Zvolen – HC Slovan 2:5 (kon.) | Detva – Michalovce 3:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Poprad 3:4 (po pr.)
MAC Budapešť – Nitra 2:6 (kon.) | Miskolc – Banská Bystrica 1:4 (kon.) | Košice – Trenčín 3:2 (kon.)
konec
DVTK Jegesmedvék Miškovec
1:4 (0:0, 1:3, 0:1)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Neděle 12.01.2020, 17:34 • Ice rink, Miškolc, Maďarsko • Tipos Extraliga (SR) • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:18
    Banská Bystrica dala gól!
    Tento zásah by mal byť definitívne rozhodujúci. Cason Hohmann prihral cez dvoch obrancov na voľného JORDANA HICKMOTTA, ktorý sa dostal pred bránkovisko, položil si Adorjana a backhandom strieľa štvrtý gól hostí.
     
    37:26
    Banská Bystrica dala gól!
    Nedáš-dostaneš! To sa teraz potvrdilo ukážkou ako z učebnice. Jordan Hickmott naviezol puk k bránkovisku, položil si Adorjana, ešte prihral a CASON HOHMANN aj cez obrancu dorazil puk do odkrytej časti bránky.
     
    33:54
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia veľmi rýchlo otáčajú skóre zápasu. Jacob Cardwell potiahol kontru po ľavom krídle, prihral do druhej vlny a CASON HOHMANN aj za pomoci obrancu DVTK prekonal Adorjana.
     
    32:12
    Banská Bystrica dala gól!
    Ivan Ďatelinka strieľal od modrej čiary a aj keď mu puk nesadol ideálne, tak TIMOTEJ ŠILLE ho vo vzduchu dokázal tečovať. Adorjan už nedokázal zasiahnuť.
     
    25:32
    Miškovec dal gól!
    DVTK ide do vedenia hneď na začiatku presilovky. FRANCIS BEAUVILLER bol dobre postavený pred bránkoviskom, kde ostal voľný, obdržal krásnu prihrávku a z prvej prekonal Beskorowanyho.

    Matej Kubove

    Branky a nahrávky: 26. Beauviller (D. Rodman, Ross) – 33. Šille (Ďatelinka, Gabor), 34. Hohmann (Cardwell, Bubela), 38. Hohmann (Hickmott, Ďatelinka), 58. Hickmott (Hohmann)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján (Rajna) – Szirányi, Ross, J. Dudás, Göz, Vandane, Láda – Magosi, Galanisz, D. Rodman – Beauviller, Vas, Harrison – P. Kiss, Tousignant, Beach – Ritó, Miskolczi, Vojtkó
    HC´ 05 Banská Bystrica: Beskorowany (Gajan) – Mihalik (A), Southorn, Cardwell, Ďatelinka, J. Brejčák, Nemčík, Zubák – Hohmann, Hickmott, Jääskeläinen – Lamper, Mlynarovič, Hrnka – Šille, Bubela, Bartánus (A) – Gabor, Ihnacak, Kabáč – Fafrák

    Rozhodčí: Korba, Kalina – Jobbágy, Beniač – Lauff
    bahis siteleri