Toronto – Winnipeg 3:4 (2:3 po s.n.) | Philadelphia – Washington 3:2 (kon.) | Los Angeles – Dallas 1:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:1 (2:0, 0:0, 1:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Čtvrtek 09.01.2020, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Chance liga - o pořadí v play-off • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše. Díky za pozornost a zase někdy u Chance ligy na počtěnou. (19:46:28)
     
    V dohrávce 33. kola se chomutovští Piráti dočkali dalšího vítězství, naopak Poruba padla pošesté v řadě. Branky domácího celku vstřelili Tomáš Pitule, Nicolas Hlava a Viktor Lang. Za Porubu se radoval jen Jiří Zdeněk.

    Střely na branku: 29:33
     
    Konec zápasu.
     
    59:32
    Petr Stloukal byl v další velké šanci, ale ani nyní se mu nepovedlo skórovat. Byl sám před Foltánem, ale po ledě slovenského brankáře neprostřelil.
     
    58:57
    Jan Rudovský vybojoval kotouč a poslal žabičku do útoku. Petr Stloukal dojížděl kotouč a zakončoval u levé tyčky, Foltán si ale připsal další velice solidní zákrok!
     
    57:40
    Utkání se už spíše dohrává a nevidíme moc aktivní hokej. Poruba se sice snaží, ale domácí Piráti celkem chytře brání a nepouští soupeře do tlaku.
     
    56:13
    Další útočný výpad podél levého mantinelu v podání ostravského celku. Richard Běhula si ale i tentokráte s tímto lehčím pokusem poradil.
     
    55:56
    Útočné snažení hostujícího celku bylo ukončeno odpískáním postavení útočníka v brankoviště, kterým byl Marek Sikora. Pokračovat se bude ve střední třetině.
     
    54:50
    Marek Tomica zachytil rozehrávku a hnal se ve svém věku v parádní rychlosti do zakončení. Frederik Foltán ale jeho rychlé zakončení mezi betony pokryl!
     
    Dnešní utkání sleduje 1 696 diváků.
     
    54:02
    Nicolas Hlava parádně zabrzdil za brankou a zbavil se tak spoluhráče. Kotouč pak poslal z mezikruží před branku, kde se ale nikdo z domácích k teči nedostal.
     
    53:32
    Richard Běhula dobře vyřešil i následné snažení Poruby v brankovišti, a tak se bude pokračovat vhazováním před jeho zraky.
     
    53:07
    Tomáš Gřeš si s kotoučem najel až za branku a naservíroval jej před na Sikoru. Ten střílel do odkryté branky, ale puk se do ní nějakým záhadným způsobem nedostal!
     
    52:50
    Darby Llewellyn zakočnoval mezi kruhy, ale branku netrefil. V pokračující akci to zkoušel ještě Martin Rýgl, ale jeho ránu Foltán srazil vyrážečkou do ochranné sítě.
     
    51:59
    Richard Nejezchleb dával přihrávku před branku, kde se jeho spoluhráči natahovali jen marně. Do protiakce mohli jít domácí, ale nakonec to neklaplo.
     
    50:38
    Radek Havel se jako obránce dostal do protiútoku po pravé straně, který zakončoval pokusem na první tyčku. Po jeho ráně se ale rozvnila jen boční síť.
     
    49:38
    Jakub Chrpa šel se spoluhráči do otevřené obrany, ale přihrávka se mu nepovedlo. Chomutovský útočník ovšem v akci pokraščoval a z levé strany pálil nad.
     
    48:47
    Jakub Štochl poslal na branku takový padáček, který nakonec udělal menší zmatky. Foltán ale zasahovat nemusel a do útoku jde ostravský celek.
     
    48:28
    Nicolas Hlava vybojoval kotouč a snažil se dostat mezi dva bránící hráče. Následně dával kotouč intuitivně pod sebe na Stloukala, ale ten tam nebyl.
     
    47:20
    Filip Suchý nyní dostal přihrávku před branku, kde byl úplně sám. Chomutovská sedmnáctka zvolila střelu po ledě, ale Frederik Foltán svůj tým neskutečně podržel!
     
    46:15
    Domácí se dostali do útoku a po přihrávce před branku mohli zakončovat. Jakub Chrpa ale nakonec nezakončil a pokračuje se tedy hrou ostravského mužstva.
    45:40 Viktor LANG - 3:1
     
    45:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    První nahození a dorážka Llewellyna nevyšla, druhý pokus ale již prošel a raduje se VIKTOR LANG! Švédský obránce dostal nabito na modrou čáru a propálil vše, co před ním stálo. Asistence: Martin Rýgl a Filip Suchý.
     
