem dostat do dvougólového náskoku! Lawrence dostal míč do vápna a přenechal jej na Martina, který přetahem centroval na zadní tyč, kde byl úplně osamocený Bogle. Jeho hlavička o zem z ostrého úhlu ale v brance nekončí!
    60. Bogle neusměrnil míč do branky v gólové šanci
     
    63
    Hodina hry za námi a opět je úvodní nápor Palace po hře. Nyní ale dochází ke kontroverznímu momentu na středovém kruhu, kdy se do sebe pustili Milivojevič a Huddlestone.
     
    64
    Huddlestone dostává za strkanici žlutou kartu.
     
    64
    Celou situaci přezkoumává VAR a uvidíme, jak to celé dopadne!
     
    66
    Michael Oliver se jde na celou situaci podívat sám osobně, přímo k obrazovce.
    66. Strkanice mezi Milivojevičem a Huddlestonem
     
    67
    Velká rána do závěrečných plánů Crystal Palace! Za naznačení úderu hlavou do Huddlestona, je domácí kapitán Luka Milivojevič vyloučen!
     
    69
    Crystal Palace tedy hraje v deseti, kapitánskou pásku přebírá Gary Cahill. Zároveň je to druhá karta v zápase vůbec a Derby bude hrát do otevřené obrany.
     
    70
    Forsyth vytušil nepřesnou přihrávku mezi beky, dostal se před Cahilla a už se rozbíhal vstříc brance, Cahill však využil svých zkušeností a míč Forsythovi sebral.
     
    71
    Bogle sice odstavil tělem Cahilla, přesto budou však domácí vhazovat, neboť Bogle zahrál míč jako poslední.
     
    72
    Střídání v týmu Derby County: ze hřiště odchází Whittaker, přichází Holmes.
    Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází Pierrick, přichází Tomkins.
     
    73
    Wickham podél lajny uvolnil Riedewalda, jehož následný centr zblokoval Huddlestone na roh. Hostující hráč tady rozhodně není tím oblíbeným, což mu dávají domácí fanoušci najevo.
     
    74
    Hosté tento roh přečkali, i v deseti ale Palace zlobí a rozhodně se nechce spokojit s tím, že by bylo vyřazeno ve třetím kole FA Cupu.
     
    75
    Střídání v týmu Derby County: ze hřiště odchází Huddlestone, přichází Bird.
     
    76
    Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází Riedewald, přichází Woods.
     
    77
    Mnoho střídání proběhlo v posledních minutách, obraz hry se ale moc nemění, domácí v deseti tlačí soupeře a vybojovali si další rohový kop. Z něj však toho moc nevyšlo pro domácí barvy.
     
    78
    I tento roh dokázalo Derby ubránit, navíc se zásluhou Sibleyho dostalo na polovinu soupeře. Tedy přesně to, co hosté potřebují, aby postoupili v FA Cupu dále.
     
    79
    Hosté pomalu a líně kombinují na své polovině, občas do hry zapojí i gólmana Roose, aby se neřeklo.
     
    80
    Už to vypadalo na další propad obrany Palace, ale v poslední chvíli vše zachránil Kelly, který vložil hlavu do přesného centru za obranu na Martina.
     
    81
    Sibley neuspěl v rychlostním souboji s Woodsem, ale Derby dokázalo otupit nápor Palace a hrát už v klidnějším tempu. Když už se domácí ale mohou dostat zadarmo před soupeřovu klec, tak vhodí blbě aut, jako například nyní.
     
    83
    McCarthy byl vytlačen napadajícím Holmesem daleko od půlící čáry a rozhodně to není to, co by si domácí přáli. Ale nedaří se jim v koncovce, tvoří i velké procento technických chyb.
     
    84
    Bird už startoval do otevřené obrany, fauloval přitom ale McArthura a hra je tak správně přerušena a posunuta zpět do středového kruhu, odkud budou domácí rozehrávat.
     
    85
    Ayew našel nezištnou přihrávkou Wickhama, od něhož se ale míč odrazil do zámezí a The Rams tak budou mít k dispozici vhazování.
     
