Ústí n. L. – Varnsdorf 0:0 (kon.)
konec
FK VIAGEM Ústí nad Labem
0:0 (0:0)
FK Varnsdorf
Pátek 21.08.2020, 18:00 • Městský stadion, Ústí nad Labem • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že se v prvním zápase FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY urodila bezbranková remíza, se loučím a přeji vám příjemný zbytek pátečního večera. (20:00:05)
     
    Vzhledem k průběhu zápasu je remíza z dnešního střetnutí asi spravedlivá. První poločas patřil Ústí nad Labem, ovšem druhé části zápasu dominoval Varnsdorf, jenž hru s příchodem Adama Ondráčka výrazně zlepšil. V pětaosmdesáté minutě byl pro druhou žlutou kartu vyloučen Marek Richter. Ovšem domácí celek přesilovku nevyužil i proto, že v nastavení vytáhl báječný zákrok Adam Richter. Jeho schopnosti v tu chvíli prověřil Vasil Kušej.

    Oba celky tak zapisují do tabulky po bodu, což je pro Ústí nad Labem ztrátou. Jiří Jarošík určitě nebude spokojen, naopak Varnsdorf bod bere asi všemi deseti.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Standardní situace se podařila Varnsdorfu zahrát za šestnáctku, kde se pohyboval Vasil Kušej. Jeho pokus z halfvoleje mířil pod břevno, jenomže Adam Richter vytáhl důležitý zákrok, kdy konečky prstů nad břevno.
     
    90+1
    Budou se hrát tři minuty nad rámec normální hrací doby. Chvíli se hrát nebude, jelikož Matěj Kubista potřebuje ošetření.
     
    89
    K rozehrání rohového kopu přispěchal Václav Prošek, jehož pas vypadl z vápna ven. Míč ještě posílal do šestnáctky Adam Čičovský, jenže našel pouze soupeře.
     
    88
    Dalším potrestaným hráčem je Michal Bílek (Ústí n. L.), který zastavil soupeře na levé straně hrací plochy.
     
    87
    Střídání v týmu FK Varnsdorf: ze hřiště odchází Ondřej Kocourek, přichází Matěj Šimon.
     
    85
    Tohle byla pořádná klukovina v podání Marek Richter (Varnsdorf), který sáhl po soupeři a uviděl druhou žlutou kartu. Varnsdorf musí zvládnout závěr zápasu v deseti.
     
    84
    Střídající Matěj Koubek si na hranici velkého vápna narazil s Václavem Proškem. První jmenovaný se dostal až do šestnáctky, kde se mu míč spíše přimotal pod nohy, a tak slabou střelu lapil Adam Richter.
     
    81
    Zatím na bezbrankovému utkání přihlíží 980 diváků! Snad se alespoň jednoho gólu dočkáme...
     
    80
    Střídání v týmu FK Varnsdorf: ze hřiště odchází Pavlo Rudnytskyy, přichází Matěj Kubista.
     
    80
    Do konce normální hrací doby chybí deset minut, ve stejné chvíli skončilo počínání Ústí nad Labem, jelikož útočného faulu se dopustil kapitán Jan Peterka.
     
    78
    Střídání v týmu FK Varnsdorf: ze hřiště odchází Patrik Schön, přichází Daniel Novák.
     
    73
    Zpoza šestnáctky se napřáhl Matěj Koubek, který nastřelil prvního bránícího hráče. Hned vzápětí dopadl úplně stejně Michal Bílek, Ústí se snaží rozhodnout.
     
    72
    Bude se moci pokračovat ve hře a my stále čekáme na úvodní branku zápasu. Nebojím se říct, že kdo dá gól – vyhrál.
     
    71
    Hlavní rozhodčí Emanuel Marek znovu přerušuje hru a ukazuje hráčům, aby se občerstvili. Pokud se podíváme na druhý poločas, Varnsdorf se herně zvedá a může za to především příchod Adama Ondráčka.
     
    70
    Z následného protiútoku mohli zahrozit také domácí, když se do vápna hnal Václav Prošek. Jeho zakončení přišlo z úhlu, a tak Adam Richter v pohodě zasáhl.
     
    69
    Ze strany si přehodil míč více na střed Adam Ondráček, jenž poté mířil jen doprostřed branky, kde se nacházel připravený Marián Tvrdoň.

    Zdeněk Kamínek st.

    Branky:

    Karty:   40. J. Peterka (UNL), 64. Prošek (UNL), 88. M. Bílek (UNL) – 53. M. Richter (VDF), 63. Bláha (VDF)   85. M. Richter (VDF)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 2:5. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 18:16.
    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Tvrdoň – M. Bílek, Hudec, Písačka, Chodora – J. Peterka (C), Čičovský, Šilhan (60. Jakš) – Prošek, Kušej, Jirkovský (60. Koubek).
    Náhradníci: D. Němec – Brak, Koubek, Jakš, Miskovič, A. Černý, Emmer.

    FK Varnsdorf: A. Richter – Lehoczki, Zbrožek, Hasil, Heppner – Bláha, Kocourek (87. Šimon) – Rudnytskyy (C) (80. M. Kubista), Breda (46. Ondráček), Schön (78. Daniel Novák) – M. Richter.
    Náhradníci: Vaňák – Šimon, Daniel Novák, Ondráček, M. Kubista.

    Rozhodčí: Marek – Batík, Poživil

    Diváci: 980
    thejrc.org