Chelsea – Nottingham 2:0 (kon.) | Crystal Palace – Derby 0:1 (kon.) | Middlesbrough – Tottenham 1:1 (kon.)
Sheffield Utd. – AFC Fylde 2:1 (kon.) | Liverpool – Everton 1:0 (kon.) | Gillingham – West Ham 0:2 (kon.)
konec
Middlesbrough FC
1:1 (0:0)
Tottenham Hotspur
Neděle 05.01.2020, 15:01 • Riverside Stadium, Middlesbrough • FA Cup
Předzápasové kurzy
     
    Ashley Fletcher krátce po přestávce otevřel skóre a poslal domácí Middlesbrough do vedení, José Mourinho ovšem krátce poté sáhl ke dvojitému střídání a Lucas Moura po hodině hry vyrovnal. Zbytek zápasu už byl v režii Tottenhamu, otočit skóre se ovšem londýnskému týmu nepodařilo. Konečný výsledek utkání na Riverside Stadium. Middlesbrough FC 1 Tottenham Hotspur 1. (16:55:21)
    Střetnutí 3. kola FA Cupu na Riverside Stadium vítěze nenašlo
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Middlesbrough mělo výhodu standardní situace a mohlo se pokusit rozhodnout, jenže vysoký centr zamířil pouze do rukavic hostujícího Paula Gazzanigy.
     
    90+1
    Erik Lamela na pravé straně hřiště rozehrál rohový kop a vzápětí mohl sám skórovat na přední tyči, jenže s přízemní střelou nepochodil a Tomás Mejías ho vychytal.
     
    90
    Nad rámec dnešního zápasu byly nastaveny 4 minuty.
     
    88
    Serge Aurier se zasloužil o to, že José Mourinho sklopil hlavu k zemi, protože nyní se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, míč ale napálil vysoko nad.
     
    87
    Do konce zápasu zbývají odehrát necelé čtyři minuty a Tottenham by rád zvrátil utkání na svou stranu, jenže zatím se mu to nedaří. Skóre utkání je vyrovnané 1:1.
     
    86
    Christian Eriksen rozehrál standardní situaci a přízemní technickou střelou chtěl zamířit ke vzdálenější pravé tyči, jenže ji minul, a kopalo se od brány Middlesbrough.
     
    85
    Erik Lamela byl po faulu George Savillea příliš chytrý a také on viděl žlutou kartu, ovšem za zbytečné řeči.
     
    85
    George Saville fauloval v blízkosti středového kruhu a rozhodčí si ho poté našel, aby mu udělil žlutou kartu.
     
    83
    Domácí brankář Tomás Mejías skvěle přečetl hru, když z brány vyběhl až za hranici vlastního pokutového území, aby před jedním z hráčů Spurs urazil míč za postranní čáru.
    81. Tomás Mejías fantasticky vychytal Lucase Mouru!
     
    81
    Lucas Moura vypálil zpoza šestnáctky a skvělou technickou střelou nyní mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Tomás Mejías se ale prolétl vzduchem a pravou rukou poté jeho pokus vytáhl na rohový kop! Fantastický zákrok.
     
    80
    Tottenham neustále obléhá pokutové území domácího týmu a snaží se otočit skóre na svou stranu, jenže se jen těžko dostává do nějaké vyložené brankové příležitosti.
     
    79
    Middlesbrough už využilo všechny tři možností střídání, zatímco José Mourinho může sáhnout ještě k jednomu esu, pokud by se jeho hráčům nepodařilo skóre otočit.
     
    78
    Lucas Moura se nadechl k velkému sólu a na levé straně šestnáctky chtěl poté poslat míč pod sebe, jenže podklouzl a následoval pouze rohový kop Spurs.
    76. Lucas Nmecha dnes nastoupil k prvnímu zápasu za Boro
     
    76
    Střídání v týmu Middlesbrough FC: ze hřiště odchází Ashley Fletcher, přichází Lukas Nmecha.
     
    75
    Christian Eriksen na pravé straně hřiště rozehrál rohový kop, jenže jeho střílený a přetažený centr byl příliš dlouhý a Middlesbrough bude po střídání moci vhazovat.
     
