Sparta B – Varnsdorf 1:1 (kon.)
konec
AC Sparta Praha B
1:1 (1:0)
FK Varnsdorf
Středa 08.01.2020, 10:30 • Mladá Boleslav • Tipsport liga • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1. Do druhého poločasu nastoupila celá řada nových tváří, nicméně více ze hry měli hráči Varnsdorfu, kteří se prosadili v závěru tohoto zápasu, přičemž se o vyrovnání postaral David Breda. (12:12:13)
     
    90
    Konec zápasu.
    90. David BREDA - 1:1
     
    90
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Krátce před koncem zápasu je vyrovnáno! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil DAVID BREDA, který nekompromisním způsobem zamířil pod břevno branky, na což byl brankář Benada krátký.
    89. Penaltový zákrok.
     
    89
    Je tu pokutový kop pro Varnsdorf!
     
    89
    Sám na branku se řítil Prokopec, který se pokoušel obejít brankáře Samoela, jenomže ten dokázal tento úmysl přečíst.
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi je dost možná rozhodnuto. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    86
    Kousek od středového kruhu se jako první dostal k volnému míči Prokopec, který pocítil kopačku soupeře. Jednoznačný faul, Sparta bude zahrávat volný kop.
     
    85
    Do konce tohoto zápasu zbývá zhruba pět minut, Sparta i nadále střeží jednobrankové vedení. Ve druhém dějství je ale o něco aktivnějším týmem Varnsdorf.
     
    84
    Baracova nabídka sice našla na malém vápně Heppnera, avšak hlavička druhého jmenovaného nebyla vůbec nebezpečná. Ba naopak nemusel Benada zasahovat.
     
    83
    Do pokutového území přispěchal Schön, který si již chystal míč k centru, avšak včasným zákrokem ho zastavil jeden z protihráčů. Následovat bude rohový kop.
     
    82
    Kousek od autové lajny si nedovoleně pomohl Sláma, který se tak musí vrátit zpět za míč. Dalekonosné rozehrávky se totiž ujal sám brankář Samoel.
     
    81
    Benada si poradil s centrem z levé strany, který ihned sevřel do svých rukavic, načež odkopával na opačnou polovinu, kde jeho celek vybojoval autové vhazování.
     
    79
    Málem bylo vyrovnáno! Na zadní tyči zakončoval Ondráček, přičemž míč dost možná směřoval do branky, avšak na poslední chvíli přispěchal protihráč.
     
    76
    Varnsdorf se dožadoval pokutového kopu po zákroku na Bredu, hlavní sudí ale ukázal, že se bude odkopávat od branky.
     
    75
    Varnsdorf sice sbírá rohové kopy, avšak bez kýženého úspěchu. Tentokráte se rozehrávka vůbec nepovedla, na přední tyči se totiž povedlo zakročit Slámovi.
     
    74
    Na pravou stranu si seběhl Schön, který poté centroval do pokutového území. Jeho nabídka nebyla zrovna povedená, avšak spoluhráči zůstávají u balónu.
     
    73
    Houser neúnavně napadal rozehrávajícího Traorého, který raději přihrávku na jistotu oslovil brankáře Benadu, jenž pro změnu velice přesně roztáhl hru do strany.

    David Suchý

    Branky: 15. Vácha – 90. Breda (pen.)

    Karty:   14. Rudnyckyj (VDF)


    AC Sparta Praha B: 1. poločas: Kotek – Gabriel, Piško, Burda, Horák, Vácha (C), Hucek, Šimáček, Ambler, Patrák, Dao

    2. poločas: Benada – Tasić, Vitík, Hušek, Šnajdr, Sláma, Prokopec, Traore, Mustedanagić, Flak, Pudhorocký

    FK Varnsdorf: 1. poločas: Vaňák – Rudnyckyj, Pek, Lehoczki, Zezula – Bláha, Kocourek – Kim, Sládek (C), D. Novák – Šimon

    2. poločas: Vaňák (66. Samoel) – Ondráček, Richter, Houser, Heppner, Novák, Breda, Schön, Bielesz, Barac, Kubista

    Rozhodčí: Musil – Blažej, Flimmel
    bahis siteleri