Boston – Winnipeg 5:4 (kon.) | Tampa – Arizona 4:0 (kon.) | Florida – Vancouver 5:2 (kon.)
NY Rangers – New Jersey 6:3 (kon.) | Montreal – Edmonton 2:4 (kon.) | St. Louis – Buffalo 5:1 (kon.)
Chicago – Nashville 2:5 (kon.) | Calgary – Minnesota 2:1 (kon.) | Vegas – Los Angeles 2:5 (kon.)
Anaheim – Dallas 0:3 (kon.) | San Jose – Columbus 3:1 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
2:4 (1:0, 1:1, 0:3)
Edmonton Oilers
Pátek 10.01.2020, 01:10 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:25 Josh ARCHIBALD - 2:4
     
    59:25
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A máme rozhodnuto. Nugent-Hopkins předložil puk ve středním pásmu na JOSHE ARCHIBALDA, který trefuje prázdnou branku. Asistence: Ryan Nugent-Hopskins, Leon Draisaitl.
    49:40 Alex CHIASSON - 2:3
     
    49:40
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Olejáři se poprvé v zápase dostávají do vedení. Russell od modré poslal puk na levou stranu kde stál Klefbom, který od levého kruhu nahazoval puk do brankoviště, kde stál přesně postavený ALEX CHIASSON, který šikovnou tečí překonává bezmocného Price. Asistence: Oscar Klefbom, Kris Russell.
    42:16 Ryan NUGENT-HOPKINS - 2:2
     
    42:16
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Máme srovnáno a využitou přesilovou hru. Draisaitl našel z pravého kruhu na tom levém McDavida, který předložil puk mezi kruhy na RYANA NUGENTA-HOPKINSE, který střelou mezi betony překonává Price. Asistence: Connor McDavid, Leon Draisaitl.
    27:16 Riley SHEAHAN - 2:1
     
    27:16
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Olejáři snižují na rozdíl jedné branky. Na levém mantinelu vybojoval puk proti přesile Nygård, poslal ho mezi kruhy na RILEYHO SHEAHANA, který přesnou střelou zápěstím do horního rohu branky překonává Price. Asistence: Joakim Nygård, Adam Larsson.
    22:24 Jesperi KOTKANIEMI - 2:0
     
    22:24
    Montreal právě vstřelil branku!
    Habs vedou již o dvě branky. Kulak poslal puk do středního pásma na Lehkonena, který ho zavezl po levé straně do pásma útočného a našel mezi kruhy JESPERIHO KOTKANIEMIHO, který zamíchal s pukem a přesnou střelou do horního rohu branky posílá domácí do dvoubrankového vedení. Asistence: Artturi Lehkonen, Brett Kulak.
    12:35 Phillip DANAULT - 1:0
     
    12:35
    Montreal právě vstřelil branku!
    Habs se dostávají do vedení. Petry našel přesnou přihrávkou na modré útočné čáře Tatara, který zavezl puk do pásma, kde ho mezi kruhy přenechal na PHILLIPA DANAULTA, jehož první střelu ještě dokázal Smith vyrazit betony, ale pouze před sebe, kde si dorážku našel stejný hráč a puk již napodruhé poslal přesně do horního růžku branky. Asistence: Tomáš Tatar, Jeff Petry.

    Jan Přikryl

    Branky a nahrávky: 13. Danault (Tatar, Petry), 23. Kotkaniemi (Lehkonen, Kulak) – 28. Sheahan (Nygård, A. Larsson), 43. Nugent-Hopkins (McDavid, Draisaitl), 50. Chiasson (Klefbom, K. Russell), 60. J. Archibald (Nugent-Hopkins, Draisaitl)


    Montreal Canadiens: Price (Ch. Lindgren) – Scandella, S. Weber (C), Kulak, Petry (A), Mete, C. Fleury – Tatar, Danault, Gallagher (A) – Kovalčuk, Domi, Suzuki – Lehkonen, Kotkaniemi, Cousins – Poehling, N. Thompson, Weal.
    Edmonton Oilers: M. Smith (Koskinen) – Nurse (A), Bear, Klefbom, A. Larsson, Jones, K. Russell – Neal, McDavid (C), Kassian – Nugent-Hopkins (A), Draisaitl, Yamamoto – Nygård, Haas, Chiasson – Khaira, Sheahan, J. Archibald.

    Rozhodčí: Skilliter, Kozari – Murray, Tobias

    Diváci: 21.302
    bahis siteleri