Florida – Calgary 0:3 (kon.) | Columbus – Vancouver 5:3 (kon.) | Minnesota – Washington 3:4 (kon.)
Anaheim – New Jersey 0:3 (kon.) | Vegas – Los Angeles 1:4 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
2:3 (1:0, 1:2, 0:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Pondělí 02.03.2020, 18:00 • Zimní stadion Prostějov • Chance liga - o účast v předkole • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:10
    Prostějov nezvládá utkání především mentálně, Nouza dalším úplně zbytečným zákrokem podrazil soupeře a nabídl Třebíči další přesilovou hru.
     
    47:09
    Ladislav Lubina, jak je jeho dobrým zvykem, neudržel nervy na uzdě, znovu se prokázala jeho horká krev. Po jeho gestikulacích a urážkách na adresu hlavního rozhodčího si Knap odsedí dvouminutový trest pro hráčskou lavici Prostějova za nesportovní chování svého kouče.
     
    43:36
    Zbytečného zákroku se dopustil Nouza a přesilovka rázem končí. Jasný dvouminutový trest za podrážení pro druhého nejlepšího střelce Jestřábů.
     
    43:16
    Furch ke svému faulu loktem z první třetiny použil nedovoleně tentokrát jiný kloub a odsedí si trest za faul kolenem. Přesilovka pro domácí.
     
    40:36
    Hrádek nestihl dobruslit souboj s Vodným přidržel ho, což neušlo zrakům hlavních arbitrů, kteří ho poslali na trestnou na lavici.
     
    30:48
    Karel Nedbal si nedal pozor na svou hokejku, přes kterou přepadl Račuk. Druhá přesilovka pro Prostějov.
     
    24:56
    Třebíč si ale v rychlém sledu vyzkouší variantu pěti proti čtyřem znovu. Antoníček se nevyvaroval faulu hokejkou a odsedí si menší trest za podrážení.
     
    22:15
    Husa sekl Ferdu přes rukavice a i Třebíč si zahraje první početní výhodu, která je letos rovněž excelentní a domácí defenzíva se bude muset obracet.
     
    00:40
    Furch sestřelil loktem svého ještě loňského spoluhráče Matěje Nováka a odsedí si první trest zápasu.

    Adam Kodet

    Branky a nahrávky: 4. Divíšek (Račuk), 30. T. Jandus (M. Novák) – 27. Vodný (Nedvídek, Szathmáry), 29. Nedbal (Bittner), 42. Nedvídek (Šťovíček, Szathmáry)


    LHK Jestřábi Prostějov: Štůrala (Rochla) – Hrádek, Mrázek, P. Krejčí, Hamrlík, Muška, Husa, Fojt – Chlán, Račuk, Hrníčko – M. Novák, Nouza (A), T. Jandus – Antoníček, Divíšek (C), Machač – V. Meidl, Knap.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – Szathmáry, Furch, Nedbal, Padrnos, Kowalczyk, V. Čejka (C), Hort – Šťovíček, Nedvídek (A), Vodný (A) – Psota, Bittner, Laš – Ferda, Václavek, Michálek – P. Kratochvíl, Tadeáš Král, Podlaha.

    Rozhodčí: Dědek, Obadal – Zedník, Kučera
    thejrc.org