HC UP Olomouc – Akademici Plzeň 1:2 (kon.)
konec
HC Univerzita Palackého v Olomouci
1:2 (1:1, 0:0, 0:1)
Akademici Plzeň
Pondělí 03.02.2020, 18:00 • Rýmařov • Univerzitní liga ledního hokeje • 13. kolo
Partner:
     
    58:53
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    V jednoduchosti je krása i síla. Hosté se usadili ihned po buly v útočném pásmu a rána ŠTĚPÁNA HANZLÍKA od modré čáry zapadla pod horní tyč. Akademici s blížícím se koncem zápasu otáčejí stav a mají Olomouc na lopatě. Druhý bod v zápase připisuje i Faschingbauer. Asistence: Jindřich Sklenička, Jakub Faschingbauer.
     
    05:53
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Olomoučtí obránci se zapomněli v útoku a unikající JAKUB FASCHINGBAUER si věděl se zakončením rady. Kotouč poslal k levé tyči, ideálně nad beton Horvátha a srovnává skóre. Zároveň se osamostatňuje na čele klubového bodování. Asistence: Štěpán Hanzlík, David Roubal.
     
    02:30
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Kombinace v útočném pásmu a Olomouc vede. MIKULÁŠ RIMMEL si dobře počkal u modré čáry a po přihrávce Kropáče namířil svou ránu do horních pater branky. Asistenci má i Janečko, který už předtím nebezpečně ohrožoval Štekra. Asistence: Jan Kropáč, Jan Janečko.
    Marken.cz

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 3. Rimmel (Kropáč, Janečko) – 6. Faschingbauer (Hanzlík, Roubal), 59. Hanzlík (Sklenička, Faschingbauer)


    HC Univerzita Palackého v Olomouci: O. Horváth – Kuchař, Dohnal, Imrich, Dubovčí, Síkora – Siegel, Hajšman, Skopal, Kropáč, Cach, Rimmel, Janků, Pěcha, Janošek, Veselský, L. Horváth, Lainka, Janečko, Mareček
    Akademici Plzeň: Štekr (Černý) – Sysel, Beer, Koco, Prachař, Starý, Šimůnek, Soukup – Sklenička, Strmiska, Kučera, Markov, Hájek, Roubal, Hřebík, Rejzek, Šíma, Šiška, Hanzlík, Švec, Faschingbauer

    Rozhodčí: Fiala – Rychlý, Gančarčík

    Diváci: 218
    bahis siteleri