Ottawa – Montreal 1:2 (po pr.) | Philadelphia – Tampa 0:1 (kon.) | Washington – New Jersey 1:5 (kon.)
NY Islanders – Boston 2:3 (po pr.) | Carolina – Los Angeles 2:0 (kon.) | St. Louis – NY Rangers 5:2 (kon.)
Chicago – Anaheim 4:2 (kon.) | Vegas – Columbus 0:3 (kon.) | Calgary – Edmonton 4:3 (kon.)
San Jose – Dallas 2:1 (kon.) | Winnipeg – Nashville 0:1 (kon.) | Minnesota – Vancouver 1:4 (kon.)
Detroit – Buffalo 1:5 (kon.)
konec
San Jose Sharks
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
Dallas Stars
Neděle 12.01.2020, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání:

    Tomáš Hertl (SJS) 0+1, 5 střel, čas na ledě 18:47
    Radim Šimek (SJS) 0+0, 1 střela, čas na ledě 14:30
    Radek Faksa (DAL) 0+0, 0 střel, čas na ledě 13:40
    Roman Polák (DAL) 0+0, 2 střely, čas na ledě 18:33
    Andrej Sekera (DAL) 0+0, 1 střel, čas na ledě 17:42 (07:08:40)
     
    Tři hvězdy utkání:


    1. Patrick Marleau (SJS) 1+0
    2. Aaron Dell (SJS) 27 zák., 1 gól, 96,4%
    3. Brent Burns (SJS) 1+1
     
    Statistiky: Střely na bránu: 26-28; Zablokované střely: 13-15; Vhazování: 48%-52%; Hity: 14-23; Přesilové hry: 0/2-1/2; Trestné minuty: 4-4.
    Patrick Marleau ozdobil svůj 1700. zápas NHL vítězným gólem
     
    Joe Pavelski se poprvé vrátil do SAP Center a společně se svými spoluhráči z Dallasu odjížděl s prázdnou. Jamie Benn sice otevřel skóre, jenže Sharks střetnutí otočili zásluhou Brenta Burnse a Patricka Marleaua, který ozdobil své 1700. utkání NHL gólem a navíc vítězným. Konečný výsledek je. San Jose Sharks 2 Dallas Stars 1.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:58
    Miro Heiskanen vypálil na vrcholu mezikruží, Aaron Dell ale včas sevřel betony k sobě a poté si poradil se střelou Tylera Seguina z levého křídla a ostrého úhlu.
     
    58:09
    Anton Chudobin zamířil na střídačku a Dallas zkouší vyrovnat skóre při hře bez brankáře!
    57:29 Spektakulární zákrok v podání brankáře Aarona Della!
     
    57:29
    Puk skončil mezi střídačkami, těsně předtím ale Aaron Dell vytáhl spektakulární zákrok, když lapačkou vyrazil střelu Joela Kiviranty, který z mezikruží střílel zdánlivě do prázdné brány!
     
    55:34
    Anton Chudobin předvedl v rychlém sledu dva skvělé zákroky, když nejprve vychytal střelu Anttiho Suomely z blízkosti a poté u levé tyče Marcuse Sörensena, když šel rychle k ledu a vleže zasáhl pravým betonem! Komerční přestávka.
     
    54:37
    Vyloučený Brenden Dillon je zpět na ledové ploše a San Jose udrželo své jednobrankové vedení 2:1.
     
    54:19
    Joe Pavelski vypálil na bodu pravého kruhu a jeho prudká rána s příklepem skončila v náručí Aarona Della. Fanoušci v San Jose ho odměnili potleskem.
     
    54:08
    Tomáš Hertl mohl po vyjetí Antona Chudobina proti puku skórovat na levém křídle do prázdné brány, jenže útočník San Jose se ocitl v postavení mimo hru.
     
    53:41
    Radek Faksa si najížděl na pravém křídle na dlouhou kolmou přihrávku a puk se od jeho hokejky odrazil do ochranné sítě. Dallasu se v početní výhodě nedaří.
     
    52:37
    Dallas si vytvořil tlak a po komerční přestávce bude mít přesilovou hru. Brenden Dillon vyloučen za nedovolené bránění poté, co sestřelil útočníka Jasona Dickinsona.
     
