Tampa – Vancouver 9:2 (kon.) | Florida – Arizona 2:5 (kon.) | Washington – Ottawa 6:1 (kon.)
Carolina – Philadelphia 5:4 (po pr.) | New Jersey – NY Islanders 3:4 (po pr.) | NY Rangers – Colorado 5:3 (kon.)
Detroit – Montreal 4:3 (kon.) | Nashville – Boston 2:6 (kon.) | St. Louis – San Jose 3:2 (kon.)
Chicago – Calgary 1:2 (kon.) | Vegas – Pittsburgh 3:4 (kon.) | Anaheim – Columbus 3:4 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
1:2 (1:0, 0:2, 0:0)
Calgary Flames
Středa 08.01.2020, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:30.
     
    V United Center se ve středu v noci odehraje souboj dvou soupeřů ze Západní konference. Calgary se bude snažit potvrdit předchozí vítězství z Minnesoty 5:4 po samostatných nájezdech proti Chicagu, které doma v posledním střetnutí porazilo 4:2 organizaci Red Wings.
    Pozvánka na středeční utkání mezi Chicagem a Calgary Flames
     
    Chicago Blackhawks

    Chicago bude pokračovat v sérii čtyř domácích zápasů poté, co proti Detroitu smazalo dvoubrankové manko a po skvělém obratu vyhrálo 4:2. Blackhawks se daří, když vyhráli čtyři z posledních pěti utkání. Ačkoliv má Chicago dobrou formu, stále se nachází mimo pozice zajišťující účast v playoff. Domácí budou spoléhat na Patricka Kanea, který během posledních tří střetnutí zaznamenal sedm kanadských bodů. Prosadí se znovu?
    Připomenutí fantastického obratu Blackhawks proti Red Wings
     
    Calgary Flames

    Calgary vyhrálo z posledních pěti zápasů pouze jednou a proti týmům z Centrální divize se jim letos tedy příliš nedaří, když proti nim vyhráli pouze šest z posledních jednadvaceti střetnutí. Do brány hostů z Calgary by se měl postavit český brankář David Rittich, který dvakrát za sebou inkasoval čtyři branky. Celkově ovšem prožívá solidní sezónu, když inkasuje v průměru 2,81 gólu na jeden zápas a jeho procentuální úspěšnost činí 91,1%.
    Kapitán Mark Giordano poslal střetnutí s Wild do prodloužení
     
    Vzájemné zápasy

    Oba týmy už se v letošní sezóně NHL jednou potkaly, když se střetly na Nový rok na ledě Calgary a Chicago se radovalo z vítězství 5:3. Dokáže ho teď zopakovat?
    Dvojice hvězd Calgary v objetí poté, co rozhodla nájezdy s Wild
     
    Československá stopa v utkání:

    Dominik Kubalík (CHI) 41 zápasů, 12+10, +/- +1
    David Kämpf (CHI) 43 zápasů, 6+6, +/- -9
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Chicago Blackhawks: Crawford (Lankinen) – Boqvist, Keith (A), C. Murphy, E. Gustafsson, Gilbert, Määttä – Quenneville, J. Toews (C), D. Kubalík – D. Strome, Dach, DeBrincat – P. Kane (A), Carpenter, Sikura – A. Nylander, Kämpf, Z. Smith. Hlavní trenér: Jeremy Colliton.

    Calgary Flames: Talbot (Rittich) – Brodie, Giordano (C), Hamonic, Hanifin, R. Andersson, Kylington – Mangiapane, E. Lindholm, Tkachuk – Backlund (A), Monahan (A), J. Gaudreau – Dubé, D. Ryan, Lucic – S. Bennett, Jankowski, Rinaldo. Hlavní trenér: Geoff Ward.

    Rozhodčí: Steve Kozari, Dean Morton. Čároví: Travis Gawryletz, Darren Gibbs.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Jonathan Toews vyhrál úvodní vhazování zápasu a Blackhawks se jako první mohou vydat do útoku. Střetnutí mezi Chicagem a Calgary bylo zahájeno.
     
