Jekatěrinburg – Novosibirsk 3:4 (po pr.) | Minsk – Kunlun 1:5 (kon.) | Dynamo Moskva – Chabarovsk 4:2 (kon.)
Kazaň – Magnitogorsk 2:0 (kon.) | N.Novgorod – Vladivostok 1:2 (kon.) | Soči – Čeljabinsk 0:2 (kon.)
Spartak Moskva – Petrohrad 3:1 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
1:5 (0:0, 1:2, 0:3)
Red Star Kunlun
Úterý 07.01.2020, 14:10 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:47 Tyler WONG - 1:5
     
    55:47
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Tak tohle už je exhibice! Kunlun dává domácímu celku nepopulární pátou branku! TYLER WONG si najel na přihrávku do útočného pásma, potáhl si kotouč na osu a zápěstím překonal Karnauchova! Asistence: Ryan Sproul, Andrew Miller.
    54:42 Hunter SHINKARUK - 1:4
     
    54:42
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Kunlun přidává čtvrtou branku a rozhoduje o svém dnešním triumfu! HUNTER SHINKARUK se mezi kruhy dostal k přihrávce před branku, přikopl si puk bruslí a zasunul jej za záda bezmocného Karnauchova! Asistence: Ethan Werek.
    49:40 Brandon YIP - 1:3
     
    49:40
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Kunlun využívá přesilovou hru a znovu odskakuje na rozdíl dvou branek! S prvním nahozením od modré čáry si ještě Karnauchov poradil, jenže vyrazil puk jen před sebe a dorážející BRANDON YIP jej doklepl do sítě! Asistence: Hunter Shinkaruk, Adam Cracknell.
    30:56 Arťom DĚMKOV - 1:2
     
    30:56
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Je sníženo! Domácí Dinamo nakonec dokázalo zužitkovat početní převahu! Přihrávku do střelecké pozice mezi kruhy dostal ARŤOM DĚMKOV a tvrdým golfákem nedal gólmanovi šanci! Asistence: Marc-Andre Gragnani, Ryan Spooner.
    27:26 Brandon YIP - 0:2
     
    27:26
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Kunlun přidává po minutě také svůj druhý zásah v dnešním souboji! Hned dva hráči v bílém napadali rozehrávku domácího celku a Gotovec udělal chybu. BRANDON YIP pak jel sám na branku a svou možnost proměnil! Bez asistence.
    26:17 Luke LOCKHART - 0:1
     
    26:17
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Neskutečné! Kunlun se dostává do vedení při vlastním oslabení! To je pro domácí Minsk obrovský šok! Po chybě v rozehrávce se k puku dostal LUKE LOCKHART, který trefil mezírku mezi tělem brankáře a rukou! Bez asistence.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 31. Děmkov (Gragnani, Spooner) – 27. Lockhart, 28. Yip, 50. Yip (Shinkaruk, Cracknell), 55. Shinkaruk (Werek), 56. Wong (Sproul, Miller)


    HC Dinamo Minsk: M. Karnauchov (D. Taylor) – Znacharenko, Jerjomenko, Morrow, Gragnani, Gotovec, Jevenko, Denisov – A. Kosticyn, Stefanovič, Kovyršin – Spooner, Paré, Prince – Děmkov, Martynov, Drozdov – Kitarov, Pavlovič, Anosov – Pavlenko.
    Red Star Kunlun: Hrubec (J. Smith) – Chelios, T. Murphy, Sproul, D. Osipov, G. Reinhart, Šustr – Miller, Foo, Wong – Kane, Brulé, Shinkaruk – DeFazio, Yip, Cracknell – Smith-Pelly, Lockhart, Werek.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Naumov – Gorděnko, Susujev

    Diváci: 8153
    bahis siteleri