    52:05
    Dnešní utkání sleduje 17562 diváků.
     
    51:17
    Tyler Seguin na pravém křídle z ostrého úhlu přihrával před bránu a puk zablokoval český útočník Tomáš Hertl.
     
    50:27
    Blake Comeau prudce vypálil v levém kruhu pro vhazování a Aaron Dell jeho střelu mířící ke vzdálenější pravé tyči vyrazil levým betonem! K dorážce se vzápětí dostal Andrew Cogliano, jenže i jeho domácí brankář dokázal vychytat!
     
    49:18
    Joel Kiviranta na pravém křídle nemohl pokračovat v útoku, protože Jason Dickinson už byl hluboko v útočném pásmu. Po přerušení hry probíhá komerční přestávka.
     
    48:45
    Jamie Oleksiak sice na levém křídle zachytil vyhození Sharks, jenže jeho nahození za bránu našlo pouze jednoho z domácích hokejistů, který mohl rozehrávat.
     
    48:22
    Sharks se chtěli rychle vrátit zpět do útočného pásma, jenže se jim nepovedla rozehrávka podél trestných lavic a pískalo se další zakázané uvolnění.
     
    47:59
    Marc-Édouard Vlasic se po rychlém objetí brány ke střele na bránu nedostal zásluhou Romana Poláka a Stars poté vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    47:27
    Erik Karlsson na pravém křídle vystřelil od modré čáry a na přední tyči puk tečoval mimo Evander Kane.
     
    46:39
    Stars na pravém křídle nebezpečně forčekovali, nakonec se ale v pravém kruhu ke kotouči nedostali.
     
    45:52
    Hokejisté San Jose jsou ve třetí třetině mnohem lepším týmem a hýří pohybem, zatím se jim ovšem kýžený pojišťující třetí gól vstřelit nepodařilo.
     
    45:18
    Sharks se hodně hněvají poté, co rozhodčí neodpískali faul napadajícího Dallasu. Hra ovšem pokračuje dále a domácí vyráží do rychlého protiútoku.
     
    44:36
    Patrick Marleau na levém křídle pronikl do útočného pásma a snažil se protáhnout podél hrazení, jenže rychle k němu přistoupil hostující obránce Jamie Oleksiak.
     
    44:13
    Kevin Labanc si z pravého rohu útočného pásma rychle vybruslil před bránu Dallasu, vzápětí ale ztratil kontrolu nad pukem a Anton Chudobin ho zmrazil pod lapačkou.
     
    43:31
    Andrej Sekera chtěl na pravém křídle zakončit z ostrého úhlu bekhendem, jenže jeden z hráčů San Jose k němu rychle přestoupil a srazil puk za bránu.
     
    42:41
    Antti Suomela vystřelil před vrcholem mezikruží a jeho táhlá střela skončila v lapačce Antona Chudobina, který měl čistý výhled a bez problému zasáhl.
     
    42:29
    Sharks se dostali v rychlém sledu ke dvěma střelám, jednalo se ale o táhlé střely a navíc nepřesné.
     
    41:46
    Jamie Oleksiak vypálil ze stejného místa a Aaron Dell byl u přední levé tyče připravený, když kotouč vyrazil do rohu ledové plochy a podržel Sharks ve vedení.
     
    41:36
    Joel Kiviranta se dostal k nahození od modré čáry a jeho pokus z levého křídla skončil v ochranné síti.
     
    41:22
    Melker Karlsson těsně prohrál závod o puk a proti domácím hráčům se pískalo zakázané uvolnění.
     
    40:32
    Radim Šimek vystřelil z podobného místa jako Timo Meier a jeho střela skončila v lapačce Antona Chudobina, který dnes inkasoval dvě branky a Sharks vedou 2:1.
     
    40:13
    Timo Meier na levém křídle vystřelil z vrcholu kruhu pro vhazování a Anton Chudobin toho příliš mnoho neviděl, přesto si kotouč našel a snadno ho podržel.
     