    00:48
    Alex DeBrincat na levém křídle vyrazil po zisku kotouče do rychlého protiútoku, jenže na bodu levého kruhu pro vhazování mu ho skvěle vypíchl Oliver Kylington.
     
    01:25
    Útočník domácího Chicaga se vzápětí dostal ke střele na vrcholu mezikruží a dobře mířil k levé tyči, Cam Talbot byl ale připraven a pravým betonem puk vyrazil.
     
    01:51
    Mark Giordano poslal utkání s Wild do prodloužení a nyní se snažil prosadit střelou od hrazení, jeho pokus z levé strany ale skončil v náručí Coreyho Crawforda.
     
    02:58
    Zack Smith se dostal na levém křídle k nahození od modré čáry, které skončilo v lapačce připraveného brankáře hostujícího Calgary Cama Talbota.
     
    03:22
    Adam Boqvist na pravém křídle podruhé v dnešním zápase vypálil od modré čáry. Jeho první střela z úvodu byla nepřesná, zatímco druhá nyní zablokována.
     
    03:54
    Noah Hanifin fauloval napadajícího Jonathana Toewse a byl vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl. Přesilovka.
    Představení domácího brankáře Blackhawks Coreyho Crawforda
     
    04:43
    Patrick Kane se dostal ke střele na bodu pravého kruhu pro vhazování, Cam Talbot byl ale na přední tyči připravený a kotouč hrudí snadno vyrazil mimo bránu.
     
    05:20
    Erik Gustafsson tvrdě vypálil od modré čáry a jeho rána mířila k pravé tyči brány kanadského týmu, Cam Talbot ale puk našel a hokejkou ho vyrazil mimo tři tyče.
     
    05:54
    Vyloučený Noah Hanifin je zpět na ledové ploše a domácí hokejisté Chicaga úvodní přesilovou hru nevyužili. Dostali se během ní k dvěma střelám.
     
    07:23
    Patrick Kane se dostal po rychlém protiútoku Blackhawks ke střele na bodu pravého kruhu, Cam Talbot ale zakročil pravým betonem. Probíhá komerční přestávka.
     
    07:36
    Duncan Keith na pravém křídle vystřelil od modré čáry a Cam Talbot na přední tyči podržel kotouč v náručí. Chicago je zatím lepším týmem, ale neprosadilo se.
     
    08:06
    Flames nepřesně rozehráli podél střídaček a proti hráčům kanadského týmu se v United Center pískalo zakázané uvolnění. Vhazování před Camem Talbotem.
     
    08:44
    Mark Giordano na levém křídle nemohl pokračovat v akci, protože Flames se ocitli v postavení mimo hru. Hra je během posledních okamžiků často přerušována.
     
    09:40
    Rasmus Andersson na pravém křídle vypálil od modré čáry a před bránou číhal Zac Rinaldo, táhlá střela obránce Flames ale skončila v náručí Coreyho Crawforda.
     
    10:19
    Hostující kapitán Mark Giordano mohl zkusit vystřelit na ose útočného pásma od modré čáry, jenže zmeškal ideální okamžik a nakonec se rozhodl pro nahození.
     
    11:10
    Úvodní část dnešního utkání se přehoupla do druhé poloviny a v United Center zatím marně čekáme na úvodní gól. Domácí Chicago hraje s Calgary bez branek.
     
    11:41
    Connor Murphy se pokusil prolomit bezbrankové skóre, když na pravém křídle vypálil prudce od hrazení, Cam Talbot byl ale na přední tyči připraven a puk vyrazil.
     
    11:51
    Patrick Kane hledal kotouč v blízkosti pravé tyče, hostující brankář ho ale zmrazil rychle pod lapačkou a prostor dostává krátká komerční přestávka. Skóre je 0:0.
     
    12:16
    John Quenneville na pravém křídle předvedl hodně špatnou rozehrávku a po rychlé diagonální přihrávce Flames mohl skórovat Dillon Dubé, jenže puk netrefil.
     
