Bielefeld – Osnabrück 1:1 (kon.) | St. Pauli – Norimberk 1:0 (kon.) | Fürth – Hamburg 2:2 (kon.)
Wiesbaden – Stuttgart 2:1 (kon.)
konec
FC Sankt Pauli
1:0 (0:0)
1. FC Norimberk
Neděle 17.05.2020, 13:30 • Millerntor-Stadion (Hamburg) • 2. německá Bundesliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec branku nabídlo, z vítězství se tak může radovat domácí Sankt Pauli. Norimberk ve druhém dějství přišel o vyloučeného brankáře Matheniu, což bylo zásadní. Domácí celek se poté dostal k tlaku, jenomže kýžená branka přišla zhruba pět minut před koncem zápasu. Sankt Pauli se tak dostalo do vedení, což pro Norimberk znamenalo příliš málo času na případné vyrovnání, které se nakonec nekonalo. (15:23:52)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Norimberk je i nadále bez míče, navíc se nemůže dostat na druhou stranu hrací plochy.
     
    90+3
    Autového vhazování z pravé strany se pro změnu chopil domácí Ohlsson, kterému se povedlo oslovit vedle stojícího Mijajčího, jenž pouze odkopl vpřed.
     
    90+2
    Sankt Pauli chvíli drželo míč daleko od své branky. Posléze se k němu dostal napadající Nürnberger, který ho ovšem odehrál přímo na kopačku brankáře Norimberku.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, zcela určitě můžeme počítat s nastaveným časem. Norimberk to bude mít přesto složité.
     
    88
    Další centr do pokutového území pro změnu vyprodukoval Heise, který rovněž našel pouze jednoho z hladových protihráčů. Sankt Pauli se dostává pod tlak.
     
    87
    Norimberk se najednou pustil do útočení, jenomže vzdušná nabídka skončila pouze na hlavě pozorného protihráče. Buballa tak odvracel daleko od branky.
     
    86
    Střídání v týmu FC Sankt Pauli: ze hřiště odchází Henk Veerman, přichází James Lawrence.
    Střídání v týmu FC Sankt Pauli: ze hřiště odchází Rico Benatelli, přichází Borys Tašči.
    Střídání v týmu FC Sankt Pauli: ze hřiště odchází Waldemar Sobota, přichází Johannes Flum.
    84. Viktor GYÖKERES - 1:0
     
    84
    St. Pauli právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom jsme se dočkali první branky tohoto zápasu! Sankt Pauli se opět vrhlo do útoku, uvnitř pokutového území to ukázkovým způsobem provedl VIKTOR GYÖKERES. Ten se s míčem uvolnil až k zakončení, které směřovalo přesně za brankáře Dornebusche. Norimberk to bude mít najednou hodně složité!
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, na první branku stále marně čekáme. Sankt Pauli si nyní vybojovalo další rohový kop, tentokráte z levé strany.
     
    80
    Norimberk se pokoušel o rychlý protiútok, jenomže ten skončil ještě před středovým kruhem. Tam totiž dobře zakročil Buballa, který navíc přesně odehrál.
     
    79
    U hostující šestnáctky se prostor přehustil, přihrávka směrem na Veermana tak nemohla proletěl. Vadit to moc nemusí, domácí celek si vybojoval další rohový kop.
     
    78
    Střídání v týmu 1. FC Norimberk: ze hřiště odchází Hanno Behrens, přichází Patrick Erras.
    Střídání v týmu 1. FC Norimberk: ze hřiště odchází Robin Hack, přichází Philip Heise.
     
    77
    Hostující obrana opět včas vystoupila, čímž soupeře donutila k další zpětné nahrávce. Sankt Pauli hledá cestičku, tu však zatím stále nenachází. Na branku tak čekáme.
     
    76
    Norimberku se daří kombinovat na útočné polovině, což hostujícímu celku rozhodně vyhovuje. Před malým momentem předvedl náramně čistý skluz Ohlsson.

    David Suchý

    Branky: 84. Gyökeres

    Karty:   18. Benatelli (SNP)   55. Mathenia (NUR)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 3:5. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:8.
    FC Sankt Pauli: Himmelmann – Ohlsson, Östigard, Buballa (C), Penney (68. Gyökeres) – Benatelli (86. Tašči) – Mijajči, Sobota (86. Flum), Knoll – Diamantakos (38. Becker), Veerman (86. J. Lawrence).
    Náhradníci: Müller – Becker, Coordes, Flum, Gyökeres, J. Lawrence, Tašči, Zander, Viet.

    1. FC Norimberk: Mathenia (C) – Sorg, Mavropanos, Margreitter, Handwerker – Nürnberger, Geis (56. Dornebusch) – Dovedan (64. Schleusener), Behrens (78. Erras), Hack (78. Heise) – Zreľák (64. Frey).
    Náhradníci: Dornebusch – Erras, Čerin, Heise, Ishak, Mühl, Schleusener, A. Sörensen, Frey.

    Rozhodčí: Jöllenbeck – Zorn, Skorczyk
    bahis siteleri