    40:08
    V SAP Center začala závěrečná třetí třetina a Dallas puk napálil okamžitě do útočného pásma, jenže bez teče, takže proti hostům se pískalo zakázané uvolnění.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 19-17; Zablokované střely: 9-11; Vhazování: 58%-42%; Hity: 9-18; Přesilové hry: 0/2-1/1; Trestné minuty: 2-4.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 6:25.
    Setkání dvou starých přátel, zároveň ovšem dvou protihráčů
     
    Prostřední část dnešního utkání nabídla navzdory hned několika slibným příležitostem na obou stranách pouze jeden gól, o který se na domácí straně postaral během svého 1700. utkání Patrick Marleau. Skóre po druhé třetině střetnutí zní. San Jose Sharks 2 Dallas Stars 1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    37:55
    Stars odpověděli střelou z vrcholu levého kruhu pro vhazování, která skončila v lapačce Aarona Della.
    37:47 Evander Kane ztroskotal na betonu Antona Chudobina!
     
    37:47
    Evander Kane se ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže Anton Chudobin ho u levé tyče senzačně vychytal pravým betonem! Fantazie.
     
    37:01
    Do dnešního zápasu na obou stranách zasáhla dvojice českých hokejistů, zatím bodoval pouze Tomáš Hertl. Radim Šimek, Radek Faksa a Roman Polák zatím na bod čekají, stejně jako slovenský obránce Andrej Sekera.
     
    36:32
    Kotouč skončil po vyhození Sharks mezi střídačkami a prostor dostává krátká komerční přestávka.
     
    36:12
    Aaron Dell si bez problému poradil s nahozením Stars od modré čáry a hra byla přerušena. San Jose drží těsný náskok a vede nad hosty z Dallasu stále 2:1.
     
    35:55
    Joe Pavelski vyhrál osobní souboj na pravé straně obranného pásma a jeho spoluhráč Barclay Goodrow poté mohl v rohu ledové plochy bez problému rozehrát.
     
    35:14
    Esa Lindell na ose útočného pásma vystřelil od modré čáry a jeho střela zápěstím skončila za bránou Aarona Della, který neměl tušení, kde se puk nachází.
     
    34:13
    Stars na pravém křídle vypálili prudce od modré čáry a puk mířil do horního rohu brány, Aaron Dell byl ale připravený a vyrážečkou ho vyrazil mimo.
     
    33:31
    Vyloučený Radek Faksa je zpět na ledě a hokejisté Dallasu hrají po návratu českého obránce v plném počtu. San Jose nevyužili ani druhou přesilovou hru.
     
    33:10
    Roope Hintz na vzdálenější levé tyči tečoval nahození z pravého křídla a mohl skórovat během oslabení, jenže Aaron Dell ho fantasticky vychytal pravou rukou! Další parádní zákrok!
     
    32:31
    Sharks se během druhé přesilové hry v zápase zatím vůbec nedaří a Stars bez problému puky vyhazují.
     
    31:31
    Radek Faksa byl vyloučen za hákování a Sharks si po reklamní přestávce vyzkouší druhou přesilovou hru.
     
    29:38
    A další zákrok hostujícího brankáře Dallasu. Anton Chudobin si tentokrát snadno poradil s nahozením Sharks od modré čáry a sevřel puk pod lapačkou.
     
    29:19
    Patrick Marleau byl zřejmě hráčem, který vystřelil v pravém kruhu pro vhazování, Anton Chudobin každopádně zasáhl pravým betonem a kotouč vyrazil.
     
    28:50
    Hokejisté Dallasu výrazně přidali na tempu a dostali domácí Sharks pod obrovský tlak, zatím se jim ale kýžený vyrovnávací gól vstřelit nepodařilo. Stav je 2:1.
     
    27:46
    Evander Kane vypálil na vrcholu levého kruhu a před bránou dobře clonil český útočník Tomáš Hertl, jenže Anton Chudobin si dokázal puk najít a úspěšně ho vyrazit.
     
    27:38
    Sharks na pravém křídle odpověděli táhlou střelou zápěstím od modré čáry, která byla přizvednuta, a kotouč tentokrát zamířil do ochranné sítě.
     
    26:52
    Roope Hintz na levém křídle dobře vystřelil a pokusil se vyrovnat skóre dnešního utkání, Aaron Dell ale na přední tyči dobře zasáhl a kotouč vyrazil.
     
    26:19
    Sharks se dostali na levém křídle k nahození, které skončilo v lapačce připraveného Antona Chudobina. Po zákroku brankáře Stars následuje komerční přestávka.
     
