Toronto – Florida 3:5 (kon.) | NY Rangers – Dallas 3:5 (kon.) | Detroit – Philadelphia 0:3 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
0:3 (0:0, 0:1, 0:2)
Philadelphia Flyers
Úterý 04.02.2020, 01:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:43 Matt NISKANEN - 0:3
     
    57:43
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers se dnes i podruhé prosazují v početní nevýhodě a definitivně rozhodují o svém vítězství! MATT NISKANEN se dostal v rohu kluziště ke kotouči, přestože byl aktivně napadán soupeřem, trefil se střelou přes celé hřiště do prázdné sítě. Asistence: Ivan Provorov.
    42:47 Kevin HAYES - 0:2
     
    42:47
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Místo srovnání skóre přichází ovšem velká rána, jelikož domácí inkasují ve své přesilové hře! Dennis Cholowski se nechal jako poslední hráč obrat o puk a své zaváhání už nenapravil! KEVIN HAYES se tak dostal do samostatného úniku, který využil střelou nad lapačku. Bez asistence.
    29:31 Scott LAUGHTON - 0:1
     
    29:31
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Což se o několik vteřin později také stalo a Fylers jdou poprvé v tomto zápase do vedení! SCOTT LAUGHTON se celkem se štěstím dostal ke kotouči na středu hřiště, odkud střelou po zemi překonal domácího gólmana! Asistence: Michael Raffl a Robert Hägg.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 30. Laughton (M. Raffl, Hägg), 43. K. Hayes, 58. Niskanen (Provorov)


    Detroit Red Wings: J. Bernier (Howard) – Cholowski, Hronek, Biega, Nemeth, Bowey, Daley – Athanasiou, D. Larkin, Bertuzzi – Perlini, Filppula, Fabbri – Erne, Glendening, Helm – Smith, Ehn, Abdelkader.
    Philadelphia Flyers: Elliott (Lyon) – Niskanen, Provorov, P. Myers, Sanheim, Braun, Hägg – Konecny, Giroux, J. van Riemsdyk – Voráček, Couturier, Farabee – Pitlick, K. Hayes, Laughton – Aube-Kubel, Bunnaman, M. Raffl.

    Rozhodčí: Luxmore, Meier – Driscoll, Gibbs

    Diváci: 17 526
    bahis siteleri