    44:30
    Pirátům se v početní výhodě zatím moc nevede. Poruba se brání velice dobře a již třikrát se jí povedlo vyhodit kotouč mimo pásmo.
     
    43:58
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Petr Šendera – 2 min., podrážení).
     
    43:54
    Pirátům to směrem na branku tolik nejde. Opět šlo o pokus z levého kruhu, který byl ale bránícím hráčem sražen nad branku.
     
    43:40
    Hostující celek se pak dostával do otevřené obrany, ale přihrávka do brankoviště v přečíslení nebyla zvolena správně. Bránící hráči poté vyhodili kotouč ze hřiště, bylo to ovšem s tečí.
     
    43:13
    Na levé straně se pak ke střeleckému pokusu dostal Jakub Chrpa, který napřáhl a po ledě zakončoval. Jeho rána byla nakonec sražena bránícím hráčem nad.
     
    42:36
    Domácí mohli jít do útoku, ale Nicolas Hlava chytře zvolil nahození do útočné třetiny a prostřídání. Z obrany tak hraje hostující Poruba.
    41:29 Jiří ZDENĚK - 2:1
     
    41:29
    Poruba právě vstřelila branku!
    V závěru přesilové hry se hosté přecijen dočkali a snižují na rozdíl jediné branky! JIŘÍ ZDENĚK si najel k levému kruhu a technickou střelou na první tyčku dává utkání nový náboj. Asistence: Patrik Husák a Richard Nejezchleb.
     
    40:45
    Hosté se během přesilovky dostali do útoku, kde kombinovali, ale nevymysleli vůbec nic. Po téměř minutě o pásmo přišli a budou střídat.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Je za námi druhá třetina, která nám gólové radosti nenabídla. O něco aktivnější byli asi hosté, ale všechny jejich pokusy zatím pokryl skvěle chytající brankář Richard Běhula. Třetí třetina nám začne početní výhodou hostujícího celku.

    Střely na branku: 17:23
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:00
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dušan Žovinec – 2 min., držení).
     
    39:59
    Petr Kanko se v nabízené výhodě dostal do velké šance na levém kruhu, kdy zakončoval pod víko. Richard Běhula ale nastrčil rameno dopředu a parádně zakročil!
     
    39:21
    Tomáš Guman byl dalším hráčem, jenž se pokoušel prostřelit Richarda Běhulu v chomutovské brance. Ale i nyní se juniorský brankář zaskvěl dobrým zákrokem.
     
    38:54
    Domácí v plném počtu.
     
    38:20
    Poruba poté kombinovala v útoku, ale o šanci se připravila sama nepřesnou přihrávkou. Ostravské mužstvo tak bude muset zpátky získat pásmo.
     
    37:05
    Domácí začali oslabení povedenou hrou v obraně a nakonec také vyhozením až za branku Frederika Foltána.
     
    36:53
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Radek Havel – 2 min., hrubost).
     
    36:44
    Patrik Urbanec to zkoušel od levého kruhu, ale jeho rána se do branky nedostala. Následně byla v brankovišti mela, ale Richard Běhula vše ustál.
     
    36:00
    Poslední minuty ovšem nepatří mezi ty nejpovedenější a sledujeme takovou urputnou bitvu o každý metr ledu. Šance a střelecké pokusy nepřicházejí.
     
    34:22
    Lukáš Blaha poslal dělovou ránu od modré čáry, která se po sérii odrazů dostala na betony Foltána. U dorážky mohl být Jakub Chrpa, ale nakonec se k puku nedostal.
     
    32:53
    Rychlou akci domácího mužstva zakončoval před levým kruhem Petr Stloukal, který ale zakončoval těsně nad branku. Poté Piché posílal přihrávku na teč, ale ani ta se neujala.
     
    32:18
    Po vhazování poslal na branku takovou šmudlu Samuel Ollender a Běhula si s jeho pokusem poradil s naprosto klidnou hlavou. Pokračovat se bude dalším vhazováním.
     
    32:12
    Frederik Foltán nyní před dotírajícím Hlavou raději uschoval v lapačce nahození z obranné třetiny Pirátů. Hra bude pokračovat po komerční pauze.
     
    31:12
    Již ve hře pěti proti pěti se dostal do útoku obránce Lukáš Blaha, jenž zakončoval z pravého kruhu. Svižné zakončení zápěstím ale skončilo v lapačce připraveného Foltána.
     
    30:44
    Domácí v plném počtu.
     
    30:23
    Nabito na pravý kruh dostal Michal Hlinka, ale tomu se z dobré pozice nakonec nepovedlo ani trefit kotouč. Piráti budou brzy kompletní.
     
