K. Vary – Litvínov 3:2 (po pr.) | Zlín – Třinec 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.)
Olomouc – Kometa Brno 1:2 (kon.) | Kladno – Plzeň 1:3 (kon.) | Liberec – Pardubice 5:2 (kon.)
Sparta – Vítkovice 5:3 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
6:3 (2:0, 3:2, 1:1)
HC Kobra Praha
Pátek 10.01.2020, 16:15Extraliga dorostu - play-down • 8. kolo
Partner:
     
    59:07
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Troufám si říct, že je definitivně rozhodnuto. Z obranného pásma Motoru kotouč vyhodil vzduchem FILIP PETRÁSEK, a to až do odkryté branky! Asistence: Matyáš Fousek.
     
    47:16
    Kobra právě vstřelila branku!
    Že by bylo zaděláno na drama? Kobra snižuje na dvoubrankový rozdíl. JEFFERSON MARK REJNA dorazil kotouč poté, co jej Martin Lidák vykopl betonem po Procházkově střele, a to právě do míst, kam najížděl Rejna. Asistence: Viktor Procházka, Ondřej Šesták.
     
    43:50
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Bucek – 2 min., podrážení).
     
    42:33
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Lidák – 2 min., podrážení). Trest odpyká Vavřík.
     
    39:59
    Kobra právě vstřelila branku!
    S góly v přesilovce se nyní roztrhl pytel! Tento navíc padl v poslední sekundě periody. Král procpal kotouč na LUKÁŠE STRNADA, který si poradil s domácím brankáře a rozradostnil své spoluhráče. Asistence: Daniel Král, Ondřej Nápravník.
     
    39:21
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Cibulka – 2 min., sekání).
     
    38:42
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí jdou zpět od čtyřgólvoého vedení, jejich přesilová hra ani netrvala příliš dlouho. Po rychlé kombinace se přesnou trefou prosazuje MARCEL KŘÍŽ. Asistence: David Kašpar, Matyáš Fousek.
     
    38:27
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Halfar.
     
    36:27
    Ondřej Nápravník mohl upravit na rozdíl pouhých dvou přesných tref. Jel sám tváří v tvář domácímu gólmanovi, který si povyjel a nakonec zasahovat nemusel, neboť pokus hostujícího útočníka šel vysoko nad horní tyčku.
     
    34:48
    Kobra právě vstřelila branku!
    Pražané se také radují ze své první branky a korigují na tříbrankový rozdíl. Procházka poslal kotouč na DZABRAILA KALAJEVA, který se nemýlil a poprvé v zápase tedy posílá puk za záda domácího strážce svatyně. Asistence: Viktor Procházka, Patrik Bauer.
     
    33:29
    Jan Vavřík mohl zaútočit na hattrick. Nakonec ale zvolil lepší zakončení akce – přihrávku na Lukáše Kantora, jenž si sjížděl před odkrytou branku. Nyní ale velkou pochvalu zaslouží především Matiáš Peyerl, jenž se parádně přesunul a betonem kotouč vykopnul ze svého brankoviště.
     
    30:12
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu další branku v hostující svatyni. Radek Dohnal od modré čáry zavezl kotouč až před branku, kde nastala skrumáž, od které se kotouč odrazil k JANU VAVŘÍKOVI, a ten zakončuje nekompromisně. Bez asistence.
     
    27:38
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Bucek – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    26:19
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Na následující střelu už byl ale krátký a domácí jdou do tříbrankového vedení, když využívají velký ofenzivní tlak. Adam Sochor našel v útočném pásmu LUKÁŠE KANTORA, který se také zapisuje mezi přesné střelce utkání. Asistence: Adam Sochor.
     
    18:01
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Kantor – 2 min., vysoká hůl).
     
    17:37
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Vzápětí přichází druhá trefa, která končí v hostující svatyni. Alois Dubský dostal kotouč před branku, kde stál JAN VAVŘÍK, který byl poslední, který se dotkl kotouče, a z předbrankoviště procpal puk za brankovou čáru. Asistence: Alois Dubský.
     
    16:01
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Druhá přesilovka Motoru už nezůstává bez proměnění. FILIP PETRÁSEK se dostal ke kotouči a samostatonu akci pak z dobré pozice zakončil naprosto přesnou trefou. Bez asistence.
     
    14:50
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Čečetka – 2 min., podrážení).
     
    11:54
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Kásný – 2 min., podrážení).
     
    04:46
    První šance pro Kobru! Patrik Bauer dostal přihrávku před branku, kam si najížděl sám, nikým nehlídán. Většího prostoru ale nevyužil. Martin Lidák proti němu předvedl parádní zákrok a uchránil tým od inkasování.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 17. Petrásek, 18. Vavřík (Dubský), 27. Kantor (Sochor), 31. Vavřík, 39. Kříž (Kašpar, Fousek), 60. Petrásek (Fousek) – 35. Kalajev (Procházka, Bauer), 40. Strnad (Král, O. Nápravník), 48. Rejna (Procházka, Šesták)


    HC Motor České Budějovice: Lidák (Šebo) – Fousek, Dohnal, Cibulka, Hail, Hromada, Dvořák, Placek – Hála, Kříž, Marhoun, Kašpar (C), Braun, Petrásek, Kantor, Kalčík, Vavřík, Dubský, Sochor
    HC Kobra Praha: Peyerl (Černý) – Jiráček, A. Nápravník, Bucek, Mašek, Šesták, Kalajev, Frydrich, Král (C), O. Nápravník, Čečetka, Krásný, Halfar, Procházka, Strnad, Rejna, Svoboda, Bauer

    Rozhodčí: Toman – Kreuzer.
    bahis siteleri