Slavia – Sturm Graz 0:0 (zruš.) | Pardubice – Bohemians 1905 0:0 (kon.) | St. Pölten – Plzeň 0:2 (kon.)
Chomutov – Ústí n. L. 0:4 (kon.)
konec
FC Chomutov
0:4 (0:0)
FK VIAGEM Ústí nad Labem
Úterý 11.08.2020, 18:00 • Letní stadion, Chomutov • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    88
    Z pravé strany mířil sám na brankáře Švejdu Jakš, který chtěl zakončit podél gólmana k zadní tyči. Avšak Švejda pokus zastavil, čemuž útočící hráč vůbec nemůže uvěřit.
     
    80
    Další nepříjemný centr mířil na zadní tyč, kde se pohyboval Martin Boček, jenž balon před vlastní brankou minul. A tak dostal šanci Kušej, který se po míči natahoval marně – ovšem moc mu nechybělo.
     
    77
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byl smolný moment hráče Chomutova, který si dává vlastní gól! Zakončení zpoza šestnáctky by Švejda nejspíše měl, avšak před ním sáhl do střely RADIM PŘÍHONSKÝ, jenž změnil směr letu míče.
     
    75
    Střídání v týmu FK Ústí nad Labem: ze hřiště odchází Hampl, přichází Černý.
     
    64
    Druholigový celek je ve druhém poločase jasně lepším celkem. Do dalšího zakončení se dostal Krutogolov, jenž nastřelil soupeře, čímž vyřadil ze hry domácího brankáře. Naštěstí pro Švejdu balon zamířil těsně vedle levé šibenice.
     
    54
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Brankář Švejda si neporozuměl s jedním ze stoperů a v nepřehledné situaci se navíc ještě pohyboval VASIL KUŠEJ. Právě hostující útočník byl zřejmě poslední, kdo se míče dotkl a poslal jej k pravé tyči.
     
    53
    Hostující Jakš schovává obličej do dlaní, na znamení zmaru! Byl totiž sám na penaltovém puntíku, ovšem byl příliš zbrklý a poslal míč jen nad břevno.
     
    51
    Druholigový celek je najednou při chuti! Na malém vápně se nacházel Emmer, jenž opět nechal vyniknout domácího brankáře. Následně zpoza šestnáctky jen nad branku vystřelil Miskovič.
     
    48
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    To je velmi špatný vstup do druhého poločasu v podání Chomutova! Na pravé straně šestnáctky se pohyboval JAKUB EMMER, který zamířil podél brankáře do vzdálenějšího spodního rohu branky.
     
    47
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Druholigový celek jde na začátku druhého poločasu do vedení! Jeden z hráčů vnikl do šestnáctky, odkud balon putoval pod sebe. Ve výborném prostoru se nacházel PETR HAMPL, jenž se z malého vápna nemýlil a vystřelil nad vybíhajícího Švejdu.
     
    44
    V závěru poločasu se Chomutov osměluje! Martin Boček dostal centr ze strany, ale zpracoval si míč do kraje. Němec proti němu vyběhl a střelu z úhlu vyrazil na roh.
     
    36
    To není ani možné, co Kušej zahodil! třela zpoza šestnáctky byl zablokován a k odraženému míči se dostal právě Kušej. Ten se nacházel na malém vápně, jenomže trefil prostor, kam padal už téměř bezmocný Radim Švejda, Ústí bude kopat jen roh.
     
    33
    Elegantní kličkou se soupeře zbavil Jakš, jenž už se nacházel v pokutovým území. Jeho přihrávka mířila před branku, kde se pohyboval Emmer, ale obrana Chomutova byla znovu precizní – tohle vypadalo opravdu nebezpečně.
     
    24
    Po kombinaci na straně hrací plochy, se k zakončení probojoval Jirkovský. Jeho pokus mířil asi metr vedle levé tyče, těžko říct, zda by byl brankář u své tyče včas.
     
    8
    Zprav odcentroval Miskovič, jehož centr našel Kušeje. Ten sice hlavičkoval směrem na branku, ale pouze doprostřed branky, kde byl připravený Švejda.

    Michal Luxa

    Branky: 47. Hampl, 48. Emmer, 54. Kušej, 77. Příhonský (vla.)


    FC Chomutov: Švejda – Chaloupka, Kubík, Kunart, Hříbal – Kibal, Mužík, L. Svoboda, Příhonský – Boček, Šourek.
    Náhradníci: Zaťko – Gedeon

    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Němec – Hudec (66. Brak), Krutogolov, Jakš, Miskovič, Hampl (74. Hampl), Písačka, Kušej, Pavlík, Emmer, Jirkovský
    Náhradníci: Tvrdoň – Brak, Chodora, Bílek, Peterka, Šilhan, Prošek, Číčovský, A. Černý
    bahis siteleri