Ústí n. L. – Varnsdorf 0:0 (kon.)
konec
FK VIAGEM Ústí nad Labem
0:0 (0:0)
FK Varnsdorf
Pátek 21.08.2020, 18:00 • Městský stadion, Ústí nad Labem • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Standardní situace se podařila Varnsdorfu zahrát za šestnáctku, kde se pohyboval Vasil Kušej. Jeho pokus z halfvoleje mířil pod břevno, jenomže Adam Richter vytáhl důležitý zákrok, kdy konečky prstů nad břevno.
     
    88
    Dalším potrestaným hráčem je Michal Bílek (Ústí n. L.), který zastavil soupeře na levé straně hrací plochy.
     
    87
    Střídání v týmu FK Varnsdorf: ze hřiště odchází Ondřej Kocourek, přichází Matěj Šimon.
     
    85
    Tohle byla pořádná klukovina v podání Marek Richter (Varnsdorf), který sáhl po soupeři a uviděl druhou žlutou kartu. Varnsdorf musí zvládnout závěr zápasu v deseti.
     
    84
    Střídající Matěj Koubek si na hranici velkého vápna narazil s Václavem Proškem. První jmenovaný se dostal až do šestnáctky, kde se mu míč spíše přimotal pod nohy, a tak slabou střelu lapil Adam Richter.
     
    81
    Zatím na bezbrankovému utkání přihlíží 980 diváků! Snad se alespoň jednoho gólu dočkáme...
     
    80
    Střídání v týmu FK Varnsdorf: ze hřiště odchází Pavlo Rudnytskyy, přichází Matěj Kubista.
     
    78
    Střídání v týmu FK Varnsdorf: ze hřiště odchází Patrik Schön, přichází Daniel Novák.
     
    68
    Centr ze strany vyslal střídající Adam Ondráček, jehož snažení propadlo do zadní části pokutového území, odkud zakončoval nad branku Patrik Schön.
     
    64
    Také na druhé straně se uděluje žlutý kartónek, který si prohlédl Václav Prošek (Ústí n. L.). Ten se musel rychle vracet a raději sáhl za záchranou brzdu.
     
    63
    Dalším potrestaným hráčem je Ondřej Bláha (Varnsdorf), který atakoval soupeře u postranní čáry. Ústí nad Labem pošle do vápna další centr.
     
    60
    Střídání v týmu FK Ústí nad Labem: ze hřiště odchází Vojtěch Šilhan, přichází Karel Jakš.
    Střídání v týmu FK Ústí nad Labem: ze hřiště odchází Martin Jirkovský, přichází Matěj Koubek.
     
    53
    Po rohovém kopu hostujícího celku se srazili Daniel Chodora (Ústí n. L.) a Marek Richter (Varnsdorf). Druhý jmenovaný za zákrok viděl žlutou kartu.
     
    46
    Střídání v týmu FK Varnsdorf: ze hřiště odchází Dominik Breda, přichází Adam Ondráček.
     
    41
    Po dalším centru putoval balon k pravé tyči, kde operoval Patrik Schön, jenž měl před sebou odkrytou branku. Ve vyložené příležitosti trestuhodně hlavou přestřelil.
     
    40
    Prvním potrestaným hráčem je Jan Peterka (FK Ústí nad Labem), jenž se dopustil faulu ve středovém kruhu. Hlavní rozhodčí neváhal ani vteřinu a vytáhl z kapsičky žlutý kartónek.
     
    39
    Po centru ze strany Ondřeje Lehoczkiho se k hlavičce dostal Marek Richter. Jeho snažení letělo k levé tyči, ovšem Marián Tvrdoň zasahuje.
     
    37
    Z pravé strany prošel do šestnáctky Václav Prošek, který našel na malém vápně Vojtěcha Šilhana. Jeho pokus z hranice malého vápna zbrzdil obránce a celou situaci dořešil Adam Richter. Varnsdorf směrem dozadu hraje hodně obětavě!
     
    13
    Po přihrávce z pravé strany se míče chopil Michal Bílek, jeho pokus z hranice malého vápna byl nepřesný a proletěl jen kolem vzdálenější tyče branky.
     
    3
    Ve velké šanci se nacházel Varnsdorf! Marek Richter přihrál za pokutovým územím na Ondřeje Kocourka, jehož pokus letěl několik desítek centimetrů vedle spojnice tyčí.

    Zdeněk Kamínek st.

    Branky:

    Karty:   40. J. Peterka (UNL), 64. Prošek (UNL), 88. M. Bílek (UNL) – 53. M. Richter (VDF), 63. Bláha (VDF)   85. M. Richter (VDF)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 2:5. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 18:16.
    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Tvrdoň – M. Bílek, Hudec, Písačka, Chodora – J. Peterka (C), Čičovský, Šilhan (60. Jakš) – Prošek, Kušej, Jirkovský (60. Koubek).
    Náhradníci: D. Němec – Brak, Koubek, Jakš, Miskovič, A. Černý, Emmer.

    FK Varnsdorf: A. Richter – Lehoczki, Zbrožek, Hasil, Heppner – Bláha, Kocourek (87. Šimon) – Rudnytskyy (C) (80. M. Kubista), Breda (46. Ondráček), Schön (78. Daniel Novák) – M. Richter.
    Náhradníci: Vaňák – Šimon, Daniel Novák, Ondráček, M. Kubista.

    Rozhodčí: Marek – Batík, Poživil

    Diváci: 980
    bahis siteleri