Toronto – Carolina 3:6 (kon.) | Ottawa – Montreal 0:3 (kon.) | NY Rangers – San Jose 3:2 (kon.)
Nashville – Columbus 4:3 (3:2 po s.n.) | Arizona – Tampa 7:3 (kon.) | Vegas – Florida 5:3 (kon.)
Vancouver – Boston 9:3 (kon.) | Los Angeles – Colorado 1:2 (0:1 po s.n.) | Washington – Pittsburgh 5:3 (kon.)
Dallas – Chicago 2:1 (kon.) | Buffalo – Winnipeg 2:1 (kon.) | NY Islanders – San Jose 4:1 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
3:6 (1:0, 2:4, 0:2)
Carolina Hurricanes
Neděle 23.02.2020, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:44 Martin NEČAS - 3:6
     
    43:44
    Carolina právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné, neuvěřitelné, neuvěřitelné! Obránci Toronta udělali další šílenou hrubku ve vlastním pásmu. Haula z darované šance trefil horní tyč, ale MARTIN NEČAS se už z dorážky nemýlil. Bez asistence.
    40:53 Warren FOEGELE - 3:5
     
    40:53
    Carolina právě vstřelila branku!
    Pohádkový příběh je zase o něco málo reálnější! Muzzin udělal velkou minelu v rozehrávce, když namazal WARRENU FOEGELEMU a ten forhendem objevil mezírku mezi betony domácího gólmana. Bez asistence.
    35:10 Pierre ENGVALL - 3:4
     
    35:10
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Druhá střela na Ayerese a druhý gól za jeho zády. Tohle bude ještě hodně zajímavý zápas! Kapanen z levého mantinelu přihrál na modrou čáru Barriemu, jehož Gardinerem zablokovanou střelu jednoduše dorazil PIERRE ENGVALL. Asistence: Tyson Barrie, Kasperi Kapanen.
    33:36 John TAVARES - 2:4
     
    33:36
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Uteklo jen několik málo vteřin a Maple Leafs se opět dotáhli na dvoubrankový rozdíl! JOHN TAVARES v rohu hřiště nechtěně zranil Pesceho a pak si připravil střelu z pravého kruhu, na kterou brankář Ayres nestačil. Asistence: Tyson Barrie, William Nylander.
    33:17 Teuvo TERÄVÄINEN - 1:4
     
    33:17
    Carolina právě vstřelila branku!
    Pár vteřin po Ayresově přihrávce se Hurricanes utrhli na rozdíl tří gólů! TEUVO TERÄVÄINEN dostal od Svečnikova puk k levému mantinelu, odkud přihrával na zadní tyč. Tam se snažil prosadit Aho, ale kotouč se do sítě odrazil od nešikovně si počínajícího obránce Dermotta. Asistence: Andrej Svečnikov, Sebastian Aho.
    30:49 Warren FOEGELE - 1:3
     
    30:49
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tři vteřiny po skončení reklamní přestávky se puk znovu třepotá v domácí síti! Jordan Staal porazil na buly zatím neviditelného Tavarese, Joel Edmundson díky tomu vypálil od modré čáry a pak sledoval, jak WARREN FOEGELE bleskově dorazil puk za Andersena. Asistence: Joel Edmundson, Jordan Staal.
    29:53 Nino NIEDERREITER - 1:2
     
    29:53
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurricanes využívají početní výhodu a otáčí stav na 2:1! Jake Gardiner přenesl hru doleva na Nečase, který zvolil nejjednodušší přihrávku za sebe na NINA NIEDERREITERA a ten z jedničky zavěsil nad levou ruku Frederika Andersena. Asistence: Martin Nečas, Jake Gardiner.
    25:46 Lucas WALLMARK - 1:1
     
    25:46
    Carolina právě vstřelila branku!
    V šestadvacáté minutě je opět vyrovnáno! LUCAS WALLMARK zprava nahrál do ohně, kde Martinookovi s McGinnem nevyšlo několik dorážek. Nakonec se do všeho ještě jednou vložil již zmíněný Wallmark a z mezikruží dostal puk do odkryté branky. Asistence: Brock McGinn.
    19:24 Alexander KERFOOT - 1:0
     
    19:24
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Další šance už končí gólem a Maple Leafs se tak ujímají vedení! Kasperi Kapanen se zastavil na pravém křídle, odkud přihrál na modrou Muzzinovi. Jeho střelu švihem Mrázek dobře vyrazil, ale pak mu vůbec nepomohli obránci proti dorážce ALEXANDERA KERFOOTA. Asistence: Jake Muzzin, Kasperi Kapanen.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 20. Kerfoot (Muzzin, Kapanen), 34. Tavares (Barrie, W. Nylander), 36. Engvall (Barrie, Kapanen) – 26. Wallmark (B. McGinn), 30. Niederreiter (Nečas, Gardiner), 31. Foegele (Edmundson, J. Staal), 34. T. Teräväinen (Svečnikov, Aho), 41. Foegele, 44. Nečas


    Toronto Maple Leafs: Andersen (J. Campbell) – Holl, Muzzin, Barrie, Sandin, Dermott, Marinčin – Marner (A), Matthews (A), Hyman – Malgin, Tavares (C), W. Nylander – Kapanen, Kerfoot, Engvall – Spezza, F. Gauthier, Clifford.
    Carolina Hurricanes: Reimer (7.–32. Mrázek, 32. Ayres) – T. van Riemsdyk, Slavin (A), Pesce, Gardiner, Edmundson, H. Fleury – T. Teräväinen, Aho, Svečnikov – Williams, J. Staal (C), Foegele – Nečas, Haula, Niederreiter – B. McGinn, Wallmark, Martinook (A).

    Rozhodčí: Joannette, Chmielewski – Sericolo, Cherrey

    Diváci: 19 414
    thejrc.org