Zvolen – MAC Budapešť 5:3 (kon.)
konec
HKM Zvolen
5:3 (1:0, 0:3, 4:0)
MAC Budapešť
sk Sobota 22.08.2020, 15:30 • Zimný štadión Zvolen • Memoriál Pavla Zábojníka
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:44
    Zvolen dal gól!

    Domáci idú do vedenia o dva góly! Puk pred bránku súpera potiahol Tibenský, následne sa pretlačil do zakončenia, ale brankára neprekonal. K odrazenému puku sa však potom dostal MAROŠ JEDLIČKA a ten ho už dopravil do siete – 5:3!
     
    46:41
    Zvolen dal gól!

    Domáci otáčajú stav stretnuia a opäť tak vyhrávajú! K puku sa pred súperovou bránkou dostal MILOŠ KELEMEN a presnou strelou prekonáva brankára – 4:3!
     
    45:39
    Zvolen dal gól!

    Je vyrovnané! Zopakovala sa situácia zo záveru druhej tretiny, keď jeden z tímov v krátkom slede dáva dva góly. Domáci sa po buly dostali do útočného pásma, PATRIK MARCINEK získal odrazený puk pred bránkou a upratal ho do siete – 3:3!
     
    45:27
    Zvolen dal gól!

    Napokon domáci využívajú presilovú hru! Puk do útočného pásma potiahol MIKE HAMMOND a presnou strelou švihom prekonáva brankára Farkasa – 2:3!
     
    37:50
    Budapešť dáva gól!
    Domáci sa ešte nespamätali z druhého gólu a už prehrávajú o dva! ISTVÁN TERBÓCS sa dostal s pukom do útočného pásma a parádnou strelou dostáva puk za bezmocného Rahma – 1:3!
     
    37:19
    Budapešť dáva gól!
    Krátko pred koncom druhej tretiny sa hostia ujímajú vedenia! Behron potiahol puk do útočneho pásma, následne ho prihral na ZALÁNA RITTERA a ten ho upratal do siete – 1:2!
     
    22:15
    Budapešť dáva gól!
    Je vyrovnané! Maďarský celok vyrazil do rýchleho brejku, pred bránku Zvolena sa výborne natlačil Terbócs, puk sa potom odrazil pred BRANCEHO ORBÁNA a ten ho upratal do siete – 1:1!
     
    16:37
    Zvolen dal gól!

    Je tu otvárcí gól tohto stretnutia! Zvolen výborne zakombinoval pred bránkou súpera, k odrazenému puku sa dostal PATRIK MARCINEK a úspešne ho upratal za Farkasov chrbát – 1:0!

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 17. Marcinek, 46. Hammond, 46. Marcinek, 47. Kelemen, 52. Jedlička – 23. Orbán, 38. Ritter, 38. Terbócs


    HKM Zvolen: Rahm (Trenčan) – Betker, Mihalčin, Hraško, Hatala, Gajdoš, Kubka, Klein – Nuutinen, Zuzin, Puliš – Bondra, Hammond, McPherson – Kelemen, Viedenský, Stupka – Marcinek, Jedlička, Tibenský – Ďuriš
    MAC Budapešť:

    Rozhodčí: Daniel Konc st. – Peter Rojík, Daniel Konc ml.
    bahis siteleri