Brentford – Leicester 0:1 (kon.) | West Ham – West Brom 0:1 (kon.) | Burnley – Norwich 1:2 (kon.)
Newcastle – Oxford Utd. 0:0 (kon.) | Southampton – Tottenham 1:1 (kon.) | Millwall – Sheffield Utd. 0:2 (kon.)
Hull City – Chelsea 1:2 (kon.)
konec
West Ham United
0:1 (0:1)
West Bromwich Albion
Sobota 25.01.2020, 16:00 • Olympijský stadion, Londýn • FA Cup • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (18:02:41)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 10:6. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 9:8.
     
    Je dobojováno! Slaven Bilić prožil vítězný návrat na hřiště West Hamu, kde o výhře vedoucího týmu druhé nejvyšší soutěže rozhodla jediná přesná trefa z kopačky Conora Towsenda. Čtvrtý nejslabší tým Premier League naopak zůstává v krizi a David Moyes má pod sebou zase o něco méně stabilní židli. Jeho svěřenci začali mít převahu až po Ajayiho vyloučení. Většinou však šlo o nepřesné střely z dálky, které na čistém kontu brankáře Bonda nic nezměnily.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Chris Brunt odevzdal pracně získaný míč hodně nepřesným nákopem na Zohoreho. Dánský útočník se do hry přesto dostal, neboť mu pomohla nezvládnutá rozehrávka United.
     
    90+3
    Albian Ajeti neměl nárok dosáhnout na nákop Noblea, který se stal snadnou kořistí pro Jonathana Bonda. West Bromwich už je velmi blízko postupu!
    90+2. Mark Noble (WBA)
     
    90+2
    Tento moment bude hráče i fanoušky West Hamu asi hodně mrzet! Antoniův centr z pravého křídla byl sražen k volnému Nobleovi a ten ve skvělé pozici vůbec netrefil branku!
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty! V první z nich se ještě zkoumal zákrok ve vápně na Antonia, ale o pokutový kop se skutečně nejednalo.
     
    90
    První opravdový zákrok pro Bonda, který si ve změti těl našel dalekonosnou střelu Rice a vyrazil míč do prostoru, kde nečekal nikdo s případnou dorážkou. Mladý záložník to pak zkusil ještě jednou, ale výsledek byl totožný.
     
    89
    Kenneth Zohore podržel míč na pravé straně a dokonce ho přihrál do vápna. Tam byl Tulloch, ale společně s Edwardsem zahrozit nedokázali.
     
    88
    Ani teď to West Hamu nevyšlo. Mark Noble rozdal míč doprava, ovšem Pablo Zabaleta hlavičkoval po Lanziniho nabídce nad břevno.
     
    87
    Opět domácí zkusili překonat obranný val ranou z dálky. Tentokrát to byl Lanzini, ale míč znovu proletěl snad tři metry vedle Bondovy pravé tyče.
     
    86
    Přímo z rohu domácí nezahrozili a to samé víceméně platilo i po následném centru Noblea, po kterém Diop neměl klid na provedení kvalitnější hlavičky.
     
    85
    Michail Antonio vyslal hodně ambiciózní střelu z dálky. Díky teči získal roh, který se zdá být maximem toho, co West Ham mohl vytěžit.
     
    84
    Declan Rice se snažil co nejrychleji získat míč zpět na domácí kopačky. V rychlostním souboji si ale potáhl čerstvého Zohoreho a rozhodčí Attwell logicky zapískal.
     
    83
    Sébastien Haller nedosáhl na tečovaný centr Cresswella. Dobrou práci tam odvedl Bartley, který teď bude přihlížet domácímu vhazování.
     
    82
    Declan Rice měl před sebou otevřený prostor na levé straně. Míč mu při centru ale sjel na vnější nárt a posléze vyletěl zcela mimo výseč.
     
    81
    Zabaleta dělal co mohl, ale míč ve hřišti už nezachytil. Hegazi jej doprovodil do zámezí a Bond určitě nebude spěchat s odkopem od branky.

    Michal Břuchanský

    Branky: 9. Townsend

    Karty:   49. Diop (WHU) – 39. Barry (WBA), 44. Ajayi (WBA)   72. Ajayi (WBA)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 10:6. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 9:8.
    West Ham United: Randolph – Zabaleta (C), Balbuena (46. Ogbonna), Diop, Creswell – Fornals (46. Antonio), Sánchez (46. Noble), Rice, Lanzini – Ajeti, Haller.
    Náhradníci: Martin – Antonio, Cardoso, Kemp, Ngakia, Noble, Ogbonna.

    West Bromwich Albion: Bond – O´Shea, Ajayi, Hegazy, Townsend – Brunt (C), Barry – Phillips (62. Tulloch), Krovinović (74. Bartley), Edwards – Austin (70. Zohore).
    Náhradníci: Al Habsi – Bartley, Harper, Livermore, Tulloch, Willock, Zohore.

    Rozhodčí: Attwell – Perry, Wood
    bahis siteleri