Los Angeles – New Jersey 2:1 (po pr.) | Tampa – Calgary 4:3 (kon.) | Florida – Chicago 2:3 (0:2 po s.n.)
Toronto – Vancouver 4:2 (kon.) | Montreal – Carolina 4:3 (po pr.) | Ottawa – Detroit 4:3 (1:0 po s.n.)
Nashville – Colorado 2:3 (kon.) | Arizona – Buffalo 5:2 (kon.) | St. Louis – Dallas 4:3 (1:0 po s.n.)
Edmonton – Winnipeg 3:2 (kon.) | San Jose – Pittsburgh 5:0 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 3:5 (kon.)
Florida – Calgary 0:3 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
5:2 (0:2, 3:0, 2:0)
Buffalo Sabres
Neděle 01.03.2020, 02:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:40 Oliver EKMAN-LARSSON - 5:2
     
    59:40
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí se prosadili ve čtyřech proti šesti a zpečetili tím své vítězství! Pochvaly míří zejména k Raantovi, který vyrazil střelu Skinnera i dvě dorážky Simmondse. Puk skončil u OLIVERA EKMANA-LARSONA a ten doslova přes všechny čáry trefil prázdnou branku na druhém konci hřiště. Asistence: Brad Richardson.
    53:59 Clayton KELLER - 4:2
     
    53:59
    Arizona právě vstřelila branku!
    Sabres inkasují počtvrté a teď už se nachází v hodně kritické situaci! Jason Demers vyhozením o mantinel dostal CLAYTONA KELLERA do situace dvou na jednoho. Maličký útočník místo přihrávky přes Dahlina na Halla střílel z levé strany a našel mezírku mezi betony Johanssona. Asistence: Jason Demers.
    27:30 Clayton KELLER - 3:2
     
    27:30
    Arizona právě vstřelila branku!
    Takovýto obrat si ještě před pár minutami asi nedokázal představit žádný z fanoušků Arizony! Jonas Johansson rozehrál zpoza branky jen na Dvoraka, který okamžitě adresoval pas do mezikruží na CLAYTONA KELLERA. Dosud nejlepší hráč Coyotes trefil ze svého pohledu pravou tyč, ale sám ještě dokázal dorazit puk za Johanssona. Bez asistence.
    23:13 Phil KESSEL - 2:2
     
    23:13
    Arizona právě vstřelila branku!
    Také domácí dávají dva góly během několika desítek vteřin a díky tomu slaví vyrovnání na 2:2! Garland dovezl puk do velkého závaru v brankovišti. Z toho vzešla Goligoskiho rána do břevna a tu s přispěním odrazu od Johanssonova betonu dorazil do sítě PHIL KESSEL. Asistence: Alex Goligoski, Jordan Oesterle.
    22:20 Jordan OESTERLE - 1:2
     
    22:20
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti dávají důležitý kontaktní gól, kterým určitě zvedne sebevědomí! JORDAN OESTERLE nahrál po prknech na Kellera, který mu skvělým pasem z krátkého mantinelu kotouč vrátil a domácí obránce se střelou z mezikruží nemýlil. Asistence: Clayton Keller, Oliver Ekman-Larsson.
    08:43 Jeff SKINNER - 0:2
     
    08:43
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hned vzápětí přidávají Šavle i druhou trefu! Wayne Simmonds se ve středním pásmu odpoutal od Haytona a přesunul se až do levého kruhu, načež JEFF SKINNER jeho bekhendovou střelu protečoval mimo dosah Raanty. Asistence: Wayne Simmonds.
    07:59 Marcus JOHANSSON - 0:1
     
    07:59
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté jdou na konci osmé minuty do vedení! Ljubuškin chyboval na zadním mantinelu a nechal kotouč Kahunovi. Ten ihned našel MARCUSE JOHANSSONA a švédský útočník zkušeně dovezl kotouč mezi Raantu a jeho pravou tyč. Assitence: Dominik Kahun, Jake McCabe.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 23. Oesterle (Keller, Ekman-Larsson), 24. Kessel (Goligoski, Oesterle), 28. Keller, 54. Keller (Demers), 60. Ekman-Larsson (Richardson) – 8. Ma. Johansson (Kahun, McCabe), 9. Skinner (Simmonds)


    Arizona Coyotes: Raanta (Kuemper) – Ljubuškin, Ekman-Larsson (C), Hjalmarsson (A), Oesterle, Goligoski, Demers – Schmaltz, Dvorak, Hall – Kessel, Hayton, Garland – Keller, Stepan (A), Crouse – Hinostroza, Richardson, Söderberg.
    Buffalo Sabres: J. Johansson (C. Hutton) – Ristolainen, Montour, Jokiharju, McCabe (A), C. Miller, Dahlin – S. Reinhart, Eichel (C), Olofsson – Okposo, Jo. Larsson, Girgensons – Simmonds, Lazar, Skinner – Vesey, Ma. Johansson (A), Kahun.

    Rozhodčí: Kozari, Nicholson – Gwaryletz, Smith

    Diváci: 17 125
    bahis siteleri