K. Vary – Litvínov 3:2 (po pr.) | Zlín – Třinec 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.)
Olomouc – Kometa Brno 1:2 (kon.) | Kladno – Plzeň 1:3 (kon.) | Liberec – Pardubice 5:2 (kon.)
Sparta – Vítkovice 5:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
6:2 (1:1, 3:1, 2:0)
HC Kometa Brno
Pátek 10.01.2020, 17:00 • Svijanská aréna Liberec • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 9. kolo
Partner:
     
    56:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Přece jen je za čárou! Nejdříve se totiž dostal do šance Tadeáš Tůma, jenž trefil břevno, a následně zůstal puk před bránou, kam nejrychleji přispěchal FILIP KŘÍŽ, který na několik pokusů nakonec trefil úplně odkrytou bránu! Asistence: Petr Gajda, Tadeáš Tůma.
     
    47:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Pátý gól na straně domácího týmu! Po střele Petra Gajdy z ostrého úhlu byl u kotouče první LUKÁŠ PLOS, který z dorážky chytře překonal hostujícího gólmana a proměňuje přesilovku! Asistence: Petr Gajda.
     
    38:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Výborná akce PETRA GAJDY z úniku! S pukem nejdříve liberecký hráč zamíchal a následně poslal nechytatelnou střelu přímo do šibenice! Bez asistence.
     
    36:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno snižuje! Eduard Šalé s kotoučem na holi sprintoval po levé straně, nakonec projel podél brány a šikovně na poslední chvíli nabídl puk spěchajícímu IVU SEDLÁČKOVI, jenž zakončil do prázdné klece! Asistence: Eduard Šalé, Denis Svoboda.
     
    32:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři vedou rázem o dvě branky, jelikož se prosazují ve vlastním oslabení! Tadeáš Tůma přihrál rozjetému DAVIDU PUTZOVI, který svižně zakončil u pravé tyče přímo nad rameno hostujícího brankáře. Asistence: Tadeáš Tůma.
     
    28:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to bylo něco! Po sólové akci Damaška byl před klecí Komety utvořen nepříjemný tlak, kdy hostující hráči měli co dělat, aby dostali kotouč pod kontrolu. Před Schnattingrem se ale objevil FILIP KŘÍŽ, kterému se podařilo puk procpat za červenou čáru! Asistence: Bez asistence.
     
    08:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! PATRIK FAJMON dostal přihrávku na levý kruh, vypálil ze zápěstí a poslal kotouč do vzdálenějšího rohu za domácího gólmana! Hosté tak využívají přesilovku. Bez asistence.
     
    00:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    První střela, první gól, to je úspěšnost! Jakub Dvořák od modré čáry u levého mantinelu jen tak zlehka nahodil a jeho střelu hostující brankář betony vyrazil. U kotouče byl nejblíže clonící ADAM MĚCHURA, kterému se na druhý pokus podařilo dorážkou otevřít skóre! Asistence: Jakub Dvořák.

    Kateřina Hamplová

    Branky a nahrávky: 1. Měchura (Dvořák), 29. Kříž, 33. Putz (Tůma), 39. Gajda, 48. Plos (Gajda), 57. Kříž (Gajda, Tůma) – 9. Fajmon, 37. Sedláček (Šalé, Svoboda)


    Bílí Tygři Liberec: Král (Vopravil) – Damašek, Duschka, Hladík, Meisel, Dvořák, Tůma – Putz, Vodlan, Jenčovský (C), Kříž, Měchura, Plos, Masař, Jobek, Gajda.
    HC Kometa Brno: Schnattinger (Bizoň) – Řehák (A), Fajmon, Ulbricht, Eich, Němec, Svoboda, Pelikán – Nesvadba, Nekvapil, Otava, Šalé, Sever (A), Sedláček, Horký (C), Pigl, Harmim, Boltvan.

    Rozhodčí: Domský – Kajínek, Povová.
    bahis siteleri