    74
    Erik Lamela teď vystřelil na ose hřiště z hranice vápna a jeho přízemní skákavá střela poté těsně minula pravou tyč brány! Tomás Mejías si na míč lehce sáhl a následoval tedy rohový kop Spurs.
     
    73
    Do šestnáctky domácího týmu létá jeden nebezpečný centr za druhým a navíc ze všech směrů. Svěřenci Josého Mourinha dominují a mají stále obrovský tlak.
     
    72
    Erik Lamela se snažil předvést po centru z levé strany šestnáctky pohotové nůžky, místo míče ale trefil jednoho z domácích hráčů Boro a byl mu odpískán faul.
     
    71
    Christian Eriksen na pravé straně hřiště rozehrál rohový kop nakrátko a Tottenham se poté dostal na ose hřiště ke střele zpoza šestnáctky, která byla zablokována.
     
    70
    Rudy Gestede mohl po tragické rozehrávce Tottenhamu a parádní patičce jednoho ze spoluhráčů skórovat ihned po příchodu na hřiště, jenže jeho střela z hranice šestnáctky zamířila pouze doprostřed brány a náruče Paula Gazzanigy.
     
    69
    Střídání v týmu Middlesbrough FC: ze hřiště odchází Patrick Roberts, přichází Rudy Gestede.
     
    68
    Middlesbrough se po vstřelení vedoucího gólu zbytečně zatáhlo a začalo pouze bránit, čehož Tottenham využil, když si vytvořil obrovský tlak a Lucas Moura poté vyrovnal.
     
    67
    Střídání v týmu Middlesbrough FC: ze hřiště odchází Hayden Coulson, přichází Marvin Johnson.
     
    67
    Boro předvedli krásnou kombinační akci a na pravé straně šestnáctky se dostali k přízemnímu centru, který byl na přední tyči obranou londýnského týmu odvrácen.
     
    66
    Tottenham se dostal uprostřed šestnáctky ke střele a vypadalo to hodně nebezpečně, domácí fotbalisté ale nakonec dokázali přízemní střelu zablokovat.
     
    65
    Fanoušci Middlesbrough po vyrovnávacím gólu Tottenhamu oněměli a nyní jsou slyšet pouze fanoušci londýnského týmu, který před pár okamžiky srovnal na 1:1.
     
    64
    Jeden z fotbalistů Middlesbrough zůstal ležet na hrací ploše a musel být ošetřován. Hra byla na několik okamžiků přerušena a následuje odkop od brány Tomáse Mejíase.
     
    63
    Son Hung-min si nabíhal na prudký kolmý pas za obranu a jen těsně na míč nedosáhl. I kdyby ho ovšem dokázal zpracovat a dal gól, pomezní rozhodčí mával ofsajd.
    61. Lucas MOURA - 1:1
     
    61
    Tottenham právě vstřelil branku!
    LUCAS MOURA si skvěle naběhl na levé straně šestnáctky na krásný přetažený centr z pravého křídla a poté parádní hlavičkou do protipohybu Tomáse Mejíase zamířil ke vzdálenější pravé tyči!
     
    60
    Son Hung-min se na pravé straně šestnáctky utopil ve vlastních kličkách a fanoušci Middlesbrough ho za to odměnili hlasitým potleskem. Domácí vedou nad hosty z Londýna 1:0.
     
    59
    Před pár okamžiky jsem zmiňoval, že Riverside Stadium se nachází v blízkosti řeky. Ona avizovaná řeka se jmenuje River Tees a hráči Boro do ní možná skočí, pokud vyhrají.
     
    57
    Tottenham se dostal v rychlém sledu k centru z pravého a poté levého křídla, ani v jednom případě se ovšem do zakončení nedostal. V prvním případě však jen těsně.
     
