Boston – Calgary 2:5 (kon.) | Montreal – Vancouver 3:4 (po pr.) | Tampa – Toronto 3:4 (kon.)
Philadelphia – San Jose 4:2 (kon.) | Washington – Winnipeg 4:3 (3:2 po s.n.) | NY Islanders – NY Rangers 3:4 (po pr.)
Carolina – Dallas 1:4 (kon.) | Detroit – New Jersey 1:4 (kon.) | Nashville – Ottawa 3:2 (kon.)
Minnesota – Columbus 5:4 (kon.) | St. Louis – Chicago 6:5 (kon.) | Arizona – Florida 1:2 (kon.)
Anaheim – Edmonton 4:3 (po pr.)
konec
Tampa Bay Lightning
3:4 (1:2, 1:2, 1:0)
Toronto Maple Leafs
Středa 26.02.2020, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:27 Yanni GOURDE - 3:4
     
    47:27
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa už zase prohrává jen o gól 3:4 a drama můe pokračovat. Z pravého kruhu vypálil z první Goodrow. Andersen vyrážečkou odrazil puk pouze před sebe a před brankou byl připravený kotouč do branky dorazit YANNI GOURDE. Asistence: Kevin Shattenkirk, Barclay Goodrow.
    34:21 William NYLANDER - 2:4
     
    34:21
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Poprvé jedno z mužstev vede o dva góly, a je to Toronto, které využívá první polovinu ze své dlouhé přesilovky. WILLIAM NYLANDER dostal puk před branku a i když ho bránil Černák, neměl nárok. Švédský útočník si překonal Vasilevského střelou s hokejkou mezi nohama. Nádherný okamžik! Asistence: Mitchell Marner, Tyson Barrie.
    32:25 John TAVARES - 2:3
     
    32:25
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto bleskově odpovídá a vrací se do vedení – 3:2. JOHN TAVARES si tento gól vlastně vypracoval sám, když si z levého kruhu vybruslil více na osu kluziště a pak krásnou střelou bekhendem přesně k protější tyči překonal Vasilevského. Asistence: William Nylander.
    31:54 Patrick MAROON - 2:2
     
    31:54
    Tampa právě vstřelila branku!
    A máme tu znovu vyrovnáno, Tampa srovnává krátce po polovině zápasu na 2:2. Od modré čáry vystřelil Shattenkirk a kotouč byl poté na cestě do branky dvakrát tečovaný. Nejprve ho usměrnil holí Paquette a pak se ještě odrazil od nohy PATRICKA MAROONA. Asistence: Cédric Paquette, Kevin Shattenkirk.
    16:42 John TAVARES - 1:2
     
    16:42
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté právě dokonali otočku a ještě v první třetině se dostávají do vedení 2:1. Toronto má jednu z nejlepších přesilovek z celé soutěže a nyní to potvrdilo. Nebyla to žádná světoborná kombinace, Barrie prostě práskl do puku na modré čáře a JOHN TAVARES puk lehce holí tečoval tak, že mu Vasilevskij nedokázal zabránit v cestě do brány. Asistence: Tyson Barrie, Auston Matthews.
    12:48 Jake MUZZIN - 1:1
     
    12:48
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Velice rychle máme znovu vyrovnáno! Gauthier poslal dobrou přihrávku za branku Tampy na Spezzu. Ten poslal puk na modrou čáru, kde byl připravený JAKE MUZZIN a z první tvrdě vypálil. Kotouč nikdo netečoval, pouze Vasilevskij si na něj lapačkou sáhl, než zaplul do sítě. Asistence: Jason Spezza, Frédérik Gauthier.
    09:46 Nikita KUČEROV - 1:0
     
    09:46
    Tampa právě vstřelila branku!
    Toronto sice vyhrálo ve vlastním pásmu vhazování, ale nedokázalo puk dostat ven z vlastní třetiny. Po rychlé kombinaci se puk dostal na pravý kruh k NIKITOVI KUČEROVOVI a ruský kanonýr se z výhodné pozice nemýlil a pověsil puk pod břevno. Asistence: Steven Stamkos, Victor Hedman.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 10. Kučerov (Stamkos, Hedman), 32. Maroon (Paquette, Shattenkirk), 48. Gourde (Shattenkirk, Goodrow) – 13. Muzzin (Spezza, F. Gauthier), 17. Tavares (Barrie, Matthews), 33. Tavares (W. Nylander), 35. W. Nylander (Marner, Barrie)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – Černák, Hedman, Shattenkirk, Sergačjov, Bogosian, Coburn – Kučerov, B. Point (C), Stamkos – Killorn, Cirelli, Coleman – Goodrow, T. Johnson, Palát – Gourde, Paquette, Maroon.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (J. Campbell) – Holl, Muzzin, Barrie, Dermott, Liljegren, Sandin – Marner (A), Matthews (A), Hyman – Malgin, Tavares (C), W. Nylander – Kapanen, Kerfoot, Engvall – Spezza, F. Gauthier, Clifford.

    Rozhodčí: Rooney, Walsh – Pancich, Gibbs
    bahis siteleri