    12:53
    Sean Monahan rychle objel bránu domácího Chicaga a poté se snažil skórovat z otočky na vzdálenější pravé tyči brány, jeho pokus byl ale zablokován.
     
    13:42
    Flames ze středního pásma nahodili puk obloukem do levého rohu útočného pásma, kde ho rychle dojeli hokejisté domácího Chicaga a mohli otočit hru.
     
    14:02
    Blackhawks na pravém křídle vystřelili ihned po vhazování, Cam Talbot ale zasahovat nemusel, protože kotouč byl sražen jedním z jeho spoluhráčů za bránu.
     
    15:27
    Dominik Kubalík forčekoval po vyhození Blackhawks podél trestných lavic na levé straně útočného pásma, Flames ale byli u kotouče první a bez problému rozehráli.
     
    16:12
    Blackhawks opět vyhodili kotouč z obranného pásma podél trestných lavic a tentokrát z toho bylo zakázané uvolnění. Vhazování po levici Coreyho Crawforda.
     
    16:55
    Rozhodčí teď udělali velice chytré rozhodnutí, Cam Talbot zastavil nahození Blackhawks od modré čáry v lapačce, a protože kolem nebyl nikdo, nechali ho rozehrát.
     
    18:06
    Flames se snažili přenést hru z levého křídla diagonální přihrávkou na vzdálenější pravou tyč, kde už to vypadalo na střelu, jejich pas ale vystihl Olli Määttä.
     
    18:49
    John Quenneville na pravém křídle vystřelil z ostrého úhlu a jeho bekhendové zakončení skončilo v lapačce Cama Talbota. Následuje komerční přestávka.
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    19:28
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Adam Boqvist na ose útočného pásma vystřelil od modré čáry a před bránou hostí skvěle clonil DOMINIK KUBALÍK, který kotouč zády k bráně usměrnil mezi betony Cama Talbota! Blackhawks vedou. Asistence: Adam Boqvist a Patrick Kane.
    19:28 Dominik KUBALÍK - 1:0
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Hodně dlouho to vypadalo, že úvodní část žádný gól nenabídne, pouhých 32 sekund před přestávkou se ale drobnou tečí prosadil Dominik Kubalík a skóroval ve druhém střetnutí po sobě. Skóre po první třetině střetnutí zní. Chicago Blackhawks 1 Calgary Flames 0.
    Chicago začne druhou třetinu s jednobrankovým vedením 1:0
     
    Druhá třetina začne přibližně v 3:32.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 14-6; Zablokované střely: 7-5; Vhazování: 56%-44%; Hity: 21-33; Přesilové hry: 0/1-0/0; Trestné minuty: 0-2.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:14
    Calgary právě vstřelilo branku!
    ELIAS LINDHOLM dostal před bránou domácího týmu příliš volného prostoru a rychlou střelou zápěstím z blízkosti zamířil mezi betony Coreyho Crawforda! Útočník Calgary dnes nastoupil k 500. utkání v NHL a oslavil ho gólem! Srovnáno 1:1. Asistence: Matthew Tkachuk a TJ Brodie.
    20:14 Elias LINDHOLM - 1:1
     
    22:04
    Matthew Tkachuk se dostal do zakončení v levém kruhu pro vhazování a rychle mohl přidat k asistenci gól, Corey Crawford ale jeho střelu z úhlu vyrazil mimo.
     
    23:36
    Alexander Nylander se snažil prosadit u střídaček v blízkosti útočné modré čáry a kotouč byl přizvednut mimo ledovou plochu. Hra byla přerušena.
     
    24:14
    Johnny Gaudreau vystřelil na vrcholu pravého kruhu a dobře mířil do levého horního rohu brány, Corey Crawford ale jeho pokus vyrazil vyrážečkou mimo.
     
    25:08
    Elias Lindholm mohl skórovat po přihrávce zpoza brány v blízkosti pravé tyče, bleskově k němu ale přistoupil Connor Murphy, který jeho pokus zablokoval.
     