    25:26
    Marcus Sörensen mohl skórovat na opačné straně ledové plochy v blízkosti pravé tyče, jenže Anton Chudobin dobře zasáhl levým ramenem a vytáhl puk nad.
    24:39 Aaron Dell fantasticky vychytal Mattiase Janmarka!
     
    24:39
    Joel Kiviranta předvedl skvělý forčeking a po jeho diagonální přihrávce mohl u pravé tyče skórovat bekhendem Mattias Janmark, jenže Aaron Dell mu gól ukradl, když puk sevřel mezi tělem a levou rukou! Nejlepší zákrok zápasu.
     
    24:21
    Alexandr Radulov se marně snažil prosadit v blízkosti levé tyče, protože Aaron Dell šel rychle do kolen, aby jeho pokus vyrazil a kotouč udržel ve hře.
    22:56 Patrick MARLEAU - 2:1
     
    22:56
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Anton Chudobin sice dokázal zasáhnout proti projektilu Brenta Burnse od modré čáry pravým betonem, jenže poté se marně snažil puk zmrazit pod lapačkou a PATRICK MARLEAU se během svého 1700. utkání v NHL prosadil z dorážky! Stav 2:1. Asistence: Tomáš Hertl a Brent Burns.
     
    22:09
    Barclay Goodrow mohl skórovat u levé tyče z dorážky, jenže Anton Chudobin v rychlém sledu vytáhl dva zákroky a zatím stále inkasoval jednou.
     
    21:32
    Evan Kane vypálil bez přípravy na bodu pravého kruhu pro vhazování a jeho rána mířila do předního horního rohu brány, Anton Chudobin ji ale vytáhl mimo.
     
    20:52
    Tyler Seguin byl vyloučen na dvě minuty za hákování a tentokrát si v úvodu zahrají přesilovou hru Sharks.
     
    20:43
    Brent Burns dobře vypálil na vrcholu levého kruhu, Anton Chudobin ale jeho ostrou střelu vyrazil mimo.
     
    20:01
    Hokejisté Dallasu vyhráli úvodní vhazování druhé třetiny, do které oba týmy vstupují za nerozhodného stavu 1:1. Na gól Jamieho Benna odpověděl Brent Burns.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 9-7; Zablokované střely: 4-4; Vhazování: 68%-32%; Hity: 6-7; Přesilové hry: 0/0-1/1; Trestné minuty: 2-0.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 5:34.
    Patrick Marleau dnes vyrazil vstříc svému 1700. utkání v NHL
     
    Evander Kane byl po pouhých 52 sekundách vyloučen a následnou přesilovou hru hostí využil Jamie Benn. Na skvělou teč hostujícího kapitána ovšem krátce před přestávkou odpověděl Brent Burns. Skóre po první třetině střetnutí je. San Jose Sharks 1 Dallas Stars 1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    18:09
    Roman Polák vypálil na vrcholu levého kruhu pro vhazování a jeho rána od hrazení mířila mezi tři tyče, jenže Aaron Dell ji dobře vyrazil svou vyrážečkou.
     
    17:21
    Alexandr Radulov rychle objel bránu Aarona Della a poté posílal do mezikruží z pravé strany nebezpečnou zpětnou přihrávku. San Jose ji ale dobře přečetlo.
     
    16:11
    Sharks vyráželi podél střídaček do protiútoku, jenže jejich akce rychle ztroskotala. Puk byl sražen mezi střídačky a hra byla okamžitě přerušena. Skóre je 1:1.
    15:33 Brent BURNS - 1:1
     
    15:33
    San Jose právě vstřelilo branku!
    BRENT BURNS si najížděl u pravé tyče na kolmou přihrávku Tima Meiera po pěkné přihrávce Erika Karlssona přes šířku útočného pásma a kotouč se poté od jeho levé brusle odrazil mezi betony Antona Chudobina ke vzdálenější levé tyči sítě! Je to 1:1. Asistence: Timo Meier a Erik Karlsson.
     
    15:28
    Tomáš Hertl na levém křídle vystřelil od hrazení a Anton Chudobin na přední tyči s mírnými problémy zakročil, když kotouč sevřel na kolenou.
     
    14:46
    Denis Gurjanov se řítil za nahozeným kotoučem, Aaron Dell ho ale těsně před ním uklidil do bezpečí.
     
