Česko – Švýcarsko 3:1 (kon.)
konec
Česko
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Švýcarsko
Čtvrtek 06.02.2020, 15:30 • Wellblechpalast, Berlín • Turnaj pěti (U19)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    O vítězi tohoto zápasu je definitivně rozhodnuto! Švýcarsko sice chvíli kombinovalo v útočném pásmu, jenomže poté se k puku dostal DAVID JINDRA, který ho ze střední třetiny poslal do prázdné branky.
    Asistence: Jakub Rychlovský.
    34:14 Petr HAŠEK - 2:1
     
    34:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká reprezentace se dostává zpět do vedení! Jednalo se o celkem nenápadnou situaci, při které jsme sledovali nahození od levého hrazení, jenž propadlo až za záda brankáře Fattona. Střelcem této branky nakonec je PETR HAŠEK.
    Asistence: Karel Klikorka, Jan Klodner.
    28:53 SCHLÄPFER - 1:1
     
    28:53
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Zničehonic tu máme vyrovnávací branku! Švýcaři se dostali za modrou čáru, kde jsme sledovali nahození na branku. Brankář Haas vyrazil jednu ze střel pouze před sebe, kde byl s dorážkou úspěšný ELVIS SCHLÄPFER.
    Asistence: Rocco Pezzullo, Jeremy Zürcher.
    15:22 MORONG - 1:0
     
    15:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu, do vedení se dostávají Češi! Klíčové bylo úspěšné vhazování, po kterém se k svižnému zakončení dostal MATĚJ MORONG, jehož střela skončila až za brankářem Fattonem, který tak poprvé kapituloval.
    Asistence: Jakub Rychlovský.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 16. Morong (Rychlovský), 35. Hašek (Klikorka, Klodner), 59. Jindra (Rychlovský) – 29. Schläpfer (Pezzullo, Zürcher)


    Česko: Haas (Škorpík) – Klikorka, Klodner, Poizl, Suhrada, Žůrek, Rutar, Mlčák, Brabenec – Mužík, Vitouch, Hašek – Rychlovský, Morong, Jindra – Pištěk, Přikryl, Bernat – Křemen, Čížek, Křehlík
    Švýcarsko: Fatton (Ruppelt) – Pezzullo, Villa, Guggenheim, Ugazzi, Rubanik, Näser, Widmer, Landolt – Canova, Salzgeber, Stoffel – Mermod, Burkhalter, Fuss – Zürcher, Schläpfer, Dähler – Hasler, Zimmermann, Marchand

    Rozhodčí: Becker, Simankov – Blandin, Englisch
    bahis siteleri