Kopřivnice – SHK Hodonín 4:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Havlíčkův Brod 3:6 (kon.) | Šumperk – Mor. Budějovice 12:4 (kon.)
Klatovy – Kobra 2:1 (po pr.) | David Servis – Kolín 1:10 (kon.) | Písek – Příbram 2:6 (kon.)
Trutnov – Mostečtí Lvi 4:3 (kon.) | Řisuty – Nová Paka 5:4 (kon.) | Děčín – Dvůr Králové n. L. 0:3 (kon.)
Vrchlabí – Bílina 15:0 (kon.) | Nový Jičín – Opava 2:4 (kon.)
konec
HC Trutnov
4:3 (3:1, 1:2, 0:0)
Mostečtí Lvi
Sobota 08.02.2020, 18:002. liga skupina Sever (ČR) • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    27:42
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    A hosté znovu snižují. Lukáš Vácha byl tvrdě sražen u zadního hrazení a ležel na ledě, Trutnov tak prakticky hrál pouze ve čtyřech. PAVEL SMOLKA si dobře najel do mezikruží a puk zvedl přesně pod horní tyč. Asistence: Štěpán Urbánek, Aleš Havlůj.
     
    24:51
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Trutnov si bere dvougólové vedení rychle zpátky. MATĚJ POUL sjel po levé straně až do mezikruží, kde napřáhl a jeho střela se od vzdálenější tyčky odrazila až do branky. Bez asistence.
     
    24:21
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Hosté se dlouho drželi v útočném pásmu a je z toho až snižovací branka. Martin Mical vybojoval puk za brankou, rychle přihrál IVANU ŘEHOŘOVI stojícímu před Hosnedlem, a ten se následně trefil přesně ke vzdálenější tyčce. Asistence: Martin Mical.
     
    17:28
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Most snižuje na rozdíl dvou gólů.PAVEL SMOLKA se blýskl krásnou individuální akcí, když dobruslil až k brance a bekhendem zvedl kotouč přesně pod horní tyč. Asistence: Vítězslav Nedrda, Štěpán Urbánek.
     
    05:46
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do trháku. Obrana hostů nestíhá výpady Trutnova a nepohlídala si ani tuto situaci. Marek Škvrně pálil z mezikruží a kapitán PAVEL FEDULOV šikovně ztečoval puk až za záda hostujícího gólmana. Asistence: Marek Škvrně, Lukáš Junek.
     
    04:59
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Trutnov jde již do dvoubrankového vedení. JAKUB PLANÝ si po pravé straně sjel nenápadně až na úroveň kruhů a svižnou střelou prostřelil Lukáše Hosnedla. Asistence: Jan Starý.
     
    02:35
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Draci přesilovku rychle využívají a jdou do vedení. Po střele Kubinčáka kotouč chvíli skákal v brankovišti a odrazil se až na hokejku JANA STARÉHO, který zametl puk za záda vyjetého Lukáše Hosnedla. Asistence: Bohdan Višňák, Jakub Planý.

    Anna Marie Kokrhounová

    Branky a nahrávky: 3. Starý (Višňák, Planý), 5. Planý (Starý), 6. Fedulov (Škvrně, Junek), 25. Poul – 18. Smolka (Nedrda, Urbánek), 25. Řehoř (Mical), 28. Smolka (Urbánek, Havlůj)


    HC Trutnov: Ašenbrenner (Krofta) – Suk, Kynčl, Junek, Vácha (A), Jirásek, Faltys, Pohl, Višňák – Bucek, Poul, Janoušek, Škvrně, Kubinčák (A), Fedulov, Planý, Starý, Tatar.
    Mostečtí Lvi: Hosnedl (Kovařík) – Šesták, Havlůj (C), Urbánek, Havlík, Fučík, Polák – Mical, Čmolík, Nedrda (A), Kýhos (A), Bakrlík, Řehoř, Smolka, Kuběna, Böhm.

    Rozhodčí: Bernat – Pechánek, Bohuněk

    Diváci: 456
    bahis siteleri