Toronto – Anaheim 5:4 (po pr.) | NY Rangers – Buffalo 2:3 (kon.) | Columbus – Detroit 2:0 (kon.)
Dallas – Minnesota 2:3 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 5:2 (kon.) | Boston – Arizona 4:2 (kon.)
konec
Dallas Stars
2:3 (1:0, 1:2, 0:1)
Minnesota Wild
Sobota 08.02.2020, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:34 Joel Eriksson Ek - 2:3
     
    59:34
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Kdepak, žádné prodloužení! JOEL ERIKSSON EK se dokázal prosadit poté, co povyjel zpoza branky a zasunul puk k pravé tyči! Asistence: Jonas Brodin, Jordan Greenway.
    32:09 Ryan DONATO - 2:2
     
    32:09
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tohle si měl Ben Bishop pohlídat! RYAN DONATo střílel z pravého boku, z ostrého úhlu. Přesto puk dostal za záda domácího brankáře, který neutěsnil prostor v horním růžku na bližší tyči.Asistence: Luke Kunin, Kevin Fiala.
    28:25 Joel Eriksson Ek - 2:1
     
    28:25
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté poprvé udeřili a s trochou štěstí snižují. Suter chtěl zpoza branky nacentrovat před brankoviště, ale puk se zastavil už u JOELA ERIKSSONA EKA, který stál vedle branky Bishop. Hostujícímu útočníkovi se nakonec povedlo propasírovat puk do branky, když Bishop nezaregistroval puk a začal se brankovištěm přesouvat. Asistence: Ryan Suter, Marcus Folihno.
    22:52 Denis GURJANOV - 2:0
     
    22:52
    Dallas právě vstřelil branku!
    Byť se Eriksson Ek už vracel z trestné lavice, domácí stihli ještě jednu rychlou akci, při níž Heiskanen křižným pasem našel v pravém kruhu DENISE GURJANOVA, který ránou z první propálil brankáře Dubnyka. Asistence: Miro Heiskanen.
    15:28 Joe PAVELSKI - 1:0
     
    15:28
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a otevírají skóre zápasu! Střelu Seguina z levého kruhu vyrazil Dubnyk pouze před sebe, kde JOE PAVELSKI úspěšně dorazil kotouč za záda hostujícího gólmana. Asistence: Tyler Seguin, John Klingberg.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 16. Pavelski (Seguin, J. Klingberg), 23. Gurjanov (Heiskanen) – 29. J. Eriksson Ek (Suter, M. Foligno), 33. Donato (Kunin, Fiala), 60. J. Eriksson Ek (Brodin, Greenway)


    Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – Lindell, J. Klingberg, Heiskanen, R. Polák, Oleksiak, Johns – Ja. Benn, Hintz, Seguin – Janmark, Pavelski, Radulov – Cogliano, Faksa, Comeau – Gurjanov, Dickinson, Perry.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Suter, Spurgeon, Brodin, Dumba, Hunt, Pateryn – Parise, E. Staal, Zuccarello – Zucker, Kunin, Fiala – M. Foligno, J. Eriksson Ek, Greenway – Donato, M. Koivu, Hartman.
    bahis siteleri