Mladá Boleslav – Vítkovice 6:3 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:5 (2:3, 0:1, 2:1)
HC Oceláři Třinec
Sobota 11.01.2020, 12:00 • ZS Eden • turnaj O Pohár DHL • 34. kolo
Partner:
     
    54:18
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vedení je zpět. Tomáš Krč dokonal svůj hattrick a přiblížil své mužstvo k plnému počtu bodů. Skóroval prakticky z nulového úhlu a trefil to náramně do pravého horní růžku. Asistence: Pavel Matěj, Vojtěch Šulák.
     
    48:24
    Slavia právě vstřelila branku!
    Páni. Máme tu vyrovnávací branku, kterou si připisuje Matěj Hasil. Matěj Hasil obdržel puk ve středním pásmu od Labuzíka popojel blíže k brance hostů, kde čekal na přihrávku Damien Hradil, jenž mu přihrávku poslal v zápětí zpátky a ukázkovou narážečkou utkání vyrovnávají. Asistence: Damien Hradil, Tomáš Labuzík.
     
    47:57
    Slavia právě vstřelila branku!
    A máme tu snížení. Slávisté, jemnovitě Jiří Puczek využil zmaatku před Suchánkem a dotlačil puk za jeho záda. Asistence: Jan Matějka
     
    40:21
    Hradil dokázal vypíchnout puk třineckému útoku a parádní stahovačkou projet přes obranu Ocelářů, ale nakonec trefil jen Suchánkovu výstroj.
     
    39:50
    Nico Geidl si dokázal vypracovat obrovskou šanci, kdy ujel všem hráčům Slavie a ocitl se tváří v tvář samotnému Pittrovi. Geidl trochu laxní střelou Pittra přemoci nedokázal, a tak druhá třetina končí za stavu 2:4 pro hosty.
     
    35:15
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Petrák – 2 min., příliš mnoho hráčů).
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Matiaško – 2 min., podrážení).
     
    34:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec má rázem zpátky své dvoubrankové vedení. Po Jenáčkové střele, která měla razanci, ale mířila pouze do zadního mantinelu, od kterého se koutouč odrazil na hůl Davida Dobša, který se do prázdné branky nemýlil. Asistence: Šimon Jenáček, Jakub Vacula.
     
    32:18
    Teď mohou domácí poděkovat Pittrovi, jelikož roznožkou dokázal vyčapat jasný gól. Dvojice Mastič a Matěj ujeli a před sebou měli pouze jediného obránce a samozřejmě Pittra. Střílející Mastič trefil pouze Pittrova záda a jeho zásluhou se Slavia drží na rozdíl jedné branky.
     
    25:37
    Tomáš Krč, jenž trefil již dvě branky mohl přidat asistenci. Zpoza branky našel úplně volného Havránka, který vyslal dělovku, kterou Pittr dokázal helmou zlikvidovat.
     
    17:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    A Třinec jde znovu do vedení. Střelu Maxima Mastiče Pittr ještě dokázal vyrazit, nýbrž jen před sebe, kde stál neobsazený Tomáš Krč, jenž vrací svým druhým gólem Třinci vedení. Asistence: Maxim Mastič
     
    14:24
    Slavia právě vstřelila branku!
    A máme tu rychlé srovnání. Slávisté si přehazovali puk z jedné strany na druhou, tak dlouho dokud Jan Matějka nevyslal tvrdou střelu od modré čáry a třineckého gólmana Suchánka překonal. Asistence: Jakub Janča.
     
    12:20
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Jenáček – 2 min., podrážení).
     
    08:27
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní se přece jen prosazují. Podařilo se to Maximu Havrdovi, který za asistence Matěje Hasila tenčí náskok hostů. Asistence: Matěj Hasil
     
    07:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    To je hořké pro domácí. Třinec odskakuje již na dvou brankové vedení. Po individuální šanci Pavla Matěje, kdy dokázal přebruslit obránce sešívaných, následně položit Pittra a bez problémů zavěsit puk backhandem za Pittrova záda. Asistence: Tomáš Krč
     
    05:44
    Hradil měl šanci skóre vyrovnat, když si z rohu kluziště dovolil překličkovat až necelý metr před Suchánka, který puk nakonec dokázal zlikvidovat. Povedlo se mu i zlikvidovat následné dorážení.
     
    04:52
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Šulák – 2 min., podrážení).
     
    03:31
    Třinec měl další velkou šanci, když útočící hráč nahodil ne příliš ostrou střelu před brankáře Pittra, který se nemohl zorientovat a s kapkou štěstí nakonec puk přikryl pod své betony.
     
    00:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    Rychlý gól Třince zaznamenal Tomáš Krč, který obdržel přesný pas na hůl od Geidla zpoza branky a brankář domácích Pittr již neměl čas na přesunutí. Asistence: Michal Matiaško, Nico Geidl

    Filip Nochta

    Branky a nahrávky: 9. Havrda (Hasil), 15. Matějka (Janča), 48. Puczek (Matějka), 49. Hasil (Hradil, Labuzík) – 1. Krč (Matiaško, Geidl), 8. Matěj (Krč), 18. Krč (Mastič), 35. Dobša (Jenáček, Vacula), 55. Krč (Matěj, Šulák)


    HC Slavia Praha: Pittr – Matějka, Němeček, Štíbr, Bureš, Mareček, Srdínko, Klatt – Kižlin, Štrombach, Havrda, Hradil, Hasil, Křenek, Turek, Labuzík, Janča, Petrák, Puczek
    HC Oceláři Třinec: Suchánek – Mikulec, Radzienciak, Jenáček, Vacula, Cienciala, Grygar, Šulák – Havránek, Krč, Stránský, Pastor, Mikler, Geidl, Mastič, Matiaško, Plandor, Matěj, Dobša

    Rozhodčí: Jakub Šindel, Jiří Ondráček
    bahis siteleri