Kasımpaşa – Kayserispor 5:1 (kon.) | Rizespor – Alanyaspor 1:1 (kon.) | Sivasspor – Galatasaray 2:2 (kon.)
konec
Kasımpaşa SK
5:1 (3:0)
Kayserispor
Neděle 08.03.2020, 11:30 • Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu (İstanbul) • Turecká Superliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
    87. Yusuf ERDOĞAN - 5:1
     
    87
    Kasımpaşa právě vstřelila branku!
    Domácí ještě těší své fanoušky pátou brankou! YUSUF ERDOĞAN se utrhl z řetězu, přesprintoval celou pravou stranu a následně překonal Silvia Lunga střelou ke vzdálenější tyčce. Asistence: Ramazan Köse.
    83. Aytaç KARA - 4:1
     
    83
    Kasımpaşa právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, Kasımpaşa bere tři body! Usáma Haddadí našel na hranici šestnáctky AYTAÇA KARU, který tam měl spoustu prostoru. Nejprve tak naznačil zakončení a pak se prosadil střelou do pravého dolního rohu branky. Asistence: Usáma Haddadí.
    59. Bernard MENSAH - 3:1
     
    59
    Kayserispor právě vstřelil branku!
    Hosté ještě vykřesávají naději, takže je to jen o dva góly! Kayserispor se s míčem nastěhoval do vápna, kde o něj však málem přišel Muris Mešanović. Ten ho však nakonec procpal na BERNARDA MENSAHA, který snižuje nádhernou technickou střelou k pravé tyčce. Asistence: Muris Mešanović.
    30. Dieumerci NDONGALA - 3:0
     
    30
    Kasımpaşa právě vstřelila branku!
    Domácí se sice nyní dlouhou bránili, ale to úspěšně zvládli. Z rychlého protiútoku tak ještě zvyšují své vedení! Bengali-Fodé Koita dostal dobrou přihrávku do běhu, díky čemuž se dostal až na hranici malého vápna. Odtud přehodil padajícího Silvia Lunga, na brankové čáře následně dorazil míč do sítě DIEUMERCI NDONGALA. Asistence: Bengali-Fodé Koita.
    11. Zvonimir ŠARLIJA - 2:0
     
    11
    Kasımpaşa právě vstřelila branku!
    Kasımpaşa pomocí standardní situace navyšuje své vedení! Aytaç Kara málem překvapil Silvia Lunga střelou k bližší tyči, ale ten se nakonec vyznamenal dobrým zásahem. Míč však vyrazil jen před sebe, kde byl připraven k dorážce ZVONIMIR ŠARLIJA, který se tak bez problémů prosadil.
    6. Bengali-Fodé KOITA - 1:0
     
    6
    Kasımpaşa právě vstřelila branku!
    Domácí se brzy dostávají do vedení! Z levé strany přišel ukázkový centr k pravé tyčce, kde si dobře naběhl BENGALI-FODÉ KOITA, který volejem zakončil tvrdě a přesně, takže Silviu Lung nestihl zareagovat. Asistence: Usáma Haddadí.

    Lukáš Mihal

    Branky: 6. Koita (Haddadí), 11. Šarlija, 30. Ndongala (Koita), 83. Kara (Haddadí), 87. Erdoğan (R. Köse) – 59. B. Mensah (Mešanović)

    Karty:   40. Kara (KSK), 62. Tirpan (KSK), 90+1. Maríá (KSK) – 70. Campanharo (KAY), 90. B. Mensah (KAY), 90+1. Săpunaru (KAY), 90+3. Aktas (KAY)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 4:6. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 19:15.
    Kasımpaşa SK: R. Köse – Hadergjonaj, Šarlija, Maríá, Haddadí – Kara, Tirpan – Ndongala (74. Erdoğan), Hajradinovič, Baba Thiam (67. Serbest) – Koita (85. Gohou).
    Náhradníci: Can Yildiz – Erdoğan, J. Fernandes, Haspolat, Gohou, Çetin, Depe, Koç, Quaresma, Serbest.

    Kayserispor: Lung – Kvržić, Săpunaru, Ângelo, Taşdemir – Dja Djedjé (85. Aktas), Campanharo – Mešanović, B. Mensah, Henrique – Kravec (71. Šitum).
    Náhradníci: Çipe – Šitum, Kula, Demir, Subaşı, H. H. Acar, B. Rienstra, Aktas, Şahin, Çapar.

    Rozhodčí: Göçek – Mazlum, Özaral
    bahis siteleri