Toronto – Anaheim 5:4 (po pr.) | NY Rangers – Buffalo 2:3 (kon.) | Columbus – Detroit 2:0 (kon.)
Dallas – Minnesota 2:3 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 5:2 (kon.) | Boston – Arizona 4:2 (kon.)
konec
New York Rangers
2:3 (0:1, 0:1, 2:1)
Buffalo Sabres
Sobota 08.02.2020, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:22 Chris KREIDER - 2:3
     
    58:22
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a rázem mají téměř sto vteřin na vstřelení vyrovnávající trefy! Mika Zibanejad nabral rychlost na pravé straně, odkud hodil puk před brankoviště. Kakko se z dorážky ještě neprosadil, ale CHRIS KREIDER už ho o pár centimetrů prostrčil za brankovou čáru. Asistence: Kaapo Kakko, Mika Zibanejad.
    57:07 Mika ZIBANEJAD - 1:3
     
    57:07
    Rangers právě vstřelili branku!
    Necelé tři minuty před koncem se přece jenom koná snížení na rozdíl dvou branek! Artěmij Panarin si od Staala vzal puk u Georgijeva a individuálně projel do levého křídla, odkud bekhendem fantasticky našel na zadní tyči MIKU ZIBANEJADA a ten velmi snadno vstřelil svůj dvaadvacátý gól v sezóně. Asistence: Artěmij Panarin, Marc Staal.
    51:56 Jimmy VESEY - 0:3
     
    51:56
    Sabres právě vstřelili branku!
    Další akce Buffala už končí gólem, který asi definitivně rozhoduje o hostující výhře! Svou genialitu teď naplno ukázal Jack Eichel, který se na několik vteřin zastavil v obranném pásmu, zatímco všichni ostatní střídali. Posléze skvěle vysunul čerstvého JIMMYHO VESEYHO a ten bekhendem zakončil mezi Georgijevovy betony. Asistence: Jack Eichel.
    35:16 Sam REINHART - 0:2
     
    35:16
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté v šestatřicáté minutě zvyšují na 2:0! Vesey zachytil Lindgrenovu přihrávku a z obranného pásma rozehrál na Eichela, který okamžitě odevzdal puk rozjetému SAMU REINHARTOVI. Ten bekhendem skvěle vystřelil do levého horního rohu Georgijevovy branky a zaznamenal dvacátý zásah v sezóně. Asistence: Jack Eichel, Jimmy Vesey.
    10:26 Zemgus GIRGENSONS - 0:1
     
    10:26
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté jsou odměněni za vydařený úvod vedoucím gólem! Colin Miller si najel ze středního pásma do mezikruží, kde se nezalekl obležení čtyř hráčů a posunul puk doprava na ZEMGUSE GIRGENSONSE. Ten si chytře objel Georgijeva a ve finále snadným způsobem zakončoval do prázdné branky. Asistence: Colin Miller.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 58. Zibanejad (Panarin, M. Staal), 59. Kreider (Kakko, Zibanejad) – 11. Girgensons (C. Miller), 36. S. Reinhart (Eichel, Vesey), 52. Vesey (Eichel)


    New York Rangers: Georgijev (H. Lundqvist) – Trouba, Skjei, DeAngelo, M. Staal (A), Fox, R. Lindgren – Bučněvič, Zibanejad (A), Kreider – Fast (A), R. Strome, Panarin – Kakko, Chytil, Lemieux – B. Howden, McKegg, Di Giuseppe.
    Buffalo Sabres: C. Hutton (J. Johansson) – C. Miller, Dahlin, Ristolainen, Montour, Jokiharju, McCabe (A) – S. Reinhart, Eichel (C), Vesey – Frolík, Ma. Johansson (A), Sheary – Rodrigues, Lazar, Skinner – S. Wilson, Jo. Larsson, Girgensons.

    Rozhodčí: Joannette, South – Gibbons, Nansen

    Diváci: 17 297
    bahis siteleri