    30:01
    Richard Běhula se v domácí brance zatím jeví velice dobře a chytá jistě. Nyní se stihl přesunout proti střele Šendery, jenž to zkoušel z levého kruhu.
     
    29:11
    Hosté jsou v útoku sice aktivní, ale nic se jim vymyslet zatím nepovedlo. Tomáš Jáchym zkoušel prostrčit puk z pravého kruhu do branky střílenou přihrávkou. Nikoho v červeném ovšem nenašel.
     
    28:43
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Nicolas Hlava – 2 min., podrážení).
     
    28:35
    Petr Stloukal v ještě lepší příležitosti! Chomutovský střelec se dostal na levém kruhu do šance, ale jeho rychlá střela se odrazila od brankové konstrukce ven!
     
    28:09
    Hned po vhazování nabral rychlost Petr Stloukal, který se na levé straně nacpal před obránce a zakončoval po ledě. Jeho rána ale skončila na betonu brankáře.
     
    28:04
    Další snažení ostravské Poruby zakončoval na levém kruhu Marek Sikora. Ten střílel na branku, ale jeho pokus byl nakonec sražen do ochranné sítě, pokračovat se bude po pravici brankáře.
     
    27:06
    Petr Šendera dostal luxusní přihrávku mezi kruhy a mohl zakončovat do odkrytého prostoru. Trefil ovšem jen hůl bránícího hráče a kotouč skončil v ochranné síti.
     
    26:57
    Petr Kanko skvěle tečoval svižné nahození od modré čáry, ale parádně zareagoval na poslední chvíli Běhula a velkou šanci na skórování pokryl na svém betonu!
     
    25:40
    O další pokus a vzruch před brankou se postaral cizinecká dvojka. Viktor Lang nahazoval a Darby Llewellyn se kotouč snažil tečovat. Jeho změna směru ale úspěšná nebyla.
     
    24:49
    Slušnou dělovku následně vyprodukoval po přihrávce Sébastien Piché. Jeho volej Foltán vyrazil nad sebe, kotouč dopadl až k pravému mantinelu.
     
    23:55
    Filip Suchý zakončoval z pravé strany do betonů Foltána. Koláček ani Llewellyn se nakonec k dorážce nedostali, a tak je stav stále neměnný.
     
    23:10
    Patrik Husák zakončoval od modré čáry jen do betonů Běhuly, domácí hokejisté pak raději vyhodili na zakázané uvolnění. Pokračovat se bude po pravici chomutovské dvojky.
     
    22:50
    Hosté v plném počtu.
     
    22:25
    Viktor Lang dostal k levému kruhu těžkou a rychlou přihrávku od pravého mantinelu. Švédský bek i tak vložil do střely hokejku, ale do branky se mu kotouč nasměrovat nepovedlo.
     
    21:44
    Z voleje to před levým kruhem zkoušel Petr Stloukal, ale tomu se jeho dělovka nepovedla a puk skončil nad brankou. Poruba poté vyhodila mimo pásmo.
     
    21:09
    Nicolas Hlava na modré čáře nerozehrál ideálně a Petr Kanko ujížděl s kotoučem do útoku. Nacpal se přes obránce, ale ten jej i tak odclonil a nedovolil mu zakončení.
     
    20:49
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Tomáš Gřeš – 2 min., faul kolenem).
     
    20:25
    Filip Suchý vybojoval kotouč a šel do útočné třetiny. Na pravé ruce měl úplně volného Rudovského, ale ten jeho žabičku nedokázal zachytit.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První část utkání je za námi a domácí celek je ve vedení o dvě branky. Především v prvních minutách byl domácí celek nebezpečný a branek mohl dát více. Následně se sice hra vyrovnala, ale hosté stav nesrovnali. V závěru periody navíc domácí své vedení navýšili. Gólově se prosadili Tomáš Pitule a Nicolas Hlava.

    Střely na branku: 10:11
    Druhá třetina začne v 18:18.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:16
    Marek Špaček se individuálně dostal do útočné třetiny a po přejetí modré čáry zakončoval. Jeho pokus ale skončil na připraveném Běhulovi.
    18:18 Nicolas HLAVA - 2:0
     
    18:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    A z další akce jde domácí celek do důležitého dvoubrankového vedení. NICOLAS HLAVA dostal nahrávku zpoza branky a již mohl zakončovat. Puk si ale ještě potáhl, položil si brankáře a pod víko přidal třetí trefu ve dvou dnech. Asistence: Petr Stloukal a Tomáš Pitule.
     