    25:27
    Patrick Kane na pravém křídle vyrazil do protiútoku poté, co vybojoval puk, jeho střela zápěstím ale skončila na lapačce připraveného Cama Talbota, který puk vyrazil.
     
    26:45
    David Kämpf před bránou nebezpečně tečoval nahození z levého křídla a Cam Talbot měl co dělat, aby jeho pokus vyrazil mimo svou bránu!
     
    27:08
    Flames se ocitli pod tlakem a podél střídaček vyhodili puk na zakázané uvolnění. Následovalo vhazování po pravici hostujícího brankáře Cama Talbota.
     
    27:21
    John Quenneville se dostal na pravém křídle k nahození, které skončilo v lapačce připraveného brankáře Cama Talbota. Po přerušení hry probíhá komerční přestávka.
     
    27:26
    Dominik Kubalík na levém křídle vystřelil téměř od modré čáry a jeho táhlá střela zápěstím skončila v náručí Cama Talbota, který byl na přední tyči připravený.
     
    27:40
    Jonathan Toews se ocitl po zpětné přihrávce ve skvělé střelecké pozici, jenže prudkou střelou zápěstím z bodu pravého kruhu bránu Flames přestřelil.
     
    27:52
    Noah Hanifin poté vystřelil na bodu levého kruhu pro vhazování, jeho střela zápěstím ale taktéž zamířila nad bránu a navíc skončila v ochranné síti. Hra přerušena.
     
    28:55
    Blackhawks předvedli hodně divokou rozehrávku a puk se po několika odrazech odrazil mimo ledovou plochu. Následovalo vhazování v neutrální zóně.
     
    29:19
    Corey Crawford skvěle zasáhl pravým betonem proti střele Calgary z obrovské blízkosti a na opačné straně se řítil sám na bránu Patrick Kane, jenže po oblouku z pravého křídla na vzdálenější levé tyči hostujícího Cama Talbota nepřekonal!
    29:19 Patrick Kane nyní mohl vrátit Chicagu ztracené vedení!
     
    29:59
    David Kämpf napálil puk ze středního pásma směrem na bránu a Cam Talbot ho podržel snadno v náručí.
     
    30:04
    Duncan Keith na levém křídle vystřelil ihned po vhazování a jeho střela od hrazení zamířila do náruče Cama Talbota, který kotouč podržel. Komerční přestávka.
     
    30:46
    John Quenneville vystřelil na bodu levého kruhu pro vhazování a jeho prudká střela zápěstím skončila na hrudi Cama Talbota, který puk na přední tyči vyrazil.
     
    30:52
    Chicago špatně střídalo a týmový trest za příliš mnoho hokejistů na ledě odpyká útočník John Quenneville.
     
    31:47
    Zack Smith chtěl na obranné modré čáře přizvednout hůl jednomu z protihráčů, jenže ho zasáhl vysokou holí a Calgary si zahraje přesilovou hru 5 na 3! Přijde obrat?
     
    32:02
    Jonathan Toews ihned po vhazování vyhodil puk alespoň do středního pásma a vzápětí dokonce až k bráně Cama Talbota. Fantastická práce kapitána.
     
    32:44
    Corey Crawford zasáhl proti ráně Seana Monahana z vrcholu pravého kruhu pro vhazování vyrážečkou a poté vychytal dvakrát Matthewa Tkachuka.
     
    32:52
    Vyloučený John Quenneville odpykal týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě a Chicago je ve čtyřech.
     
    33:47
    Zack Smith už je také zpět na ledě a Chicago přečkalo přesilovou hru 5 na 3, která trvala přesně minutu a pět sekund. Calgary nevyužilo obrovskou šanci.
     
    35:03
    Erik Gustafsson teď ostře vypálil na bodu levého kruhu a jeho rána poté mířila do vzdálenějšího pravého rohu brány, brankář Cam Talbot ovšem vytáhl fantastický semafor! Komerční přestávka.
    35:03 Fantastický semafor v podání brankáře Cama Talbota!
     
