Sokolov – Slavia 3:2 (2:1 po s.n.) | Opava – Kopřivnice 2:1 (kon.) | Znojmo – Havířov 2:2 (kon.)
Poprad – Lipt. Mikuláš 13:2 (kon.) | Litoměřice – Kadaň 6:3 (kon.) | Benátky n/J – Kolín 6:2 (kon.)
Vrchlabí – Šumperk 4:0 (kon.) | Tábor – Havlíčkův Brod 5:0 (kon.) | Jablonec n/N – Dvůr Králové n. L. 4:5 (kon.)
Děčín – Mostečtí Lvi 4:8 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
4:5 (2:1, 2:2, 0:2)
HC Dvůr Králové n. Labem
Čtvrtek 20.08.2020, 18:00Přípravné zápasy
Partner:
     
    59:21
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Hostující trenér Zörkler poslal na led Moučkovu řadu a JIŘÍ PŮHONÝ rozradostnil asi třicítku hostujících fanoušků. Dostal přihrávku od Duška a nevěděl co s pukem, tak vypálil k pravé tyči a otáčí zápas! Dušek si připisuje už pátý bod! Asistence: Dominik Dušek.
     
    52:41
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    DOMINIK DUŠEK dorazil puk za dezorientovaného Kroftu, kompletuje hattrick a je vyrovnáno! Asistence: Jiří Půhoný, Martin Franc.
     
    36:49
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Trochu nešťastný gól pro domácího brankáře, ale platí. Před brankou se prosadil MILAN VALÁŠEK. Asistence: Dominik Dušek, Martin Franc.
     
    35:00
    Vlci právě vstřelili branku!
    Krásná akce domácích a co se nepovedlo TOMÁŠI před chvílí, napravil nyní! Posílá Vlky do vedení 4:2. Asistence: Tomáš Mrkvička, Marek Frk.
     
    32:41
    Vlci právě vstřelili branku!
    Domácí ve druhé třetině získávali více ze hry a nakonec z toho je i vedení. Hostující obrana nechala trestuhodně za brankou operovat Jursu, který našel před brankou JIŘÍHO JAKUBCE, který zvedl puk do sítě. Asistence: Martin Jursa, David Jirásek.
     
    23:13
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Z rohu kluziště nahodil Moučka puk před branku a DOMINIK DUŠEK pohotově vyrovnává. Asistence: Jaroslav Moučka, Michal Petira.
     
    15:39
    Vlci právě vstřelili branku!
    Plíhal vystřelil od modré a KRYŠTOF BOUŘIL puk skvěle tečoval za záda Jeschkeho! Asistence: Tomáš Plíhal.
     
    4:29
    Vlci právě vstřelili branku!
    Když už se zdálo, že domácí přesilovku nevyužijí, dostal puk na modrou DAVID JIRÁSEK, který napřáhl od modré a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Matyáš Kačírek.
     
    1:47
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    A pak přišla první akce hostí a hned udeřilo! Zkušený Půhoný našel na pravé straně kapitána hostí DOMINIKA DUŠKA, který se prosmýkl okolo obránce a pak blafákem do forhendu překonal Kroftu. Asistence: Jiří Půhoný, Jaroslav Moučka.

    David Schlegel

    Branky a nahrávky: 5. Jirásek (Kačírek), 16. Bouřil (Plíhal), 33. Jakubec (Jursa, Jirásek), 35. Plíhal (Mrkvička, Frk) – 2. Dušek (Půhoný, Moučka), 24. Dušek (Moučka, Petira), 37. Valášek (Dušek, Franc), 53. Dušek (Půhoný, Franc), 60. Půhoný (Dušek)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Krofta (Lank) – Mrkvička, Jirásek, Pilek, Tržický, Kulda – Brokeš (C), Plíhal, Kačírek – Frk, Král, Jursa – Bouřil, Bitman, Jakubec. Hrající trenér: Tomáš Plíhal.
    HC Dvůr Králové n. Labem: Jeschke (Čáp) – Vašíček, Franc, Mert, Matějíček, Petira, Voňka – Hašek, Hoskovec, Procházka – Valášek, Havlas, Moravčík – Půhoný, Moučka, Dušek (C)

    Rozhodčí: Wagner – Kostka, Kettner.
    bahis siteleri