    56
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Ryan Sessegnon, přichází Giovani Lo Celso.
     
    56
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Harry Winks, přichází Erik Lamela.
     
    55
    Na stadionu v Middlesbrough, který nese název Riverside Stadium, protože se nachází v blízkosti řeky, panuje naprosto elektrizující atmosféra.
     
    54
    Zkušený stratég ovšem neklesá na mysli a pokusí se se zápasem co nejdříve něco udělat. Na lavičce Tottenhamu už se rozcvičuje jeden z náhradníků.
     
    53
    Riverside Stadium propukla obrovská radost a Middlesbrough se ujalo jednobrankového vedení, o které se postaral útočník Ashley Fletcher. José Mourinho zkameněl.
    50. Ashley FLETCHER - 1:0
     
    50
    Middlesbrough právě vstřelil branku!
    ASHLEY FLETCHER si naběhl na skvělou kolmou přihrávku od půlící čáry a samostatný únik poté uprostřed šestnáctky zakončil přízemní střelou, která se od pravé nohy brankáře Tottenhamu odrazila ke vzdálenější levé tyči! Domácí vedou!
     
    49
    Harry Winks fauloval v blízkosti středového kruhu a nedovoleně zastavil Patricka Robertse, který se nadechl k velkému sólu a vybojoval alespoň standardní situaci.
     
    48
    Jeden z domácích fotbalistů vyslyšel hlasité volání fanoušků po střele a na ose hřiště prudce vypálil, jeho přízemní střela ale byla hráči Spurs zablokována.
     
    47
    Middlesbrough se dostalo v blízkosti levého rohového praporku k prudkému přízemnímu centru, který zablokoval Serge Aurier, a navíc vybojoval autové vhazování.
     
    46
    Tottenham rozehrál druhých pětačtyřicet minut, do kterých vstupujeme za bezbrankového 0:0. Middlesbrough v prvním poločase nevyužilo tři obrovské příležitosti.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:03.
    Middlesbrough neproměnilo obrovskou šanci a je to bez gólů
     
    Fotbalisté Tottenhamu se dostávali do náznaků šancí, žádnou vyloženou šanci si ovšem nevytvořili. Domácí Middlesbrough mělo naopak tři obrovské příležitosti a navíc v rychlém sledu, jenže Paulo Gazzaniga předvedl na brankové čáře tři senzační zákroky a zůstal v bráně Spurs nepřekonán. Skóre po prvním poločase utkání tedy zní. Middlesbrough FC 0 Tottenham Hotspur 0.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Nad rámec prvního poločasu byla nastavena 1 minuta.
     
    45
    Dele Alli se na levém křídle vrhl mezi dvojici protihráčů a pokusil se nasimulovat faul, což rozhodčí postřehl, a za potlesku domácích fanoušků mu udělil žlutou kartu.
     
    44
    Middlesbrough se sice na pravém křídle prosadit nedokázalo, může ovšem pokračovat ve svém útočném snažení po autovém vhazování. Blíží se konec prvního poločasu.
     
    43
    Tottenham si chtěl na pravé straně šestnáctky zahrát na brazilské fotbalisty, jenže kombinační akce ve vzduchu žádný užitek nepřinesla a Middlesbrough se ubránilo.
     
    42
    Fotbalisté Middlesbrough dobře vyplňují volné prostory kolem hranice vlastního pokutového území a opět se jim podařilo míč získat. Poté ihned následoval odkop do bezpečí.
     
    41
    Do konce prvního poločasu zbývá odehrát necelých pět minut a Tottenham začíná výrazně utahovat šrouby. Middlesbrough ovšem zatím brání dobře a drží hosty na uzdě.
     
    40
    Son Hung-min si rychle zpracoval míč a zpoza šestnáctky na ose hřiště napřáhl k prudké přízemní střele, která byla v těsné blízkosti hranice pokutového území zablokována.
     
