Buffalo – Pittsburgh 2:4 (kon.) | Tampa – Montreal 4:0 (kon.) | Florida – Boston 1:2 (po pr.)
NY Rangers – Washington 6:5 (po pr.) | Philadelphia – Carolina 4:1 (kon.) | Ottawa – NY Islanders 4:3 (kon.)
Nashville – Dallas 2:0 (kon.) | Chicago – Edmonton 4:3 (kon.) | Los Angeles – Toronto 1:0 (2:1 po s.n.)
San Jose – Minnesota 2:3 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
2:4 (1:2, 0:1, 1:1)
Pittsburgh Penguins
Pátek 06.03.2020, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:02 Sidney CROSBY - 2:4
     
    46:02
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté si berou své dvoubrankové vedení zpět! Do rychlého útoku se dostal SIDNEY CROSBY, který byl ještě podpořen Conorem Shearym. Kapitán Pens si však kotouč přehodil na bekhend a střelou na bližší tyč dokázal Jonase Johanssona překonat. Asistence: Jason Zucker.
    41:57 Marcus JOHANSSON - 2:3
     
    41:57
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí snižují na rozdíl jediné branky! Dominik Kahun zavezl kotouč do útočného pásma, kde jej předal na hůl MARCUSE JOHANSSONA, který z osy hřiště vypálil švihem. Útočník domácího celku s číslem 90 mířil naprosto přesně k tyči. Asistence: Dominik Kahun, Rasmus Dahlin.
    33:32 Patric HÖRNQVIST - 1:3
     
    33:32
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! Kotouč za bránou obdržel Jevgenij Malkin, který následně před bránou našel PATRICA HÖRNQVISTA, který vypálil z první, čímž domácího brankáře zaskočil. Asistence: Jevgenij Malkin a Justin Schultz.
    12:26 Marcus PETTERSSON - 1:2
     
    12:26
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté si berou své vedení zpět! Bryan Rust poslal kotouč na modrou čáru, odkud z první vypálil MARCUS PETTERSSON. Kotouč po střele obránce Pens skončil až v síti za zády Jonase Johanssona, který má na tomto góle jistý podíl viny. Asistence: Bryan Rust, Jevgenij Malkin.
    09:01 Jake MCCABE - 1:1
     
    09:01
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí vyrovnávají ve vlastním oslabení! Bryan Rust pokazil rozehrávku, a tak se sám na Matta Murrayho řítil JAKE MCCABE, který jej svým bekhendovým blafákem dokázal překonat. Bez asistence.
    07:56 Patric HÖRNQVIST - 0:1
     
    07:56
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! PATRIC HÖRNQVIST sice se svou první střelou neuspěl, ale kotouč si následně dojel a poslal jej do odkryté části brány. Domácí brankář byl v době dorážky na zádech, jelikož jeden z jeho spoluhráčů postrčil hráče Pittsburghu přímo do svého brankáře, který neudržel stabilitu. Asistence: Nick Bjugstad, Jared McCann.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 10. McCabe, 42. Ma. Johansson (Kahun, Dahlin) – 8. Hörnqvist (Bjugstad, McCann), 13. M. Pettersson (Rust, Malkin), 34. Hörnqvist (Malkin, J. Schultz), 47. Crosby (Zucker)


    Buffalo Sabres: J. Johansson (C. Hutton) – Pilut, Ristolainen, Dahlin, Montour, McCabe (A), Jokiharju – Olofsson, Eichel (C), S. Reinhart – Skinner, Lazar, Simmonds – Vesey, Ma. Johansson (A), Kahun – Girgensons, Jo. Larsson, Okposo.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (Jarry) – Dumoulin, Letang (A), M. Pettersson, Marino, J. Johnson, J. Schultz – Zucker, Crosby (C), Sheary – Marleau, Malkin (A), Rust – McCann, Bjugstad, Hörnqvist – Rodrigues, Blueger, B. Tanev.

    Rozhodčí: MacDougall, StLaurent – Marquis, Cherrey

    Diváci: 18 236
    bahis siteleri