Dunajská Streda – Trnava 2:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Senica 0:0 (odl.) | Nitra – Ružomberok 1:1 (kon.)
Pohronie – Žilina 2:1 (kon.)
konec
DAC 1904 Dunajská Streda
2:1 (1:1)
FC Spartak Trnava
Sobota 22.08.2020, 18:00 • Mestský štadión, Dunajská Streda • Niké liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Střídání v týmu FK DAC Dunajská Streda: ze hřiště odchází Andrija Balić, přichází Matúš Malý.
     
    90+1
    Mohlo být vymalováno! Na nákop Davise si na levé straně naběhl Eric Ramírez. Rusov proti němu vyběhl a Ramírez tak zvolil lob, který skončil těsně nad břevnem!
     
    90
    Střídání v týmu FK DAC Dunajská Streda: ze hřiště odchází Marko Divković, přichází Sainey Njie.
     
    85
    Střídání v týmu FC Spartak Trnava: ze hřiště odchází Yann Yao, přichází Marek Václav.
     
    82
    Žlutou kartu dostává Dominik Kružliak (FK DAC Dunajská Streda).
     
    80
    Střídání v týmu FC Spartak Trnava: ze hřiště odchází De Barros Cabral Saymon, přichází Matúš Turňa.
     
    79
    Kalmár rozehrával standardní situaci z pravé strany. Pozornosti hostující obrany unikl nabíhající Dominik Kružliak, který zblízka přestřelil!
     
    78
    Teď to hořelo i před domácí bránou! Miković prostrčil míč doprava na Saymona, který posílal před bránu přízemní centr. Jedlička na balón nedosáhl a za jeho zády musel zaskakovat obránce Müller, který merunu odkopl!
     
    77
    Málem to bylo o dva góly! Rohový kop Baliće si na zadní tyči našel Jannik Müller, který hlavičkoval těsně vedle Rusovovy brány.
     
    75
    Z levé strany nepřesně centroval Pačinda. Ten si vzápětí neodpustil nějaká gesta nebo nevhodná slova a sudí mu tentokrát už udělil žlutou kartu.
     
    71
    Žlutou kartu dostává Mario Mihal (FC Spartak Trnava).
     
    70
    Eric Ramírez dostal žlutou kartu za gólovou oslavu, při které si sundal dres.
     
    69
    Dunajská Streda dala gól!
    Teď už domácí strhávají vedení na svou stranu! András Schafer poslal nadýchaný oblouček za obranu Spartaku, kam si naběhl ERIC RAMÍREZ, který balón špičkou kopačky trkl přes brankáře Rusova do sítě. Pro Dunajskou Stredu zasloužená odměna za jejich ofenzivní úsilí – 2:1.
     
    68
    Domácí tentokrát zahrozili ze standardní situace. Centr Kalmára směřoval na zadní tyč, kde se dostal k hlavičce Dominik Kružliak. Ten balón trkl na bližší tyč, ale Rusov skvělým zákrokem vytěsnil míč na roh!
     
    66
    Střídání v týmu FC Spartak Trnava: ze hřiště odchází Yusuf Bamidele Isa, přichází Johnson Nsumoh.
     
    65
    Po následném rohu se mohl prosadit Eric Ramírez. Ten nohou zasáhl centrovaný míč a usměrnil ho těsně vedle tyče!
     
    64
    Erick Davis zvolil střelu po levé ruce brankáře Rusova, který ale úmysl panamského fotbalisty vystihl a jeho penaltu vyrazil!
     
    63
    Yao za svůj zákrok dostal žlutou kartu.
     
    63
    Penalta pro domácí! Z pravé strany vběhl do šestnáctky Blackman, kterého ve skluzu podrazil Yao. Tady asi nebylo ze strany rozhodčího o čem...
     
    54
    Moc pěkná kombinace domácích, kterou zakončoval z pravé strany šestnáctky Sidney Friede. Míč srazil na boční síť bránící Izuchukwu. Ještě jednou bych ale hráče Dunajské Stredy ocenil za to, že si balón několikrát vyměnili z prvního nebo druhého doteku.
     
    47
    Odražený míč si našel kousek za šestnáctkou András Schafer, jehož střelecký pokus těsně minul hostující bránu! Dobrá příležitost pro DAC z kraje druhého dějství.
     
    45+1
    Sudí Očenáš ukázal žluté karty Erickovi Daviesovi a Anthonymu Izuchukwuovi, který se jako první přiběhl Šarmíra zastat.
     
    43
    Trnava právě vstřelila branku!
    Hosté srovnávají! Yann Yao si seběhl s míčem od levé postranní čáry na střed a poté poslal krásnou přihrávku mezi stopery ERIKOVI PAČINDOVI. Ten už byl sám před Jedličkou a chladnokrevně uklidil míč po zemi mimo jeho dosah – 1:1.
     
    33
    Hosté dokáží být hodně nebezpeční, když už se dostanou do blízkosti pokutového území soupeře! Ze střední vzdálenosti protáhl Jedličku pěknou střelou pod břevno Ján Vlasko. Gólman DACu balón přizvedl nad svou svatyni.
     
    29
    Rozběhnutý Saymon vnikl do pokutového území z pravé strany. Nakonec se odhodlal k zakončení ke vzdálenější tyči, které vyrazil Jedlička. Krátce poté ještě přišla hlavička Pačindy, která skončila nad břevnem.
     
    25
    Dunajská Streda dala gól!
    Domácí se ujímají vedení! Přihrávku na levou stranu šestnáctky obdržel ERIC RAMÍREZ, který si balón navedl na pravačku a nechytatelnou střelou do vzdálenější šibenice otevírá skóre utkání.
     
    17
    Erik Pačinda dostal míč zády k bráně, otočil se a z 20 metrů hodně nebezpečně vystřelil. Balón směřující téměř do šibenice vytáhl na roh Martin Jedlička! Krásný moment z obou stran.
     
    8
    První velká šance domácích! Zsolt Kalmár narazil efektní patičkou míč rozběhnutému Andrásovi Schaferovi, který postupoval sám na bránu Spartaku. Nedokázal však překonat vybíhajícího Dobrivoje Rusova, jenž svůj tým podržel výborným zákrokem!

    Martin Augustin

    Branky: 25. Ramírez, 69. Ramírez – 43. Pačinda

    Karty:   45+1. Davis (DUN), 70. Ramírez (DUN), 82. Kružliak (DUN) – 45+1. Izuchukwu (TRN), 63. Yao (TRN), 71. Mihal (TRN), 75. Pačinda (TRN)

    Neproměněná penalta: 64. Davis (DUN), brankář Rusov zneškodnil


    DAC 1904 Dunajská Streda: Jedlička – Rodolfo, Müller, Kružliak, Davis – Friede, Schafer, Kalmár (C), A. Balić (90+3. Malý) – Divković (90. Njie), Ramírez.
    Náhradníci: Száraz – Fábry, Njie, Malý, Bednár, Méndez, Nebyla.

    FC Spartak Trnava: Rusov – Bamidele Isa (66. Nsumoh), Izuchukwu, Tumma – Mihal, Grič, Saymon (80. Turňa), Vlasko, Yao (85. Václav) – Miković, Pačinda.
    Náhradníci: Kamenár – Turňa, Václav, Jónsson, Nsumoh, Kóša, Mihálek.

    Rozhodčí: Očenáš
    bahis siteleri