    35:34
    Oliver Kylington zamířil na střídačku poté, co se hokejisté hostujícího Calgary ocitli v postavení mimo hru. Skóre utkání v United Center je nerozhodné.
     
    36:01
    Calgary právě vstřelilo branku!
    ELIAS LINDHOLM teď nádherně vypálil na bodu levého kruhu pro vhazování a jeho ostrá rána s příklepem pak zamířila nad vyrážečkou Coreyho Crawforda do bližšího horního rohu brány, kde se od tyče odrazila pod břevno! Útočník Flames skóroval podruhé v zápase a postaral se o obrat ve skóre – 1:2! Asistence: Matthew Tkachuk.
    36:01 Elias LINDHOLM - 1:2
     
    37:45
    Noah Hanifin se dostal do zakončení v blízkosti levé tyče, Corey Crawford byl ale na přední tyči brány připraven a jeho střelu z ostrého úhlu vyrazil.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    39:11
    Domácí Corey Crawford ztratil hokejku a Mark Jankowski napřáhl v levém kruhu pro vhazování k prudké střele, která těsně minula bližší horní roh brány Chicaga a skončila v ochranné síti!
    39:11 Útočník Matt Jankowski mohl navýšit vedení Calgary!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Hostující Elias Lindholm nastoupil k jubilejnímu 500. utkání v NHL a po přestávce se postaral o obrat, když prostřední část orámoval dvěmi góly. Skóre po druhé třetině zápasu. Chicago Blackhawks 1 Calgary Flames 2.
    Vyrovnávací branka v podání útočníka Calgary Eliase Lindholma
     
    Třetí třetina začne přibližně v 4:27.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 26-20; Zablokované střely: 14-8; Vhazování: 56%-44%; Hity: 15-27; Přesilové hry: 0/1-0/2; Trestné minuty: 4-2.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:29
    TJ Brodie na pravém křídle vystřelil od modré čáry a Corey Crawford na přední tyči nedokázal kotouč zachytit, Flames se ovšem k dorážce nedostali.
     
    41:19
    Corey Crawford si v rychlém sledu připsal dva zákroky, když kotouč vyrazil. Druhý přišel poté, co byla hostujícímu týmu poskytnuta výhoda.
     
    42:08
    Erik Gustafsson byl nyní vyloučen na dvě minuty za podrážení a Calgary má možnost navýšit své vedení.
     
    42:13
    Blackhawks vyhodili puk z obranného pásma a měli kliku, že byl tečován, protože jinak by hráli podruhé v zápase ve třech proti pěti. Hra byla přerušena.
     
    42:51
    Zack Smith fauloval na levé straně obranného pásma Dereka Ryana a dostal dvě minuty za sekání, což tedy znamená, že Calgary si podruhé zahraje přesilovou hru 5 na 3! Potrvá přesně minutu a sedmnáct sekund.
     
    43:31
    Johnny Gaudreau si na pravém křídle počkal na krásnou diagonální přihrávku a vypadalo to, že z ostrého úhlu skóruje střelou bez přípravy do zdánlivě prázdné brány, jenže Corey Crawford ho v rozštěpu fantasticky vychytal! Fantazie!
    43:31 Spektakulární zákrok domácího Coreyho Crawforda!
     
    44:01
    Útočník Sean Monahan mířil z levého kruhu do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, jenže domácí Corey Crawford vytáhl úžasný semafor!
     
    44:58
    Chicago přečkalo podruhé v zápase dvojnásobné oslabení a po návratu obou vyloučených hráčů mohl na vzdálenější pravé tyči skórovat David Kämpf, jenže nahození z levého křídla tečoval těsně vedle brány! Český útočník mohl vyrovnat.
     
    46:38
    Jonathan Toews na levém křídle vystřelil z ostrého úhlu a jeho střela z otočky skončila na výstroji Cama Talbota, který kotouč vyrazil levým ramenem.
     
    47:41
    Mark Giordano byl zřejmě hráčem, který vyhodil puk z obranného pásma přes ochranné sklo. Byla tam ale teč a po přerušení následuje komerční přestávka.
     
