Mladá Boleslav – Vítkovice 6:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:1 (0:0, 3:1, 2:0)
HC Motor České Budějovice
Sobota 11.01.2020, 12:00 • CZ LOKO Aréna • turnaj O Pohár DHL • 34. kolo
Partner:
     
    57:01
    Dukla právě vstřelila branku!
    K odraženému kotouči před brankou Dvořáka se jako první dostal JAKUB KRAJÍČEK a poslat ho do odkryté branky už mu nedělalo žádný problém – 5:1! Asistence: Richard Pětník, Dan Fiala.
     
    44:15
    Dukla právě vstřelila branku!
    Kombinaci v přesilové hře využil DANIEL PISKAČ nejlépe, jak to jen šlo. Doležal posunul kotouč zpoza branky právě na Piskače, který přesnou střelou k pravé tyči navýšil na 4:1! Asistence: Jiří Doležal, Jindřich Kardoš.
     
    38:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    Piskač zavezl kotouč do útočného pásma po levé straně, ale jeho střela skončila pouze na připraveném pravém betonu Dvořáka. Cestu ke kotouči si však našel PATRIK ČERMÁK a na jeho dorážku už byl gólman krátký 3:1! Asistence: Daniel Piskač, Jindřich Kardoš.
     
    37:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Zavezení do útočného pásma po levé straně kluziště provedl skvěle Dvořák, posunul kotouč křižnou přihrávkou na RICHARDA PĚTNÍKA a ten přesnou střelou k tyči vrací vedení opět na domácí stranu – 2:1! Asistence: Adam Dvořák.
     
    32:23
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    MICHAL SILNÝ se dostal do úniku ve vlastním oslabení a střelou k pravé tyči srovnává stav zápasu na 1:1! Asistence: Vojtěch Krcho.
     
    30:35
    Dukla právě vstřelila branku!
    Doležal posunul kotouč zpoza branky Dvořáka na mezikruží přesně na hůl LUKÁŠOVI GERGELOVI, který nic nevymýšlel a tvrdou střelou k pravé tyči otevírá skóre zápasu – 1:0! Asistence: Jiří Doležal, Richard Pětník.

    Milan Horák

    Branky a nahrávky: 31. Gergel (Doležal, Pětník), 38. Pětník (Dvořák), 39. Čermák (Piskač, Kardoš), 45. Piskač (Doležal, Kardoš), 58. Krajíček (Pětník, Fiala) – 33. Silný (Krcho)


    HC Dukla Jihlava: Krejčí (Chaloupek) – Dvořák, Veleba, Rašín, Grauer, Piskač, Smolko – Gergel, Juda, Čermák – Kardoš, Doležal, Fiala – Barák, Krajíček, Pětník – Vyvial
    Trenér: Štěpán Moravec

    HC Motor České Budějovice: Dvořák (Ludvík) – Novák, Pavlát, Svach, Doktor, Hubata, Cibuzar – Masopust, Krcho, Silný – Čížek, Řezáč, Hrubec – Hrakholski, Schwartz, Janoch – Ryba
    Trenér: Jiří Hanzal

    Rozhodčí: Barek – Polák, Bohuněk
    bahis siteleri