    39
    Londýnský klub poměrně snadno sbírá odražené míče a rozehrávka Middlesbrough ve středu hřiště je místy hodně chaotická. Jako by byli domácí zbytečně zbrklí.
     
    38
    Middlesbrough má obrovské štěstí, že se v pokutovém území odrážejí míče na kopačky jeho fotbalistů, protože ve středu hrací plochy tomu teď bylo úplně naopak.
     
    37
    Kombinační akce Tottenhamu začínají váznout, hosté jsou ale stále herně výrazně lepší a snaží se ještě před přestávkou ujmout vedení. Domácí Boro hrozí z protiútoků.
     
    36
    Lucas Moura chtěl kombinovat na pravém křídle, jenže vybíhal z ofsajdu, což neuniklo zraku hlavního rozhodčího, a hra byla přerušena. Hlavním rozhodčím je Stuart Attwell.
     
    35
    Christian Eriksen u levé postranní čáry rozehrál standardní situaci a na přední tyč posílal přízemní střelu, která byla příliš slabá, a Tomás Mejías si s ní hravě poradil.
     
    34
    Tottenham zahrozil přízemním centrem z pravého křídla a na přední tyči došlo k teči. Ovšem opačným směrem, než by si Spurs přáli, a Tomás Mejías si oddechl.
     
    32
    Paulo Gazzaniga hodně dlouho otálel s rozehrávkou a fanoušci na Riverside Stadium začínali hlasitě pískat. Žlutá karta za zdržování hry ovšem udělena nebyla.
     
    31
    Tomás Mejías si snadno poradil s centrem Tottenhamu od levé postranní čáry a rychle rozehrál, aby domácí Middlesbrough vyrazilo do protiútoku. Kolmý pas se ovšem nepovedl.
     
    30
    Middlesbrough poslalo dopředu vysoký míč a Paddy McNair na levém křídle podstoupil hlavičkový souboj. Ovšem zbytečně, protože mu byl vzápětí odpískán ofsajd.
     
    29
    Tottenham na pravé straně hřiště rozehrál rohový kop, který byl odvrácen nad bránu. Následoval rohový kop v podání Christiana Eriksena a domácí poté míč odvrátili do hry.
     
    27
    Ryan Sessegnon se nádherně uvolnil na ose hřiště a zpoza šestnáctky napřáhl k prudké střele levačkou, jeho pokus byl ovšem hodně nepřesný a zamířil vysoko nad bránu.
     
    26
    Tottenham poslal do šestnáctky dlouhý kolmý pas a jeden z obránců Middlesbrough ho hlavou raději odvrátil na rohový kop, protože neměl tušení, kdo je za jeho zády.
     
    25
    Domácí fotbalisté měli výhodu rohového kopu a centr z pravé strany hřiště se nebezpečně stáčel pod horní tyč, Paulo Gazzaniga byl ale připraven a míč vyboxoval.
    23. Paulo Gazzaniga nyní vytáhl trojici fantastických zákroků!
     
    23
    Middlesbrough teď na pravém křídle rozehrálo standardní situaci a na vzdálenější levé tyči mělo tři obrovské šance, jenže Paulo Gazzaniga vytáhl v rychlém sledu tři fantastické zákroky a nepustil na brankové čáře míč za svá záda! Neskutečné!
     
    22
    Harry Winks si počínal na levé straně obranné poloviny Tottenhamu příliš důrazně a Middlesbrough má k dispozici standardní situaci. Dokáží domácí udeřit?
     
    21
    Hosté vzápětí rozehrávali v rychlém sledu dva rohové kopy, ani po jednom se ovšem do zakončení nedostali a po druhém byl pískán útočný faul Lucasovi Mourovi.
     
    20
    Tottenham se dostal na pravé straně hřiště k prudkému přízemní centru do šestnáctky a na přední tyči si ho málem srazil do vlastní brány Paddy McNair! Míč těsně minul pravou tyč sítě!
     