    87
    Poslední čtyři minuty zbývají odehrát ze zápasu, ale rozhodně se dá očekávat, že sudí Oliver ještě něco nastaví, mimojiné i za konzultaci červené karty pro Milivojeviče s VAR.
     
    87
    Palace je znovu nastěhováno před brankou Derby a kombinuje, snaží se propracovat k brance. Ale když se nedaří, tak se zkrátka nedaří.
     
    89
    Roy Hodgson působí na střídačce Palace zadumaně, teď už nemá moc možností, kam sáhnout nebo něco změnit.
     
    90
    Jsme v poslední minutě základní hrací doby. Na střídačce Derby se chystá ještě jedno, spíše taktičtější, střídání.
     
    90+1
    Střídání v týmu Derby County: ze hřiště odchází Sibley, přichází Waghorn.
     
    90+1
    Před rohovým kopem proběhne ještě jedno střídání, Sibley jde dolů, na jeho místo naskakuje Waghorn.
     
    90+1
    Bude se hrát ještě pět minut navíc!
     
    90+2
    Ayew našel ve vápně Wickhama, jemuž ale míč při zpracování hrudí uskočil. Toho okamžitě využívá obrana Derby a odkopává míč na polovinu.
     
    90+2
    Další pokus o nákop skončil útočným faulem Wickhama na gólmana Roose. Palace už to hraje vyloženě na dlouhé nákopy.
     
    90+3
    Obléhání vápna Derby pokračuje. McArthur hledal centrem nabíhajícího Wickhama, míč ale sbírá Roos a tohle už by mohli hosté zvládnout.
     
    90+4
    Waghorn jako střídající hráč mohl dokonat zkázu Palace! Hosté vnikli do otevřené obrany svého soupeře a Waghorn dostal křížem nabito na hranici vápna, technickým obstřelem ale rozezvučel jenom levou tyčku Hennesseyho branky!
     
    90+6
    Rooney se ocitl po přihrávce na hranici vápna osamocen, slabší střelu ale posílá jenom do domácího brankáře.
     
    90+6
    Stále se nemohou hosté dočkat konce. Faul Daviese a z půli hrací plochy dostávají domácí tu poslední šanci v zápase.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Derby slaví s početným kotlem svých příznivců, protože dokázalo obrat Crystal Palace na jeho půdě a postoupit do dalšího kola FA Cupu na jeho úkor! Všechno rozhodl gól z 32. minuty, když se prosadil Chris Martin. Jinak jsme viděli utkání podprůměrné, až nevalné kvality. Není tak divu, že nejvýraznějším momentem druhého poločasu byla strkanice Huddlestona a Milivojeviče, po které dostal v 67. minutě přímou červenou kartu právě domácí kapitán, navíc po konzultaci s VAR. Oslabené CPFC se v závěru nezmohlo na nějakou gólovou odplatu, naopak v samotném závěru ještě Waghorn v brejku napálil levou tyčku. Po utkání tak zní Selhurst Parkem pískot a hosté slaví.
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 9:3. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 8:14.
     
    Dnešní utkání sledovalo 15 507 diváků.
     
    Z mé strany je to dnes už vše. Přeji vám krásný konec víkendu, studentům úspěšný vstup do nového školního roku a budu se někdy u fotbalu těšit znovu napočtenou! (17:03:56)

    Tomáš Kalas

    Branky: 32. Martin

    Karty:   64. Huddlestone (DER)   67. Milivojevič (CRP)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 9:3. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 8:14.
    Crystal Palace FC: Hennessey – Kelly, Riedewald (76. Woods), Cahill, Milivojevič (C) – McCarthy, Pierrick (72. Tomkins), Kouyaté, Meyer (38. McArthur) – Wickham, Ayew
    Náhradníci: Henderson – Tomkins, Woods, McArthur, Kirby, McGregor, Daly

    Derby County: Roos – Bogle, Malone, Davies, Forsyth – Huddlestone, Whittaker (72. Holmes) – Sibley (90+1. Waghorn), Rooney (C), Lawrence – Martin
    Náhradníci: Ravas – Wisdom, Bird, Holmes, Knight, Jozefzoon, Waghorn

    Rozhodčí: Oliver – Bennett, Lewis

    Diváci: 15 507
    bahis siteleri