Ottawa – Montreal 1:2 (po pr.) | Philadelphia – Tampa 0:1 (kon.) | Washington – New Jersey 1:5 (kon.)
NY Islanders – Boston 2:3 (po pr.) | Carolina – Los Angeles 2:0 (kon.) | St. Louis – NY Rangers 5:2 (kon.)
Chicago – Anaheim 4:2 (kon.) | Vegas – Columbus 0:3 (kon.) | Calgary – Edmonton 4:3 (kon.)
San Jose – Dallas 2:1 (kon.) | Winnipeg – Nashville 0:1 (kon.) | Minnesota – Vancouver 1:4 (kon.)
Detroit – Buffalo 1:5 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
4:2 (1:1, 2:0, 1:1)
Anaheim Ducks
Neděle 12.01.2020, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:53
    Dorážku Kaše kryje skvěle Lehner!
     
    57:32
    Hosté to zkoušejí v šesti!
    43:59 Olli MÄÄTTÄ - 4:2
     
    43:59
    Chicago právě vstřelilo branku!

    Domácí si berou dvougólové vedení rychle zpět! Po přihrávce od DeBrincata se dostal ke střele OLLI MÄÄTTÄ a jeho prudkou ránou do šibenice nedal Gibsonovi šanci. Asistence: Alex DeBrincat a David Kämpf.
    42:29 Rickard RAKELL - 3:2
     
    42:29
    Anaheim právě vstřelil branku!

    Hosté přece jen snižují! Po krásné akci celé druhé formace se prosazuje RICKARD RAKELL. Asistence: Isaac Lundeström a Maxime Comtois
     
    41:11
    Po krásné přihrávce mohl snížit Erik Gudbranson, který měl poloodkrytou branku. Fantastický zákrok vytahuje Robin Lehner!
    32:21 Dominik KUBALÍK - 3:1
     
    32:21
    Chicago právě vstřelilo branku!

    Zack Smith našel na modré čáře Connora Murphyho, ten se nijak nerozpakoval a vyslal prudký projektil na Gibsona. Jeho střelu americký brankář pouze dokázal vyrazit před sebe, kde stál DOMINIK KUBALÍK a po úspěšné dorážce přidává svoji druhou trefu v zápase!
     
    30:26
    Do přečíslení dva na jednoho se dostali hosté, skvělým zákrokem se nám po dlouhé době ukázal Robin Lehner!
    24:20 Dominik KUBALÍK - 2:1
     
    24:20
    Chicago právě vstřelilo branku!

    Tak přece jen se domácí dočkali! Po backhandové střele Patricka Kanea se k dorážce dostal DOMINIK KUBALÍK a potvrdil svoji formu v posledních zápasech. Asistence: Patrick Kane, Jonathan Toews
     
    20:36
    Ihned na začátku druhé třetiny přichází první vyloučení na domácí straně. Za sevření puku rukou odjíždí na trestnou lavici Ryan Carpenter.
     
    10:57
    Erik Gudbranson v pravém rohu svého pásma zahákoval svého protihráče a rozhodčí ho za to posílají na dvě minuty na trestnou lavici.
    08:13 Jonathan TOEWS - 1:1
     
    08:13
    Chicago právě vstřelilo branku!

    Po propadnutí hostů ve středním pásmu se domácí hnali do přečíslení 2 na 1. Domácí kapitán JONATHAN TOEWS to vzal na sebe a střelou mezi betony vyrovnává stav dnešního klání. Bez asistence
     
    07:45
    Další velká šance domácích! K odraženému kotouči se dostal Toews, ale v obrovské příležitosti trefuje pouze tyč Gibsonovy branky.
    03:37 Max JONES - 0:1
     
    03:37
    Anaheim právě vstřelil branku!

    Hosté jdou do vedení! Za domácí brankou skvěle zapracoval Ondřej Kaše, předložil před branku úplně volnému MAXU JONESOVI a ten nedal Lehnerovi rychlou střelou šanci. Asistence: Ondřej Kaše
     
    01:16
    Poprvé se nám na ledě ukázal nejproduktivnější hráč domácích a byla z toho obrovská šance! Po krásné přihrávce od Gustavssona se Patrick Kane hnal sám na Gibsona, ale na posledním chvíli byl výborně zablokován jedním z hostů.

    Adam Černý

    Branky a nahrávky: 9. J. Toews, 25. D. Kubalík (P. Kane, J. Toews), 33. D. Kubalík (C. Murphy, Z. Smith), 44. Määttä (DeBrincat, Kämpf) – 4. Jones (O. Kaše), 43. Rakell (Lundeström, Comtois)


    Chicago Blackhawks: Lehner (Crawford) – Boqvist, C. Murphy, E. Gustafsson (C), Koekkoek, Määttä, Keith – Quenneville, J. Toews, D. Kubalík – Kämpf, Dach, DeBrincat (A) – P. Kane, Carpenter, A. Nylander – Caggiula, Highmore, Z. Smith (A).
    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Manson (A), H. Lindholm (A), Holzer, Ja. Larsson (C), Gudbranson, Fowler – Sprong, Getzlaf, Henrique – Rakell, Lundeström, Comtois – O. Kaše, Steel, Jones – Rowney, D. Shore, Deslauriers.
    bahis siteleri