    19
    Son Hung-min spěchal za dalším prudkým kolmým pasem, opět k němu měl ale blíže domácí brankář Tomás Mejías, který rychle vyběhl ze své brány a ukryl ho v náručí.
     
    18
    Ryan Sessegnon si počkal na vzdálenější levé tyči na přetažený centr z pravého křídla, jenže se do zakončení nedostal a navíc se nacházel v ofsajdu, který byl odpískán.
     
    17
    Kolmá přihrávka Tottenhamu podél pravé postranní čáry byla příliš prudká a Harry Winks ji nedokázal u rohového praporku dostihnout. Autové vhazování pro Boro.
     
    16
    Ze zápasu uběhlo patnáct minut a zatím jsme nebyli svědky žádné vyložené brankové příležitosti. Tottenham ovšem dominuje držení míče, který má v 69% hracího času.
     
    15
    Middlesbrough vystihlo v blízkosti vlastního pokutového území přihrávku Tottenhamu a mohlo vyrazit do rychlého protiútoku, jenže se nedostalo ani přes půlící čáru.
     
    14
    Boro se začínají dostávat pod obrovský tlak a těžko se dostávají k míči. Tottenham předvádí pěknou kombinační akci, zatím ovšem bez nějaké velké gólové příležitosti.
     
    13
    Londýnský klub měl na pravé straně hřiště výhodu rohového kopu a na přední tyč poslal centr, který domácí fotbalisté Middlesbrough bez problému odvrátili do bezpečí.
     
    12
    Spurs volí hodně rozvážnou kombinaci a snaží se roztahovat pevnou obranu domácího týmu přihrávkami do křídel, odkud přichází nebezpečné centry a přihrávky do vápna.
     
    11
    Obrázek zápasu se začíná obracet a během posledních okamžiků je výrazně nebezpečnějším týmem Tottenham, který vede zkušený manažer José Mourinho.
     
    10
    Son Hung-min si nabíhal na pravé straně šestnáctky na prudkou kolmou přihrávku, Tomás Mejías ale proti němu rychle vystartoval z brány a vleže míč uklidil do bezpečí.
     
    9
    Middlesbrough si nyní dovolilo hodně riskantní rozehrávku a kličku ve vlastním pokutovém území. Společně s brankářem Tomásem Mejíasem ale situaci vyřešilo.
     
    8
    Christian Eriksen si rychle zpracoval míč na ose hřiště a zpoza šestnáctky napřáhl k utažené přízemní střele mířící doprostřed brány, kterou domácí gólman Tomás Mejías vyrazil před sebe!
     
    7
    Domácí fotbalisté předvedli nádhernou kombinační akci a dostali se až na pravou stranu šestnáctky, následný centr z ostrého úhlu byl ale hodně nepřesný a skončil za bránou.
     
    6
    Rohový kop Middlesbrough z levé strany hřiště byl sice příliš dlouhý, míč byl ale tečován, a tak následovala standardní situace z opačné strany a rozehrávka nakrátko.
     
    5
    Middlesbrough se dostalo v rychlém sledu ke dvěma střelám, z nichž první zpoza šestnáctky byla zablokována rukou u těla a druhá z ostrého úhlu sražena na rohový kop.
     
    4
    Tottenham rychle rozehrál volný kop na vlastní polovině hřiště a rozhodl se pro dlouhý kolmý pas dopředu, který našel pouze brankáře Tomáse Mejíase.
     
    3
    Tottenham se ocitá v úvodu zápasu pod tlakem a Middlesbrough se snažilo prosadit na levé straně hřiště. Tentokrát ale uspěli hosté a vybojovali vhazování.
     
    2
    Hayden Coulson se dostal k odraženému míči po rohovém kopu a zpoza šestnáctky napřáhl k pohotovému voleji. Jeho následná střela ale zamířila vysoko nad bránu.
     
    1
    Utkání třetího kola FA Cupu mezi Middlesbrough a Tottenhamem bylo zahájeno. Výkop obstarali domácí a ihned se vrhli směrem vpřed, kde vybojovali vhazování.
     
