VUT Cavaliers Brno – Black Dogs Budweis 3:5 (kon.)
konec
VUT Cavaliers Brno
3:5 (2:3, 0:2, 1:0)
Black Dogs Budweis
Sobota 08.02.2020, 20:00 • Zimní Stadion Kuřim • Univerzitní liga ledního hokeje • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:28
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Ještě alespoň kosmetická změna stavu. ONDŘEJ DLOUHÝ vlétl do pásma jako hurikán, obtočil se kolem brány a nepřipravený Svoboda absolutně nedokázal reagovat na rychlost soupeře. Puk si srazil betonem do sítě. 3:5.
     
    55:21
    Jiskřičku naděje ještě dodává VUT hostující Hrůša, který držel protihráče.
     
    50:38
    Sám na branku unikal Sokolík, který musel přežít i několik nepříjemných seker zezadu, vše v rámci pravidel. Zakončil těsně vedle levé tyčky.
     
    36:09
    Libor Dobšák ukázal svůj důraz, ale s agresivitou to přehnal. Jeho hit by zřejmě nesnesli ani sudí v NHL. Dvě minuty za napadení.
     
    34:12
    Domácí úplně propadli a Tomáš Hubata se z pozice obránce vydal na útočný výlet. Při zakončení si počínal zkušeně, zastavila ho až tyč.
     
    29:12
    Přesilovka dlouho netrvala. I hosté se provinili, když Radek Rolínek posunul hokejku svému spoluhráči. Rozhodčí Dufka byl hodně obezřetný.
     
    28:28
    Ihned po buly sáhl k podrážení Matěj Vávra. Další komplikace pro Cavaliers.
     
    28:21
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Druhý gól v dnešním utkání přidává ERIK BAHULA. Domácí mají obrovský problém s důrazem v předbrankovém prostoru. Jan Fiala totiž svou akci zakončil, ale i když ležel na ledě, ještě zvládl protlačit kotouč na svého spoluhráče. Ten na zadní tyči bez problému posunul touš za dezorientovaného Bartoška. 2:5. Asistence: Jan Fiala, Tomáš Vochozka.
     
    25:06
    Erika Bahulu jako by samostatný únik rozhodil. Před brankářem Bartoškem hodně zpomalil a dal mu tak šanci na skvělý zákrok.
     
    20:58
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Už zase se českobudějovičtí hráči prosazují v úvodní minutě třetiny, tentokrát v přesilové hře. Po zakončení Lukáše Práška se zdálo, že je po náznaku šance a všichni bránící hokejisté odvrátili svou pozornost. Kotouč se ale odrazil k TOMÁŠI VOCHOZKOVI a ten jej zvládl dostat do sítě způsobem, který nikomu na stadionu nebyl úplně jasný. I přes protesty domácích hráčů ale kuriózní branka platí. Asistence: Lukáš Prášek.
     
    20:00
    V samém závěru periody nohou do hry zasáhl Alex Mudrych. V úvodu druhé části budou hrát hosté přesilovku. Dvě minuty za podrážení.
     
    18:44
    Po střele Matouše Stupky zvoní pouze branková konstrukce, už mohlo být zase srovnáno.
     
    11:26
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Matyáš Grossmann vybojoval kotouč v útočném rohu a zcela volný JAN KŘÍŽ si se zakončením bez problému poradil. Bartošek se snažil snížit střelecký úhel, ale inkasuje už potřetí během 12 minut. Určitě nebude chválit spoluhráče.
     
    08:05
    Hosté budou hrát oslabení. Grossmann krosčekoval protihráče.
     
    08:02
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    A rázem je srovnáno. Ihned po buly se ONDRA DLOUHÝ opět natlačil do předbrankového prostoru a puk se k němu odrazil od mantinelu. Dlouhý se s ničím nerozpakoval, napálil černou pryž do horního víka a svou trefou dotahuje dvoubrankové manko. Ani dnes tento útočník nevyjde naprázdno. Bez asistence.
     
    06:30
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Jednoduchou, ale o to víc účinnou hokejovou akci teď předvedl JAN MALÍŘ. Nejprve nahodil kotouč do útočného pásma na gólmana Svobodu, následně ho i sám dojel a z druhé dorážky procpal do sítě. Pomáhá tak VUT vzpamatovat se z nepříjemného startu utkání. Nějakou dobu se teď z ledu budou sbírat plyšáci, kteří přítomní fanoušci naházeli na ledovou plochu. Asistence: Martin Antal.
     
    05:02
    Rychlá souhra končí na tyčce. Z pravé strany příklepem pálil Tomáš Vochozka.
     
    00:38
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Druhá rána, druhý gól a hrozivý začátek domácích na stadionu v Kuřimi. Průnik z levé strany po přihrávce Radka Rolínka zakončil ERIK BAHULA. Domácí brankář Bartošek teď musí být zralý na ručník, ale dnes nemá k dispozici náhradníka. Stav je 0:2. Asistence: Radek Rolínek.
     
    00:17
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Hned z první akce se českobudějovičtí prosazují. Lukáš Prášek poslal líbivou zadovku na TOMÁŠE VOCHOZKU, který stál v mezikruží. Z pozice, odkud padá v hokeji nejvíce branek, se prostě nemohl mýlit. Jedna střela stačí hostům k vedení. Asistence: Lukáš Prášek.
    Marken.cz

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 7. Malíř (Antal), 9. Dlouhý, 60. Dlouhý – 1. Vochozka (Prášek), 1. Bahula (Rolínek), 12. Kříž, 21. Vochozka (Prášek), 29. Bahula (Fiala, Vochozka)


    VUT Cavaliers Brno: Bartošek – Antal, F. Malý, M. Vávra, Dobšák – Stupka, Sokolík, Kunst, Dlouhý, Malíř, Mudrych, Nossek, Gombarčík, J. Malý, Kmoníček
    Black Dogs Budweis: Svoboda (Prušák) – Hubata, Hrůša, J. Vávra, Kříž – Rolínek, Bahula, Vochozka, Mikulášek, Masopust, Šafář, Fiala, Prášek, Grossmann, Sumerauer

    Rozhodčí: Dufka – Novotný, Šimčík
    bahis siteleri