    17:46
    Richard Nejezchleb byl nyní parádně vysunut do útočné třetiny, kde mohl postupovat na Běhulu. Jakub Štochl jej ale skvěle odzbrojil o kotouč a zachránil domácí.
     
    16:58
    Tomáš Gřeš se dostal do dalšího úniku a jeho zakončení šlo ke vzdálenější tyčce. Richard Běhula si ale betonem připsal další úspěšný zákrok.
     
    16:13
    Nyní se opět zaskvěl Běhula v chomutovské brance. Tomu se povedlo vyrazit zakončení z levé strany i parádní dorážku na straně druhé. Srovnat mohl Samuel Ollender.
     
    15:40
    Lukáš Blaha poslal nahazovaný kotouč od své branky a pokoušel se tak vysunout Llewellyna, který mohl jít sám na branku. Skákavý kotouč se mu ale nakonec zkrotit nepovedlo.
     
    14:38
    Petr Stloukal nyní parádně našel najíždějícího obránce Langa, který šel naprosto sám na branku. Jeho zakončení ale Foltán dokázal zachytit!
     
    13:40
    Daniel Krejčí se dostal ke střele od modré čáry a jeho nahození bylo ještě nejspíše tečováno Sikorou. Puk nicméně skončil jen na levé tyčce chomutovské branky!
     
    13:00
    Petr Kanko dostal přihrávku do útočné třetiny, kde výrazně zpomalil a nakonec od levého kruhu zakončil. Střela ale šla jen do středu branky a skončila na výstroji Richarda Běhuly.
     
    12:00
    Delší dobu se nepřerušovalo a ani jednomu celku se směrem dopředu moc nedaří. Nyní se o kotouč bojuje v rohu za domácí brankou.
     
    10:41
    Hned po vhazování se Pirátům nepovedlo prohodit kotouč do útočné třetiny ideálně a píská se icing. Hra se tak opět vrací k pravici chomutovského mladíka.
     
    10:19
    Petr Šendera to zkoušel svižně od modré čáry, ale ani se mu nepovedlo trefit chomutovskou klec. Richard Běhula v domácí brance poté zachytil kotouč po střele z levé strany.
     
    09:30
    V další akci hostujícího celku se píská ofsajd a po přerušení se bude vhazovat u modré čáry domácího celku. Ten od čtvrté minuty nadále vede o jednu branku.
     
    08:52
    Piráti nyní nestřídali úplně ideálně a využít toho mohl Richard Nejezchleb. Ten dostal přihrávku na modrou čáru a následně přihrával před branku. Tam se ale jeho spoluhráč ke střele nedostal.
     
    08:12
    Darby Llewellyn se nyní dostal po takové nenápadné akci Tomici ke kotouči na pravém křídle a bekhendově zakončoval na první tyčce. Frederik Foltán ale ramenem krotí další nebezpečnou akci domácích.
     
    07:58
    Po dlouhé době také akce Poruby. Marek Sikora dostal přihrávku zpoza branky a pokoušel se kotouč dostat po ledě za Běhulu, ale devatenáctiletý brankář pokořen nebyl.
     
    07:26
    Piráti jsou hodně aktivní a ostravský celek do ničeho nepouští. Sébastien Piché byl dalším hráčem, jenž pálil z první. Jeho rána ale skončila vysoko nad brankou.
     
    06:27
    Jan Rudovský se přecijen dostal ke střeleckému pokusu. Dostal nabito před kruhy, ale z voleje zakončoval jen do betonu připraveného slovenského brankáře.
     
    06:10
    Do akce dvou na jednoho šli chomutovští Sklenář a Rudovský. První jmenovaný nakonec přihrával, ale jeho viditelný pokus parádně zablokoval obránce Poruby.
     
    05:29
    O další střelecký pokus se postaral na pravém křídle Filip Suchý, jenž mířil do bližší šibenice. Tu se mu ale nakonec trefit nepovedlo a kotouč skončil na zadním mantinelu.
     
    04:50
    Individuálně se do útoku dostal domácí útočník Josef Koláček, který obešel bránící hráče a na pravém kruhu zakončoval bekhendem. Foltán ale jeho pokus vyrazil ramenem.
    03:51 Tomáš PITULE - 1:0
     
    03:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nyní se domácím přesilovková kombinace povedla a jdou do vedení! Petr Stloukal poslal parádní přihrávku z pravého kruhu k levé tyčce, kde TOMÁŠ PITULE jen nastavil hokejku a přidal další trefu v letošním ročníku. Asistence: Petr Stloukal a Sébastien Piché.
     
    03:11
    Piráti to v početní výhodě parádně sehráli a Hlava dostal přihrávku před branku. Na hranici brankoviště zakončoval, ale Foltán skvěle zakročil!
     
