Spal – Bologna 1:3 (kon.) | Fiorentina – Janov 0:0 (kon.) | Turín – Atalanta BC 0:7 (kon.)
konec
Spal
1:3 (1:1)
Bologna FC
Sobota 25.01.2020, 15:00 • Stadio Paolo Mazza, Ferrara • Italská Serie A • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Spal vykročil do zápasu dobře, jenže po úvodní brance Andrey Petagny si bleskově vstřelil vlastní gól domácí kapitán Francesco Vicari. Oba týmy tedy odcházely do kabin za nerozhodného stavu, jenže po hodině hry přišel obrat Bologni, o který se jen v rozpětí tří minut postarali střídající Musa Barrow a pak kapitán Andrea Poli. Konečný výsledek střetnutí. Spal 1 Bologna FC 3. (16:57:39)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90
    Nad rámec dnešního zápasu byly nastaveny 3 minuty.
     
    89
    Takehiro Tomijasu se dopustil taktického faulu a hlavní rozhodčí k němu rychle přiběhl, aby mu ukázal kartu.
     
    87
    Igor teď mohl vykřesat naději po přízemní střele zpoza šestnáctky, jenže zamířila pouze doprostřed brány, kde si s ní brankář Łukasz Skorupski bez problému poradil.
     
    86
    Domácí se ještě snaží zdramatizovat závěr střetnutí a prudkou střelou z hranice šestnáctky se pokusil snížit Espeto, jeho přízemní rána ale byla hosty zablokována.
     
    84
    Etrit Beriša nedokázal udržet přízemní střelu, vzápětí ale přišlo vykoupení, když fantasticky zneškodnil dorážku Andrease Skova Olsena!
     
    82
    Andrea Poli se postaral o třetí gól Bologni v dnešním zápase, jenže před pár okamžiky opustil hrací plochu kvůli zranění. Vypadá to na natažený stehenní sval.
     
    81
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Andrea Poli, přichází Mattias Svanberg.
     
    80
    Střídání v týmu Spal: ze hřiště odchází Federico Di Francesco, přichází Sergio Floccari.
     
    78
    Oba týmy se snažily prosadit v pokutovém území, ani jeden ale neuspěl. Spal se nedokázal prosadit na levé straně šestnáctky, zatímco Bologna vzápětí na pravé.
     
    76
    Bologna se dostala uprostřed šestnáctky v rychlém sledu ke dvěma střelám, z nichž první byla zablokována, zatímco druhá zamířila vysoko nad domácí bránu.
     
    75
    Do konce dnešního zápasu zbývá odehrát něco málo přes čtvrthodiny a fotbalisté Bologni vedou na hřišti Spalu rozdílem dvou branek. Domácí potřebují snížit.
     
    73
    Střídání v týmu Spal: ze hřiště odchází Mattia Valoti, přichází Alberto Paloschi.
     
    72
    Spal na levé straně hřiště rozehrál standardní situaci a na vzdálenější pravou tyč přilétl nebezpečný centr, míč ale nakonec zamířil mimo, aniž by ho někdo tečoval.
     
    70
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Riccardo Orsolini, přichází Andreas Skov Olsen.
     
    68
    Riccardo Orsolini mohl před pár okamžiky vstřelit gól, jenže jeho střela neprošla a nyní viděl žlutou kartu.
     
    67
    Domácí fotbalisté rozehráli volný přímý kop a nádhernou technickou střelou mířili do předního levého horního rohu brány, Łukasz Skorupski ale vytáhl skvělý zákrok a míč vyrazil mimo bránu!
     
    65
    Riccardo Orsolini se mohl prosadit prudkou přízemní střelou z pravé strany šestnáctky, jenže poté domácí obrannou řadu propálit nedokázal a jeho střela byla zablokována.

    Tomáš Reiner

    Branky: 23. Petagna (pen.) – 24. Vicari (vla.), 60. Barrow, 63. A. Poli (R. Soriano)

    Karty:   11. Cionek (SPAL), 14. Valoti (SPAL), 28. Beriša (SPAL), 35. Petagna (SPAL) – 22. Paz (BLG), 68. Orsolini (BLG), 89. Tomijasu (BLG)   43. Siniša Mihajlović (BLG)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 4:7. Rohy: 5:9. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 16:16.
    Spal: Beriša – Cionek (46. Bonifazi), Vicari (C), Igor – Espeto, Bryan Dabo, Missiroli, Valoti (73. Paloschi), Reca – Petagna, Di Francesco (80. Floccari).
    Náhradníci: Thiam, Letica – Tunjov, Cannistrà, Tomović, Felipe, Murgia, M. Janković, Salamon, Floccari, Paloschi, Bonifazi.

    Bologna FC: Skorupski – Tomijasu, Paz, Danilo, M'Baye – A. Poli (C) (81. Svanberg), J. Schouten, R. Soriano – Orsolini (70. Skov Olsen), Santander (58. Barrow), Palacio.
    Náhradníci: Sarr, A. Da Costa – Skov Olsen, Corbo, Domínguez, Barrow, Svanberg, Boloca.

    Rozhodčí: Michael Fabbri. Asistenti: Alessandro Costanzo, Filippo Valeriani. Čtvrtý rozhodčí: Luca Pairetto
    bahis siteleri