Brno – Ostrava 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Dunajská Streda 5:0 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
5:0 (2:0)
DAC 1904 Dunajská Streda
Sobota 25.01.2020, 13:30 • National Stadium, Ta Qali, Malta • Tipsport liga • Semifinále
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (15:28:53)
     
    Mladá Boleslav snadno uzmula vítězství nad Dunajskou Stredou a zaslouženě proklouzla do finále, kde se o titul v Tipsport lize popere s Brnem, které skolilo v prvním semifinále Baník. Po poločase Středočeši vedli hned o dvě branky, po obrátce přidali ještě další tři přesné zásahy. Slovenský celek nepředvedl opravdu nikterak uspokojivý výkon.
     
    90+1
    Konec zápasu.
    90. Tomáš WÁGNER - 5:0
     
    90
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ WÁGNER měl opravdu velké štěstí. Střelu z bílého puntíku nenasměroval vyloženě nejlépe, přesto mezi třemi tyčemi nezazářil ani gólman Jedlička, který propustil jeho pokus za svá záda.
    89. faul Kružliaka na Grigorjana
     
    89
    Byla nařízena penalta pro Mladou Boleslav! Kružliak řešil situaci na poslední chvíli ve vlastní šestnáctce, a bohužel pro něj, kopl na poslední chvíli do nohy Grigorjana, jehož tak zastavil nedovoleně.
     
    88
    Boateng byl dobře ubráněný, a tak z celé možná akce slovenského celku zbyl jen odkop od brány, který provede jeho soupeř Šeda. Mladá Boleslav si hlídá svou bránu. A v pohodě kontroluje pohodlný výsledek.
     
    86
    Hlavní arbitr zřejmě nebude příliš přidávat k základní hrací době. Přece jenom oba celky budou chtít už být co nejdříve v kabině. Tenhle zápas byl jednoduše příliš jednoznačný, aby se v něm něco další mohlo řešit.
    84. zakončení Pudila
     
    84
    Po rohovém kopu vypálil ostře Pudil! Ale bránu nakonec minul. Obrana Dunajské Stredy pořád nefunguje vůbec dobře. A jeho soupeř si z ní stále více dělá doslova trhací kalendář.
     
    82
    Střídání v týmu FK DAC Dunajská Streda: přichází Lukáš Čmelík.
    Střídání v týmu FK DAC Dunajská Streda: přichází Milan Šimčák.
     
    81
    Hampl vypálil, avšak nepřesně. Z následného rohového kopu se Mladá Boleslav nestačila prosadit. Hönigův centr byl až příliš přetažený.
    80. střela Vidy
     
    80
    Vida pozlobil Středočechy! Vypálil ostře z pravé strany, napálil však jen boční síť. Šeda musel mít v pohotovosti, na balón si možná dokonce i malinko sáhl.
     
    79
    O osudu tohoto střetnutí je rozhodnuto. Teď půjde jen o to, aby všichni přežili ve zdraví.Mladá Boleslav přitom bude mít velký zájem na tom, aby udržela současné čisté konto.
     
    78
    Střídání v týmu FK DAC Dunajská Streda: přichází Ernest Boateng.
     
    76
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: přichází Ondřej Rudzan.
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: přichází Arutjun Grigorjan.

    Patrik Sandev

    Branky: 27. Jiří Klíma, 45+2. Pudil, 50. Jiří Klíma, 74. Pech, 90. Wágner (pen.)

    Karty:   59. Pudil (MBL)


    FK Mladá Boleslav: Šeda – Douděra, Jak. Klíma, Křapka, Hubínek, Fulnek, Budínský, Jiří Klíma, Matějovský (10. Pech), Pudil, Wágner
    Náhradníci: Pech, Hampl, Mazuch, Provazník, Hönig, Rudzan, Mikulec, Grigorjan, Auer

    DAC 1904 Dunajská Streda: Jedlička – Blackman, Kružliak, Beskorovainyi, Davis, Fábry, Bednár, Phillips Hinds, Divkovič, Vida, Ramírez
    Náhradníci: Száraz, Malý, Lalatovič, Šimčák, Javro, Schäfer, Nagy, Čmelík, Boateng, Švec
    thejrc.org