Boston – Winnipeg 5:4 (kon.) | Tampa – Arizona 4:0 (kon.) | Florida – Vancouver 5:2 (kon.)
NY Rangers – New Jersey 6:3 (kon.) | Montreal – Edmonton 2:4 (kon.) | St. Louis – Buffalo 5:1 (kon.)
Chicago – Nashville 2:5 (kon.) | Calgary – Minnesota 2:1 (kon.) | Vegas – Los Angeles 2:5 (kon.)
Anaheim – Dallas 0:3 (kon.) | San Jose – Columbus 3:1 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
Dallas Stars
Pátek 10.01.2020, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:56 Roope HINTZ - 0:3
     
    56:56
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak tohle se domácím borcům vůbec nepovedlo. Lindholm rozehrál zpoza vlastní branky na Kašeho, který fatálně ztratil puk v obranném pásmu a ROOPE HINTZ se díky nahrávce Dickinsona dostal k rutinní střele do prázdné klece. Asistence: Jason Dickinson.
     
    49:52
    Benn propadl v útočném pásmu a pak nestíhal Kašeho, kterého vyslal na zteč Steel. Hosty zachránila až poslední instance v podobě Bishopa.
     
    46:30
    Radek Faksa i Max Jones dostali menší tresty za hrubost. Příští dvě minuty se tak bude hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    33:23
    Další vyloučení z nešikovnosti. Blake Comeau se natahoval po kotouči odraženého z buly mezi Faksou a Steelem a přitom podrazil Kašeho.
     
    32:53
    Dobrá šance Ducks! Dickinson protečoval Sprongovu přihrávku přesně před rozjetého Getzlafa a ten z pravé strany trefil vzdálenější tyč Bishopovy klece!
     
    28:41
    Bezmála v polovině základní hrací doby tu máme první přesilovku pro Anaheim. Menší trest za vysokou hůl vyfasoval nahazující Roman Polák.
     
    25:14
    Hned po buly se do fantastického pěstního souboje pustili Oleksiak a Deslauriers. Oba bijci si rozdali velký počet ran a oddělit je od sebe museli až čároví rozhodčí.
    25:10 Alexandr RADULOV - 0:2
     
    25:10
    Dallas právě vstřelil branku!
    Druhá přesilovková trefa přibližuje Dallas šestému vítězství za sebou! Fowler vyhodil puk k Bishopovi, který během domácího střídání chytře rozehrál na Seguina. Ten se zprava přesunul za branku a krátkou přihrávkou vyzval k poměrně snadnému skórování ALEXANDRA RADULOVA. Asistence: Tyler Seguin, Ben Bishop.
     
    23:53
    Ducks byli v pěti jen několik málo vteřin. Za vysokou hůl v útočné třetině je na dvě minuty přísně penalizován Max Jones.
     
    21:35
    Tyler Seguin se ve středním pásmu snažil ujet Getzlafovi, který si podle sudích pomohl nedovoleným bráněním. Je z toho druhá přesilovka pro hosty.
     
    11:36
    Hosté se dostali z problémů díky icingu, po kterém ujel Gurjanov. Ten si troufl na zakončení s hokejkou mezi nohama, ale Gibson mu další gólovou radost nedopřál.
    10:13 Denis GURJANOV - 0:1
     
    10:13
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru a v jedenácté minutě se ujímají vedení! Roope Hintz převzal Lindellovu přihrávku od modré čáry a nahrávkou přes osu kluziště našel na pravé straně DENISE GURJANOVA, jehož střelu z první zastavila až síť za přesunujícím se Gibsonem. Asistence: Roope Hintz, Esa Lindell.
     
    09:29
    Dallas si může vyzkoušet hru v početní převaze. Za vysokou hůl míří na lavici hanby Hampus Lindholm.
     
    08:45
    Po trochu delší reklamní přestávce se musel činit Bishop, který po nahrávce Spronga vychytal velkou šanci Henriquea!

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 11. Gurjanov (Hintz, Lindell), 26. Radulov (Seguin, Bishop), 57. Hintz (Dickinson)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Manson (A), H. Lindholm (A), Gudbranson, Fowler, Ja. Larsson, Holzer – Sprong, Getzlaf (C), Henrique – Rakell, Lundeström, Comtois – O. Kaše, Steel, Jones – Rowney, D. Shore, Deslauriers.
    Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – Heiskanen, Oleksiak, R. Polák, Lindell (A), Fedun, Sekera – Radulov, Seguin (A), Ja. Benn (C) – Pavelski, Hintz, Gurjanov – Comeau, Faksa, Cogliano – Kiviranta, Dickinson, Janmark.

    Rozhodčí: Walsh, O´Rourke – Gawryletz, Sericolo

    Diváci: 15 419
    bahis siteleri