Frölunda – Luleå 2:3 (kon.) | Djurgården – Mountfield HK 1:3 (kon.)
konec
Frölunda HC
2:3 (0:2, 2:0, 0:1)
Luleå Hockey
Úterý 07.01.2020, 18:00 • Frölundaborgs Isstadion, Göteborg • Play-off Hokejové Ligy mistrů • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:36 Jack CONNOLLY - 2:3
     
    53:36
    Luleå právě vstřelila branku!
    Hostující celek si znovu bere na svou stranu vedení! JACK CONNOLY si po obrovském závaru před brankou soupeře sjel pro odražený puk a poslal jej pod břevno! Asistence: Filip Hallander, Petter Emanuelsson.
     
    48:25
    Vylučuje se i na straně Frölundy. Rakhshani dostává dvě minuty za držení hole.
     
    47:10
    Carlsson se zcela sám zjevil před brankou, kam propadla přihrávka z levé strany, ale domácí hráč tvrdou střelou poslal kotouč nad břevno!
     
    46:53
    Ilomäki zbytečně fauloval v útočném pásmu a dostává dvě minuty za podrážení.
     
    44:06
    Petter Emanuelsson si krásným pohybem našel prostor mezi kruhy, přehodil si kotouč na bekhend, ale jeho zakončení skončilo na břevnu!
     
    38:02
    Frölunda si zahraje další přesilovku. Jonas Berglund si vysloužil dvě minuty za sekání.
    35:00 Karl STOLLERY - 2:2
     
    35:00
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Domácí celek dokázal během druhé části dnešního utkání smazat náskok svého soupeře! KARL STOLLERY si sjel mezi kruhy a svižnou střelou zápěstím propálil brankáře! Asistence: Max Friberg, Patrik Carlsson.
     
    32:23
    Frölunda si zahraje přesilovku. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Tyrvainen.
     
    31:25
    Lasch se po chybě hostujícího celku v rozehrávce opřel do volného kotouče, ale Lassinantti jeho dobrou ránu vyrazil na brankovou konstrukci!
     
    29:06
    Nebezpečná situace před klecí domácího celku! Na přihrávku od zadního mantinelu si sjel Sjalin, ale Mattsson se bleskově přemístil k pravé tyči své branky!
     
    27:46
    Hosté si zahrají další přesilovku. Hjalmarsson vyfasoval dvouminutový trest za držení.
     
    27:12
    Na opačné straně si na přihrávku z rohu útočného pásma počkal Printz, ale Lassinantti se na poslední chvíli přesunul k tyči své branky a předvedl dobrý zákrok!
     
    26:20
    Connolly si sjel na přihrávku z rohu útočného pásma, jenže jeho dělovka příklepem prosvištěla kolem horního rohu domácí klece!
    23:26 Viktor EKBOM - 1:2
     
    23:26
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Domácí celek se rychle dočkal snížení! VIKTOR EKBOM si nabruslil na přihrávku mladičkého Samuela Fagema, vybruslil si na osu a střelou zápěstím poslal kotouč o tyč do sítě! Asistence: Samuel Fagemo, Mats Rosseli-Olsen
     
    21:28
    Na opačné straně zůstal mezi kruhy zcela nehlídaný Berglund, který vypálil zápěstím, jenže jeho pokus domácí brankář vytěsnil levým ramenem!
     
    19:05
    Neskutečné! Hned tři hráči domácího celku se hnali na brankáře soupeře. Přihrávku před opuštěnou polovinu branky dostal Lundqvist, ale jeho rána skončila na betonu brankáře!
    17:17 Daniel SONDELL - 0:2
     
    17:17
    Luleå právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku pět na tři a navyšují své vedení! DANIEL SONDELL využil prostor, který se před ním otevřel, vybruslil si do střelecké pozice a krásnou dělovkou překonal domácího brankáře! Asistence: Peter Emanuelsson, Nils Lundkvist.
     
    16:10
    Domácí budou hrát ve třech! Moverare totiž dostává naprosto zbytečné dvě minuty za podrážení.
     
    15:38
    Svou první přesilovku si zahrají také hosté. Gormley dostává dvě minuty za podrážení.
    13:48 Einar EMANUELSSON - 0:1
     
    13:48
    Luleå právě vstřelila branku!
    Hostující celek se dostává do vedení! EINAR EMANUELSSON dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, ustál souboj s obráncem, krásně se probil do střelecké pozice a doslova na kolenou propálil brankáře! Asistence: Robin Kovacs.
     
    12:03
    Další obrovská možnost domácích! Peterson vypíchl kotouč jednomu ze soupeřů a pohotově se snažil zakončit. Jeho rychlý pokus prosvištěl nad břevnem!
     
    10:09
    Krátce po skončení přesilové hry vyplaval před brankou hostujícího celku zcela osamocený Carlsson, který mířil do horního růžku, ale Lassinantti zatím drží svůj tým nad vodou!
     
    08:03
    Domácí si zahrají první přesilovku. Engsund dostává dvě minuty za hákování.
     
    07:24
    Samuel Fagemo si nabruslil mezi kruhy na krásnou přihrávku z pravé strany, zakončoval do protipohybu brankáře, ale Lassinantti jeho pokus vyškrábl nožem brusle!
     
    05:23
    Kovacs si sjel na krásnou přihrávku na útočnou modrou čáru, hnal se sám na domácí klec, jenže v rozhodující chvíli se mu kotouč svezl po čepeli a hostující útočník nezakončil!

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 24. Ekbom (Fagemo, Rosseli-Olsen), 35. Stollery (Friberg, Carlsson) – 14. E. Emanuelsson (Kovacs), 18. Sondell (P. Emanuelsson, Lundkvist), 54. Connolly (Hallander, P. Emanuelsson)


    Frölunda HC: Mattsson (Rubin) – Moverare, Ekbom, Lennström, Printz, Grönlund, Gormley, Stollery – Mustonen, Lundqvist, Friberg – Carlsson, Sundström, Rakhshani – Peterson, Hjalmarsson, Lasch – Stalberg, Rosseli-Olsen, Lasu, Fagemo
    Luleå Hockey: Lassinantti (Rautio) – Sellgren, Lundkvist, Jalvanti, Sondell, Engsund, Sjalin – Hallander, Connolly, P. Emanuelsson – Kovacs, Tyrvainen, E. Emanuelsson – Berglund, Ilomäki, Brännström – Gunler, Larsson, Olausson, Fabricius

    Rozhodčí: Šír, Pieschaczek – Pihlblad, Malmqvist
    Úterý 14.01.2020
    Luleå - Frölunda 1:3

    Branky a nahrávky: 14. Tyrväinen (Gustavsson, Lundkvist) – 31. Rakhshani (Lundqvist, Fagemo), 44. Lundqvist (Mustonen), 51. Lasch (Carlsson, Gormley)

    bahis siteleri