Zvolen – MAC Budapešť 5:3 (kon.)
konec
HKM Zvolen
5:3 (1:0, 0:3, 4:0)
MAC Budapešť
sk Sobota 22.08.2020, 15:30 • Zimný štadión Zvolen • Memoriál Pavla Zábojníka
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:49
    Pekná kombinácia pred Farkasovou bránkou, ale puk sa cez bránkovú čiaru až do siete nedostal!
     
    53:24
    Opäť vznikol pred Farkasom veľký závar, ale brankár Budapešte úspešne priľahol puk a Zvolen tak ešte získava buly v útočnom pásme!
     
    51:44
    Zvolen dal gól!

    Domáci idú do vedenia o dva góly! Puk pred bránku súpera potiahol Tibenský, následne sa pretlačil do zakončenia, ale brankára neprekonal. K odrazenému puku sa však potom dostal MAROŠ JEDLIČKA a ten ho už dopravil do siete – 5:3!
     
    51:10
    Toto bol veľký závar pred hosťujúcou bránkou! Puk však v sieti nekončí, keď sa od tyčky odrazil pred hráčou Budapešte a tí ho upratali do bezpečia.
     
    46:41
    Zvolen dal gól!

    Domáci otáčajú stav stretnuia a opäť tak vyhrávajú! K puku sa pred súperovou bránkou dostal MILOŠ KELEMEN a presnou strelou prekonáva brankára – 4:3!
     
    45:39
    Zvolen dal gól!

    Je vyrovnané! Zopakovala sa situácia zo záveru druhej tretiny, keď jeden z tímov v krátkom slede dáva dva góly. Domáci sa po buly dostali do útočného pásma, PATRIK MARCINEK získal odrazený puk pred bránkou a upratal ho do siete – 3:3!
     
    45:27
    Zvolen dal gól!

    Napokon domáci využívajú presilovú hru! Puk do útočného pásma potiahol MIKE HAMMOND a presnou strelou švihom prekonáva brankára Farkasa – 2:3!
     
    44:05
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (2 min.).
     
    37:50
    Budapešť dáva gól!
    Domáci sa ešte nespamätali z druhého gólu a už prehrávajú o dva! ISTVÁN TERBÓCS sa dostal s pukom do útočného pásma a parádnou strelou dostáva puk za bezmocného Rahma – 1:3!
     
    37:19
    Budapešť dáva gól!
    Krátko pred koncom druhej tretiny sa hostia ujímajú vedenia! Behron potiahol puk do útočneho pásma, následne ho prihral na ZALÁNA RITTERA a ten ho upratal do siete – 1:2!
     
    34:39
    Výbornú prihrávku dostal na hokejku Stupka, ale jeho zakončenie neprinieslo zmenu skóre!
     
    33:08
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (2 min. – podrazenie).
     
    33:05
    Po strele od mdorej čiary zazvonila horná tyčka Farkasovej bránky!
     
    27:59
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Orbán – 2 min., hákovanie).
     
    26:56
    Bondra posielal nebezpečný puk pred bránku súpera, následne sa snažil o zakončenie Hammond, ale k odrazenému puku sa už nedostal!
     
    22:15
    Budapešť dáva gól!
    Je vyrovnané! Maďarský celok vyrazil do rýchleho brejku, pred bránku Zvolena sa výborne natlačil Terbócs, puk sa potom odrazil pred BRANCEHO ORBÁNA a ten ho upratal do siete – 1:1!
     
    19:46
    Krátko pred odchodom do šatní mohol vedenie Zvolena navýšiť Puliš! Krásne si prevzal puk, natlačil sa pred bránku súpera, triafa však len brvno!
     
    16:37
    Zvolen dal gól!

    Je tu otvárcí gól tohto stretnutia! Zvolen výborne zakombinoval pred bránkou súpera, k odrazenému puku sa dostal PATRIK MARCINEK a úspešne ho upratal za Farkasov chrbát – 1:0!
     
    16:20
    Zvolen ani teraz nedostal puk do siete, keď Jedlička prihrával puk na voľného Marcineka, ale ten sám pred Farkasom netrafil bránku!
     
    14:05
    Ďalšia veľká šanca pre Zvolen! Opäť sa k puku dostal Jedlička, spoza bránky súpera ho prihral na Marcineka, ale ten vyprodukoval len slabé zakončenie a puk putuje mimo Farkasovej bránky!
     
    13:38
    Na druhej strane mohol otvoriť skóre tohto stretnutia Jedlička, ale pred brankárom súpera nedokázal upratať puk za jeho chrbát!
     
    13:08
    A opäť sa na pozore musel mať Rahm! Súper sa dostal do nájazdu na domácu bránku, ale následne bol tiesnený a tak zakončil len priamom do brankára. Budapešť ešte získava buly v útočnom pásme.
     
    11:10
    Veľká šanca pre Zvolen! K puku sa dostal Tibenský, jeho prvú strelu Farkas len vyrazil a následne domáci hokejisza z bekhendu poslal puk do tyčky!
     
    07:46
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade).
     
    07:08
    Veľká závar pred hosťujcim brankáraom Farkasom, ale puk v sieti neskončil a presilovka Zvlolena sa končí!
     
    06:06
    Puliš sa ocitol v dobrej pozícii na zakončenie, ale jeho strela švihom tesne míňa priestor súperovej bránky!
     
    05:13
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (2 min. – podrazenie).
     
    04:10
    Výborný zákrok teraz predviedol domáci brankár Rahm, keď z blízka vychytal súperovho hráča! Nasledovať bude buly v útočnom pásme hostí.
     
    00:38
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Jedlička – 2 min., nedovolené bránenie).

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 17. Marcinek, 46. Hammond, 46. Marcinek, 47. Kelemen, 52. Jedlička – 23. Orbán, 38. Ritter, 38. Terbócs


    HKM Zvolen: Rahm (Trenčan) – Betker, Mihalčin, Hraško, Hatala, Gajdoš, Kubka, Klein – Nuutinen, Zuzin, Puliš – Bondra, Hammond, McPherson – Kelemen, Viedenský, Stupka – Marcinek, Jedlička, Tibenský – Ďuriš
    MAC Budapešť:

    Rozhodčí: Daniel Konc st. – Peter Rojík, Daniel Konc ml.
    bahis siteleri