    1
    Utkání právě začalo.
    Tomás Mejías nastoupí po návratu k Boro k prvnímu střetnutí
     
    Úvodní sestavy:

    Middlesbrough FC: Mejías – Howson (C), Fry, McNair – Spence, Clayton, Saville, Coulson – Tavernier – Roberts, Fletcher.
    Náhradníci: Brynn – Wood, Liddle, Wing, Johnson, Nmecha, Gestede. Manažer: Jonathan Woodgate.

    Tottenham Hotspur: Gazzaniga – Aurier, Alderweireld, Vertonghen (C), Sessegnon – Winks, Dier – Moura, Eriksen, Alli – Son.
    Náhradníci: Vorm – Sánchez, Tangana, Skipp, Lamela, Lo Celso, Parrott. Manažer: José Mourinho.

    Rozhodčí: Stuart Attwell. Asistenti: Richard West, Adrian Holmes. Čtvrtý rozhodčí: Darren Bond.
    Pozvánka na dnešní zápas mezi Middlesbrough a Tottenhamem
     
    Vzájemné zápasy

    Oba týmy se naposledy potkaly v sezóně Barclays Premier League 2016/2017 a Tottenham oba dva vzájemné zápasy proti Middlesbrough vyhrál o gól.
    Son Hung-min a připomenutí jeho gólu na Riverside Stadium
     
    Tottenham Hotspur

    Svěřenci Josého Mourinha měli během prosince nabitý program a během posledních pěti střetnutí Barclays Premier League zvítězili pouze dvakrát. Tottenham porazil shodným výsledkem 2:1 Wolves s Brightonem, mezitím ovšem nestačil na Chelsea a po remíze 2:2 s Norwichem naposledy prohrál na hřišti Southamptonu.
    Middlesbrough se daří a navíc střílí skvělé góly. Rudy Gestede!
     
    Middlesbrough FC

    Fotbalisté Middlesbrough se v období vánočních svátků pořádně rozjeli, když po prohře se Swansea 1:3 vyhráli čtyři ligová utkání za sebou a do zápasu FA Cupu proti Tottenhamu budou vstupovat ve fantastické formě. Aby toho nebylo málo, domácí během posledních tří ligových střetnutí udrželi čisté konto a dvakrát venku.
    Sobotní výsledky týmů z Barclays Premier League v FA Cupu
     
    Tottenham podává nevyrovnané výkony a v neděli odpoledne ho čeká utkání třetího kola FA Cupu, ve kterém zavítá na Riverside Stadium, a jeho soupeřem bude tým Middlesbrough hrající Sky Bet Championship.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:01.

    Tomáš Reiner

    Branky: 50. Fletcher – 61. Moura

    Karty:   85. Saville (MDD) – 45. Alli (TOT), 85. Lamela (TOT)


    Držení míče: 29 % : 71 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 1:3. Rohy: 4:14. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 7:11.
    Middlesbrough FC: Mejías – Howson (C), Fry, McNair – Spence, Clayton, Saville, Coulson (67. Johnson) – Tavernier – Roberts (69. Gestede), Fletcher (76. Nmecha).
    Náhradníci: Brynn – Wood, Liddle, Wing, Johnson, Nmecha, Gestede. Manažer: Jonathan Woodgate.

    Tottenham Hotspur: Gazzaniga – Aurier, Alderweireld, Vertonghen (C), Sessegnon (56. Lo Celso) – Winks (56. Lamela), Dier – Moura, Eriksen, Alli – Son.
    Náhradníci: Vorm – Sánchez, Tangana, Skipp, Lamela, Lo Celso, Parrott. Manažer: José Mourinho.

    Rozhodčí: Stuart Attwell. Asistenti: Richard West, Adrian Holmes. Čtvrtý rozhodčí: Darren Bond

    Diváci: 26693
    bahis siteleri