    14:01
    Marcus Sörensen se dostal do zakončení na pravém křídle, jenže zamířil pouze do náruče Antona Chudobina, který nepřipustil dorážku. Reklamní přestávka.
     
    13:25
    Sharks rozehráli podél střídaček příliš prudce a proti domácímu týmu se pískalo zakázané uvolnění. Vhazování po pravici domácího brankáře Aarona Della.
     
    12:48
    Tyler Seguin vystřelil na vrcholu levého kruhu a kotouč byl v mezikruží nepříjemně tečován, nakonec ale zamířil do středu brány a náruče Aarona Della.
     
    12:19
    Timo Meier chtěl přenést hru z pravého křídla podél útočné modré čáry doleva, jenže Barclay Goodrow nedokázal jeho vysokou přihrávku zpracovat.
     
    11:51
    Brent Burns na pravém křídle vypálil od modré čáry a jeho tečovaný pokus skončil v náručí Antona Chudobina. Následuje komerční přestávka.
     
    11:11
    Český útočník Radek Faksa se nedokázal prosadit na levém křídle a Sharks mohli rychle otočit hru.
     
    10:11
    Kevin Labanc dobře vystřelil na bodu pravého kruhu pro vhazování a puk mířil ke vzdálenější levé tyči brány, Anton Chudobin ale zasáhl pravým betonem.
    08:54 Stefan Noesen zasáhl nahození od modré ve velké výšce
     
    08:54
    Stefan Noesen využil nahození od modré čáry a u levé tyče z obrovské výšky sklepl kotouč do sítě! Fanoušci se sice radovali, ale gól neplatí.
     
    08:12
    Jeden z hráčů San Jose musel pořádně šlápnout do pedálů, nakonec ale závod o puk vyhrál a proti Dallasu bylo odpískáno zakázané uvolnění.
     
    07:35
    Nahození Stars z pravého křídla bylo přizvednuto do ochranné sítě a prostor dostává krátká komerční přestávka. Hosté vedou zásluhou Jamieho Benna.
     
    07:04
    Dallas nepřesně rozehrál podél trestných lavic a pískalo se zakázané uvolnění. Hosté vedou 1:0.
     
    06:00
    Stars na pravém křídle vypálili podruhé v zápase od hrazení a puk byl na přední tyči zablokován.
     
    04:55
    Mario Ferraro vystřelil na bodu levého kruhu a fanoušci už se zvedali, jenže jeho střela zápěstím minula vzdálenější pravý horní roh brány Dallasu.
     
    03:57
    Joe Thornton vypálil od modré čáry a jeho rána z osy útočného pásma skončila na Antonovi Chudobinovi, který zasáhl hrudí a vyrazil puk mimo tři tyče brány.
     
    03:28
    Miro Heiskanen vypálil na bodu levého kruhu pro buly a jeho bomba bez přípravy trefila horní tyč!
     
    02:50
    Roman Polák na pravém křídle vypálil od hrazení a Aaron Dell dobře zasáhl svou vyrážečkou.
     
    02:10
    Sharks odpověděli na úvodní gól hostů střelou z levého kruhu pro vhazování, která mířila k přední levé tyči, Anton Chudobin byl ale připraven a přerušil hru.
    01:32 Jamie BENN - 0:1
     
    01:32
    Dallas právě vstřelil branku!
    Kapitán JAMIE BENN před bránou skvěle tečoval nahození Tylera Seguina z vrcholu levého kruhu pro vhazování a puk se ve vzduchu od jeho hole odrazil nad lapačkou Aarona Della ke vzdálenější pravé tyči! Faul Evandera Kanea byl potrestán – 0:1. Asistence: Tyler Seguin a Miro Heiskanen.
     
    01:15
    Dallas se dostal ke střele v prostoru mezikruží a Aaron Dell zřejmě zasáhl svou vyrážečkou.
     
    00:52
    Evander Kane byl vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl. Po 52 sekundách první přesilová hra pro Dallas.
     
    00:10
    Sharks na levém křídle vyrazili do rychlého protiútoku a jejich následná rána zasvištěla nad bránu hostujícího Dallasu, kterou dnes hájí Anton Chudobin.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
    Joe Pavelski se vrátil do SAP Center a sklidil obrovské ovace
     
    Joe Pavelski se dočkal v SAP Center obrovského přivítání a potlesk nebral konce! Krásný okamžik.
     