    02:54
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Samuel Ollender – 2 min., hákování).
     
    02:29
    Jiří Brodek pokoušel připravenost chomutovského brankáře zakončením od pravého mantinelu. Běhula si ale jeho pokus pokryl a domácí jdou do útoku.
     
    01:16
    Nicolas Hlava se dostal s kotoučem za branku a dával jej před Foltána. Tam se ale nikomu nepovedlo zakončit, na druhé straně Běhula hokejkou zastavoval akci soupeře.
     
    00:37
    Do první střelecké pozice si na levém kruhu sjel Jakub Sklenář, ale jeho svižné zakončení bylo bránícím hráčem sraženo nad branku Foltána.
     
    00:16
    Filip Suchý vyhrál úvodní vhazování duelu a Piráti se z obrany hned dostali do útoku. Právě chomutovský útočník se ale přes bránící hráče nakonec nedostal.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky jsou již na ledové ploše a utkání může začít. Přejeme příjemnou podívanou!
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Běhula (Pavlát) – Rýgl, Žovinec, Blaha, Piché, Štochl, Lang, R. Havel – Rudovský, Suchý, J. Sklenář – Stloukal, Pitule, Hlava – Llewellyn, J. Svoboda, Tomica – Matyáš Svoboda, Koláček, Chrpa.

    HC RT TORAX Poruba 2011: Foltán (Kůdela) – Urbanec, D. Krejčí, Husák, Slavík, Dundáček, Dluhoš, Šendera – Gřeš, M. Hlinka, Sikora – Nejezchleb, Zdeněk, Ďurač – Guman, T. Jáchym, Špaček – Brodek, Kanko, Ollender.

    Rozhodčí: Souček, Hucl – Belko, Horažďovský.
     
    PIRÁTI CHOMUTOV

    Naopak Chomutovu se na přelomu roku velice daří a aktuálně mají v posledních šesti zápasech pět výher. Od posledního utkání proti Porubě Piráti padli jen s Havířovem, později pak vyhráli třeba na ledě absolutního lídra z Českých Budějovic či naposledy v Praze na Slavii. V posledním utkání Severočeši přehráli Vsetín 6:4.

    Poslední utkání
    Piráti Chomutov 6:4 VHK ROBE Vsetín
    Branky: 16. Piché (Rudovský, Pitule), 20. Piché (Hlava, J. Sklenář), 32. Hlava (Stloukal, Pitule), 36. Hlava (Piché, Žovinec), 57. Suchý (Rudovský, J. Sklenář), 59. Stloukal (Hlava)
     
    HC RT TORAX PORUBA 2011

    Ostravský celek vstoupil do soutěže parádně a dlouho byl na vrcholu celé soutěže. V posledních utkáních se mu ale moc nedaří. Aktuálně má Poruba za sebou pět proher v řadě, což bude v Chomutově chtít přerušit. Naposledy osmý tým nadstavbové skupiny o play-off padl na ledě Litoměřic 4:8.

    Poslední utkání
    HC Stadion Litoměřice 8:4 HC RT TORAX Poruba 2011
    Branky: 36. Guman (Jáchym, Dundáček), 37. Sikora (Jáchym, Dundáček), 46. Jáchym (Guman), 51. Hlinka (Sikora, Urbanec)
     
    Krásný den všem fanouškům Chance ligy. Hokejisty Chomutova a ostravské Poruby čeká druhé utkání ve dvou dnech. Domácí Piráti budou chtít přidat třetí výhru v řadě, Poruba by zase ráda ukončila sérii pěti proher v řadě.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 4. Pitule (Stloukal, Piché), 19. Hlava (Stloukal, Pitule), 46. Lang (Rýgl, Suchý) – 42. Zdeněk (Husák, Nejezchleb)


    Piráti Chomutov: Běhula (Pavlát) – Rýgl, Žovinec, Blaha, Piché, Štochl, Lang, R. Havel – Rudovský, Suchý, J. Sklenář – Stloukal, Pitule, Hlava – Llewellyn, J. Svoboda, Tomica – Matyáš Svoboda, Koláček, Chrpa.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Foltán (Kůdela) – Urbanec, D. Krejčí, Husák, Slavík, Dundáček, Dluhoš, Šendera – Gřeš, M. Hlinka, Sikora – Nejezchleb, Zdeněk, Ďurač – Guman, T. Jáchym, Špaček – Brodek, Kanko, Ollender.

    Rozhodčí: Souček, Hucl – Belko, Horažďovský

    Diváci: 1 696
    bahis siteleri