Dunajská Streda – Trnava 2:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Senica 0:0 (odl.) | Nitra – Ružomberok 1:1 (kon.)
Pohronie – Žilina 2:1 (kon.)
konec
FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa
2:1 (1:0)
MŠK Žilina
Sobota 22.08.2020, 20:00Niké liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Co chybělo! Dawid Kurminowski ukázal velký přehled, když nezazmatkoval, zvedl hlavu a přihrávkou uvolnil vysunutého stopera Jana Minárika, který v tutovce ztroskotal na vystrčené právé noze Jenča. Parádní zákrok!
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby dvě minuty.
     
    84
    Střídání v týmu FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: ze hřiště odchází Alieu Fadera, přichází Lukáš Pellegrini.
     
    83
    Střídání v týmu MŠK Žilina: ze hřiště odchází Dávid Ďuriš, přichází Adrián Kaprálik.
     
    72
    Nově příchozí Matúš Rusnák ukázal rychlé nohy, když utekl Špiriakovi. Ten v nouzi soka podrazil. Žlutá karta je neoddiskutovatelná.
     
    67
    Střídání v týmu MŠK Žilina: ze hřiště odchází Jakub Paur, přichází Dawid Kurminowski.
    Střídání v týmu MŠK Žilina: ze hřiště odchází Patrik Iľko, přichází Matúš Rusnák.
    Střídání v týmu MŠK Žilina: ze hřiště odchází Miroslav Gono, přichází Vahan Bičachčjan.
     
    65
    Střídání v týmu FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: ze hřiště odchází Bernard Petrák, přichází Kojo Matić.
     
    64
    Arbitr Gemzický váhal, avšak po konzultaci s pomezním odpískal faul na hrdinu předchozích chvil Faderu. Hříšníkovi Kiwiorovi navíc udělil kartu žluté barvy.
     
    61
    Pohronie právě vstřelily branku!
    Domácí jsou za výborný výkon po zásluze odměněni druhým gólem! Špiriak vyslal do šance ALIEUA FADERU. Gambijský křídelník zachoval chladnou hlavu, vyběhnuvšího gólmana přeloboval.
     
    61
    Svěřence kouče Radványie zase dělil kousek od vedoucí branky. Bernard Petrák se vřítil do šestnáctky, udělal úspěšnou kličku gólmanovi, jenže potom zasáhl boční síť.
     
    53
    Žilina právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Po rohovém kopu se prosazuje paradoxně jeden z nejmenších fotbalistů na hřišti. PATRIK ILKO si našel přetažený centr na zadní tyč, hlavičkou procpal míč do sítě.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu dvě minuty.
     
    41
    Mezi Bon-Filsem Calebem Bimenyimanem a gólmanem zřejmě došlo k drobnému kontaktu, po němž dosud jediný střelec zůstal ležet na trávníku. Bohužel je zranění tak vážné, že útočníkovi z Burundi nedovoluje pokračovat dále ve hře. Do hry vstupuje Patrik Abrahám.
     
    36
    Pohronie právě vstřelily branku!
    Domácí hráči prolomili střeleckou smůlu, jdou do vedení! Kopas jakožto poslední obránce nastřelil BON-FILSE CALEBA BIMENYIMANU, který samostatný únik proměnil přízemní střelou k pravé tyči.
     
    35
    Žlutá karta i do domácích řad. James Weir zezadu zbytečně zajel do nic netušícího Paura. Hlavní rozhodčí neměl moc na výběr.
     
    35
    Při Petrášovi teď stáli všichni svatí! Gólman Žiliny po centru z rohového kopu pouze sledoval, jak Bimenyimana dnes už podruhé zasáhl brankovou konstrukci.
     
    32
    Neskutečné, co teď domácí fotbalisté všechno spálili! Faderovu technickou střelu na zadní tyč Petráš fantasticky vyrazil, navíc lapil i dorážku z pravé strany. Míč se však znovu odrazil k domácímu borcovi, Bon-Fils Caleb Bimenyimana ve stoprocentní šanci napálil břevno!
     
    8
    Máme tu první žlutou. Jejím držitelem se stal Bernard Petrák, který na polovině hřiště úplně zbytečně zajel do Patrika Mysloviče, jenž už dávno nebyl v držení míče.
     
    6
    Fotbalisté Pohornie okamžitě založili rychlý brejk na druhou stranu. Po zmatcích v pokutovém území Žiliny pálil James Weir o kousek vedle brány!
     
    5
    Sledujeme fotbal nahoru dolů, takový fotbal se divákům musí líbit! Středem hřiště se do gólovky probojoval Patrik Iľko, ale skvělý zákrok předvedl včas vyběhnuvší Jenčo!
     
    3
    Žilina byla kousek od vedoucího gólu! Po centru z levé strany se do balónu opřel nejlepší střelec týmu z loňské sezóny Ján Bernát, jenž orazítkoval levou tyč!

    Milan Huppert

    Branky: 36. Bimenyimana, 61. Fadera – 53. Iľko

    Karty:   8. Petrák (POH), 35. Weir (POH), 72. Špiriak (POH) – 64. Kiwior (ZIL)


    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 6:5. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 15:8.
    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Jenčo – Badolo, Pavlík (C), Špiriak, Župa – Chríbik, Weir, Petrák (65. Matić) – Blahút, Bimenyimana (41. Abrahám), Fadera (84. Pellegrini).
    Náhradníci: Dovec – Jacko, Pellegrini, Vondryska, Matić, Abrahám, Lindsay.

    MŠK Žilina: Petráš – Vallo, Kopas, Minárik, Kiwior – Gono (67. Bičachčjan), Bernát, Myslovič – Iľko (67. Rusnák), Paur (C) (67. Kurminowski), Ďuriš (83. Kaprálik).
    Náhradníci: Belko – Javorček, Kaprálik, Bičachčjan, Kurminowski, Rusnák, Fazlagić.

    Rozhodčí: Gemzický – Ferenc, Čajka
    bahis siteleri