Toronto – Florida 3:5 (kon.) | NY Rangers – Dallas 3:5 (kon.) | Detroit – Philadelphia 0:3 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
0:3 (0:0, 0:1, 0:2)
Philadelphia Flyers
Úterý 04.02.2020, 01:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání sledovalo 17 526 diváků.
     
    58:24
    Jakub Voráček je na ledě!
    57:43 Matt NISKANEN - 0:3
     
    57:43
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers se dnes i podruhé prosazují v početní nevýhodě a definitivně rozhodují o svém vítězství! MATT NISKANEN se dostal v rohu kluziště ke kotouči, přestože byl aktivně napadán soupeřem, trefil se střelou přes celé hřiště do prázdné sítě. Asistence: Ivan Provorov.
     
    56:24
    Detroit nemá na co čekat! Jonathan Bernier se proto odebral na střídačku a domácí si zahrají přesilovou hru šesti proti čtyřem!
     
    56:24
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Jakub Voráček – 2 min., podrážení).
    48:47 Jonathan Bernier a jeho fantastický zákrok!
     
    48:47
    Hosté se dostali do přečíslení dva na jednoho, ale branka z toho není! Finální přihrávku dostal na svou hůl Justin Braun, jenž měl před sebou odkrytou branku. Moment však váhal se střelou, načež se Jonathan Bernier fantasticky přesunul a má puk v lapačce! Nejlepší zákrok nejen večera.
     
    44:03
    Scott Laughton je na ledě!
    42:47 Kevin HAYES - 0:2
     
    42:47
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Místo srovnání skóre přichází ovšem velká rána, jelikož domácí inkasují ve své přesilové hře! Dennis Cholowski se nechal jako poslední hráč obrat o puk a své zaváhání už nenapravil! KEVIN HAYES se tak dostal do samostatného úniku, který využil střelou nad lapačku. Bez asistence.
     
    42:03
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Scott Laughton – 2 min., vysoká hůl).
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    37:01
    Alex Biega vyslal nyní slušnou dělovku od modré, avšak ta byla podstatně vyšší, než bylo zapotřebí. Adam Erne tuto ránu schytal do obličeje a chvilku zůstal ležet. Nakonec se zvedl, ale zůstala pod ním krev. Uvidíme, jestli se ještě vrátí do zápasu!
    29:31 Scott LAUGHTON - 0:1
     
    29:31
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Což se o několik vteřin později také stalo a Fylers jdou poprvé v tomto zápase do vedení! SCOTT LAUGHTON se celkem se štěstím dostal ke kotouči na středu hřiště, odkud střelou po zemi překonal domácího gólmana! Asistence: Michael Raffl a Robert Hägg.
     
    29:02
    Alex Biega ke na ledě!
     
    27:02
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Alex Biega – 2 min., držení).
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    16:52
    Nyní jsme viděli větší šanci i na hostující straně! Jonathan Bernier neudržel puk, a ten mu spal vedle betonu. Connor Bunnaman ho nedokázal dostat až do sítě!
     
    13:06
    Tyler Bertuzzi byl dalším domácím hráčem, který nebezpečně zahrozil! Dylan Larkin mu poslal skvělou přihrávku od mantinelu, ale Brian Elliott se proti samotnému střelci před brankou roztáhl a puk zastavil! Velmi důležitý zákrok.
     
    12:02
    Trevor Daley je na ledě!
     
    10:38
    Navíc to byl právě Detroit, který měl první větší šanci, a to v oslabení! Darren Helm byl nejspíše tím, kdo se natlačil před gólmana, ale ani nadvakrát ho nepřekonal.
     
    10:02
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Trevor Daley – 2 min., držení).
     
    05:52
    Jenže nyní už to byla hodně solidní šance na hostující straně! Hodně se totiž otevřela obrana, načež se hráč Philadelphie dostal ke střele z kruhu, ale minul zadní tyč, těsně!

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 30. Laughton (M. Raffl, Hägg), 43. K. Hayes, 58. Niskanen (Provorov)


    Detroit Red Wings: J. Bernier (Howard) – Cholowski, Hronek, Biega, Nemeth, Bowey, Daley – Athanasiou, D. Larkin, Bertuzzi – Perlini, Filppula, Fabbri – Erne, Glendening, Helm – Smith, Ehn, Abdelkader.
    Philadelphia Flyers: Elliott (Lyon) – Niskanen, Provorov, P. Myers, Sanheim, Braun, Hägg – Konecny, Giroux, J. van Riemsdyk – Voráček, Couturier, Farabee – Pitlick, K. Hayes, Laughton – Aube-Kubel, Bunnaman, M. Raffl.

    Rozhodčí: Luxmore, Meier – Driscoll, Gibbs

    Diváci: 17 526
    bahis siteleri