    Úvodní sestavy:

    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – Burns, Dillon, E. Karlsson (A), Vlasic, Ferraro, R. Šimek – Labanc, Hertl, E. Kane – Meier, Suomela, Marleau – Goodrow, J. Thornton (A), Sörensen – Noesen, Kellman, M. Karlsson. Hlavní trenér: Bob Boughner.

    Dallas Stars: Chudobin (Bishop) – R. Polák, Lindell (A), Heiskanen, Oleksiak, Fedun, Sekera – Radulov, Seguin (A), Ja. Benn (C) – Pavelski, Hintz, Gurjanov – Comeau, Faksa, Cogliano – Kiviranta, Dickinson, Janmark. Hlavní trenér: Rick Bowness.

    Rozhodčí: Dan O'Rourke, Ghislain Hebert. Čároví: Derek Amell, Brian Mach.
     
    Československá stopa v utkání:

    Tomáš Hertl (SJS) 42 zápasů, 15+19, +/- -17
    Radim Šimek (SJS) 24 zápasů, 1+6, +/- -12
    Radek Faksa (DAL) 44 zápasů, 9+7, +/- -4
    Roman Polák (DAL) 24 zápasů, 0+4, +/- +6
    Andrej Sekera (DAL) 40 zápasů, 2+5, +/- +10
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Vzájemné zápasy

    San Jose se střetlo v loňské sezóně NHL s Dallasem třikrát, když úvodní dvě utkání v závěru roku 2018 prohrálo a poslední utkání na domácím ledě vyhrálo.
    Fotografie z tréninku Joea Pavelskiho, který se vrací zpět domů
     
    Dallas Stars

    Joe Pavelski má dnes před sebou velký návrat do SAP Center, kde se v dresu Dallasu poprvé představí proti svému bývalému týmu. Bývalý útočník San Jose je s počtem 355 gólů druhým nejlepším střelcem v historii organizace a třetím nejlepším hráčem v počtu asistencí (406) a bodů (761). Dallas bude usilovat už o sedmou výhru za sebou a vyrovnání své nejdelší letošní série.
    Video z ranního tréninku domácích hokejistů San Jose Sharks
     
    San Jose Sharks

    Patrick Marleau se stane sedmým hokejistou v historii NHL, který dosáhne hranice 1700 zápasů. Útočník San Jose navíc pod smlouvou nastoupí již ke svému 831. zápasu v řadě a v historické tabulce vyrovná pátého Andrewa Cogliana, se kterým se dnes potká v tváří v tvář. Sharks vyhráli tři z posledních pěti zápasů poté, co během předchozích 13 utkání vyhráli jen dvakrát.
    San Jose hostí v neděli ráno na domácím ledě hokejisty Dallasu
     
    Joe Pavelski se vrací do SAP Center, kde se poprvé po přestupu do Dallasu představí proti svému bývalému týmu. V domácím dresu San Jose čeká velké střetnutí Patricka Marleaua, který nastoupí ke svému jubilejnímu 1700. zápasu v NHL a dosáhne dalšího velkého milníku.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:30.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 16. Burns (Meier, E. Karlsson), 23. Marleau (Hertl, Burns) – 2. Ja. Benn (Seguin, Heiskanen)


    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – Burns, Dillon, E. Karlsson (A), Vlasic, Ferraro, R. Šimek – Labanc, Hertl, E. Kane – Meier, Suomela, Marleau – Goodrow, J. Thornton (A), Sörensen – Noesen, Kellman, M. Karlsson. Hlavní trenér: Bob Boughner.
    Dallas Stars: Chudobin (Bishop) – R. Polák, Lindell (A), Heiskanen, Oleksiak, Fedun, Sekera – Radulov, Seguin (A), Ja. Benn (C) – Pavelski, Hintz, Gurjanov – Comeau, Faksa, Cogliano – Kiviranta, Dickinson, Janmark. Hlavní trenér: Rick Bowness.

    Rozhodčí: Dan O'Rourke, Ghislain Hebert. Čároví: Derek Amell, Brian Mach

    Diváci: 17562
    bahis siteleri