    48:01
    Flames na levém křídle vystřelili od hrazení a Corey Crawford na přední tyči puk vyrazil vyrážečkou.
     
    50:32
    Noah Hanifin na levém křídle vystřelil z téměř nulového úhlu a Corey Crawford puk zastavil v lapačce. Po přerušení hry následuje krátká komerční přestávka.
     
    51:09
    Blackhawks na pravém křídle vystřelili od hrazení a Cam Talbot kotouč úspěšně vyrazil mimo tři tyče.
     
    51:41
    Connor Murphy vystřelil před vrcholem mezikruží a jeho střela orazítkovala brankovou konstrukci!
     
    53:15
    Jonathan Toews si sjel z levého křídla krásně před bránu a Cam Talbot jeho střelu bekhendem vyrazil.
     
    53:22
    Travis Hamonic teď fauloval Jonathana Toewse a byl vyloučen na dvě minuty za hákování. Šance Chicaga.
     
    54:32
    Patrick Kane vystřelil na bodu pravého kruhu a jeho střelu zápěstím srazil za bránu obránce Noah Hanifin.
     
    55:22
    Cam Talbot odolal po zákroku proti dělové ráně Erika Gustafssona obrovskému tlaku a Flames jsou v pěti! Hawks byli blízko vyrovnání na 2:2.
     
    56:15
    Tečované vyhození Calgary z jeho obranného pásma opustilo ledovou plochu a po přerušení hry si vzápětí odbudeme poslední reklamní přestávku. Calgary vede.
     
    58:06
    Corey Crawford vyrazil na střídačku a Chicago zkouší vyrovnat při hře bez brankáře! Stav 1:2.
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    59:09
    Hokejisté Calgary minuli pravou tyč prázdné domácí brány a pískalo se zakázané uvolnění. Timeout hostí.
     
    Konec zápasu.
     
    Dominik Kubalík sice 32 sekund před koncem první třetiny otevřel skóre a vstřelil gól ve druhém zápase v řadě, jenže druhou třetinu orámoval dvěmi góly Elias Lindholm a během svého 500. vystoupení v kariéře se postaral o obrat Calgary. Parádní jubileum. Konečný výsledek zní. Chicago Blackhawks 1 Calgary Flames 2.
    Elias Lindholm během 500. zápasu NHL zaznamenal 300. bod!
     
    Statistiky: Střely na bránu: 32-28; Zablokované střely: 18-13; Vhazování: 54%-46%; Hity: 24-32; Přesilové hry: 0/2-0/4; Trestné minuty: 8-4.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Elias Lindholm (CGY) 2+0
    2. Dominik Kubalík (CHI) 1+0
    3. Cam Talbot (CGY) 31 zák., 1 gól, 96,9%
     
    Československá stopa v utkání:

    Dominik Kubalík (CHI) 1+0, 3 střely, čas na ledě 15:50
    David Kämpf (CHI) 0+0, 2 střely, čas na ledě 13:04 (05:02:55)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 20. D. Kubalík (Boqvist, P. Kane) – 21. E. Lindholm (Tkachuk, Brodie), 37. E. Lindholm (Tkachuk)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Lankinen) – Boqvist, Keith (A), C. Murphy, E. Gustafsson, Gilbert, Määttä – Quenneville, J. Toews (C), D. Kubalík – D. Strome, Dach, DeBrincat – P. Kane (A), Carpenter, Sikura – A. Nylander, Kämpf, Z. Smith. Hlavní trenér: Jeremy Colliton.
    Calgary Flames: Talbot (Rittich) – Brodie, Giordano (C), Hamonic, Hanifin, R. Andersson, Kylington – Mangiapane, E. Lindholm, Tkachuk – Backlund (A), Monahan (A), J. Gaudreau – Dubé, D. Ryan, Lucic – S. Bennett, Jankowski, Rinaldo. Geoff Ward.

    Rozhodčí: Steve Kozari, Dean Morton. Čároví: Travis Gawryletz, Darren Gibbs

    Diváci: 21274
    bahis siteleri