Havlíčkův Brod – Chrudim 10:3 (kon.) | Vsetín – Šumperk 7:3 (kon.) | Havířov – Přerov 1:3 (kon.)
Ústí n/L – Písek 3:5 (kon.) | Žďár n/S – Kobra 1:3 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
3:5 (0:0, 3:3, 0:2)
IHC Králové Písek
Pátek 17.01.2020, 18:45 • Zimní stadion Ústí nad Labem • DHL Extraliga juniorů • Skupina A
Partner:
     
    59:58
    Písek právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! Doklepnutím do prázdné branky uzavírá skóre dnešního utkání a výhru Písku strvzuje MILAN PETŘÍK. Asistence: Matěj Novotný
     
    59:36
    Slovan hraje bez gólmana!
     
    55:20
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek (Jiří Egert – 2 min., hákování).
     
    47:28
    Písek právě vstřelil branku!
    I ta ale byla prolomena a Písek se opět ujímá vedení! Zcela sám se objevil před brankou MATĚJ NOVOTNÝ, který v souboji jeden na jednoho vyzrál na gólmana díky středně vysoké střele k pravé tyči. Asistence: Jiří Najman.
     
    39:34
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Gólem do šatny máme opět srovnáno! VÍT ŠINDELÁŘ to prudce napálil z mezikruží a naprosto přesně našel volnou skulinu v Buchtově brance. Asistence: Matěj Harkabus a Jáchym Čermák.
     
    35:16
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan ale vzápětí odpovídá! Po rychlé kombinaci se před brankou po otočce rychle zorientoval TOMÁŠ STUCHLÝ, načež z první napálil kotouč prudce do branky. Asistence: Matěj Harkabus a Adam Janoušek.
     
    34:45
    Písek právě vstřelil branku!
    A v rychlém sledu tu máme písecké navýšení vedení! Po vhazování se dostal do brejku JAN KARBULKA, jehož šanci Kmoch neměl šanci lapit. Asistence: Matěj Novotný
     
    34:17
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a otáčejí skóre ve svůj prospěch! Trochu se štěstím zaplavala do branky pozemní střela JIŘÍHO EGERTA, byť se zprvu zdálo, že ji má gólman pod kontrolou. Asistence: Matěj Šafář.
     
    32:57
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Pavel Gottfried – 2 min., nedovolené bránění).
     
    32:21
    Písek právě vstřelil branku!
    Toho také využívají ke srovnání skóre! Z mezikruží naprosto přesně propasíroval kotouč do Kmochovy branky KRYŠTOF KOVAŘÍK a vrací tím Krále do hry. Asistence: Jan Tampier a Yahor Hrakholski.
     
    28:45
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Máme tu první gól dnešního utkání! Slovanu vyšel jeden z brejků a po sérii několika přihrávek na hranici brankoviště uklidil kotouč k levé tyči TOMÁŠ STUCHLÝ, čímž posílá Slovan do vedení. Asistence: Vít Šindelář a Jáchym Čermák.
     
    23:47
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek (Jan Tampier – 2 min., zásah do nohou). Trest odpyká Václav Brož.
     
    23:14
    Rušno ale bylo i na opačné straně. O to se postaral Adam Janoušek a jeho rychlý samostatný výpad na branku. Gólman Buchta ovšem zamkl svůj prostor u pravé tyče a nakonec dokázal šanci zneškodnit.
     
    22:57
    Trochu vyšší střelou se pokusil Kmocha překonat Tomáš Kocour. Strážce domácí svatyně ale stále drží svůj tým nad vodou a soupeře bez vstřelené branky.
     
    17:58
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek (Yahor Hrakholski – 2 min., podrážení).
     
    17:34
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek (Jiří Najman – 2 min., nedovolené bránění).
     
    15:12
    Petr Kmoch se v posledních chvílích musel dosti zapotit. Yahor Hrakholski totiž proti němu vystartoval celkem rychle a také z hranice brankoviště vypálil. Gólman Slovanu ale v poslední chvíli vysunul své betony a jimi vyrazil kotouč mimo ohrožení vlastní branky.
     
    09:04
    Svou jágrovskou hřívu podél mantinelu provětral Jaroslav Krýner. Ten před brankou našel velmi dobře postaveného Matěje Novotného a zrodila se vážná akce proti ústecké branky. S tím ale nesouhlasil gólman Kmoch, který měl situaci na očích a dorážku z mezikruží přivinul k tělu.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 29. Stuchlý (Šindelář, Čermák), 36. Stuchý (Harkabus, Janoušek), 40. Šindelář (Harkabus, Čermák) – 33. Kovařík (Tampier, Hrakholski), 35. Egert (Šafář), 35. Karbulka (Novotný), 48. Novotný (Najman), 60. Petřík (Novotný)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Kmoch (Svoboda) – Šešina, Stuchlý (A), Jarábek, Gottfried, Polata, Štěpánek – Janoušek (A), Brandner, Šindelář, Harkabus (C), Průša, Hampl, Kušej, Čermák.
    IHC Králové Písek: Buchta (Karbulka Jakub) – Tampier, Kulvejt, Najman, Cibuzar, Šafář, Kurfürst, Kocour – Novotný (C), Egert, Petřík, Hrakholski, Karbulka Jan, Krýner, Lamač, Kovařík, Brož.

    Rozhodčí: Mareš – Janíček, Holada
    bahis siteleri