Příbram – Klatovy 0:0 (zruš.) | Levice – SR 18 0:2 (kon.) | Litvínov – Jihlava 1:3 (kon.)
Trnava – Vlci Žilina 5:3 (kon.) | Slavia – Vrchlabí 0:1 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 1:5 (kon.)
Chrudim – Dvůr Králové n. L. 7:8 (0:1 po s.n.) | Detva – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.) | Zvolen – Košice 3:0 (kon.)
Topoľčany – Nové Zámky 6:4 (kon.) | Vsetín – Prostějov 4:3 (kon.) | Přerov – Šumperk 2:6 (kon.)
Vienna Capitals – Bratislava Capitals 2:3 (kon.) | Sokolov – K. Vary 5:4 (2:1 po s.n.) | Havířov – Jastrzębie 3:2 (2:1 po s.n.)
Jablonec n/N – Děčín 8:2 (kon.) | Opava – Val. Meziříčí 2:5 (kon.) | Příbram – Tábor 0:0 (zruš.)
konec
Berani Zlín
1:5 (1:0, 0:3, 0:2)
HC Kometa Brno
Čtvrtek 03.09.2020, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tímto se s Vámi loučím, děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dne. (20:07:20)
     
    Kometa napravuje tragickou základní část v Generali Česká Cup a dnes jednoznačně poráží Zlín. Ten sice zvládl lépe první část, ale to bylo to jediné, co se mu povedlo. Ve zbylých dvou třetinách jednoznačně dominovalo Brno, které si nakonec došlo pro jednoznačné vítězství 5:1 a alespoň trochu si zlepšuje náladu před startem extraligy.
     
    Konec zápasu.
    59:34 Jakub VALSKÝ - 1:5
     
    59:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    Gólový účet dnešního utkání nejspíš uzavírá JAKUB VALSKÝ, který nedal Kašíkovi šanci k zákroku. Příznivci Komety tak mohou skandovat: "dostali bůra, dostali bůra". Asistence: Libor Zábranský a Jakub Klepiš.
     
    58:44
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Matyáš Hamrlík – 2 min., držení).
     
    58:09
    Obrana Brna stále víceméně bez problémů drží. Nyní má dokonce puk pod kontrolou a s rozehrávkou si dává co nejvíce na čas.
     
    57:27
    Vejmelka pokryl i nebezpečně tečované nahození Gazdy. Jeho spoluhráči okamžitě vyvážejí puk z pásma a chtějí získat nějaký čas v útoku.
     
    56:52
    Kašík musí chytat tvrdý nástřel ze středního pásma, který lacině jenom vyrazil, ale nakonec to nic neovlivnilo, jeho spoluhráči mohl rozehrávat.
     
    56:17
    Další útočné snažení Zlína ukončuje čárový sudí, který signalizuje postavení mimo hru, což znamená buly ve středním pásmu.
     
    55:37
    Ševci se aktivně pokouší ještě o svou druhou trefu v zápase, ale to zase nehodlá dovolit Brno, které dává do bránění veškerou svou energii.
     
    55:10
    Nosek to od modré čáry zkusil mnohem nebezpečněji, ale stejně kotouč poslal jen do připravené rukavice Vejmelky.
     
    54:10
    Gazda hned na začátku hry čtyři proti čtyřem dostal od soupeře dárek v podobě přihrávky do úniku. Nenabral ale dostatečnou rychlost, takže musel pálit jen příklepem, který byl navíc sražen na zadní mantinel.
     
    53:47
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Daniel Rákos – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jiří Karafiát – 2 min., hrubost).
     
    53:18
    Dufek měl po nečekaně puštěné přihrávce spoustu prostoru na pravé straně, který samozřejmě využil ke střele, ale brněnský gólman se zase stačil včas přesunout.
     
    52:27
    Domácí odstřelují při přesilovce soupeřící bránu jednou střelou za druhou, ale Vejmelka pořád drží. Svým spoluhráčům nechce za žádnou cenu zkomplikovat cestu za výhrou.
     
    52:03
    Vejmelka si sám přivodil problémy nejistým zákrokem, po kterém poskakoval puk před ním, ale svou chybu dokázal rychle napravit.
     
    51:33
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Jakub Klepiš – 2 min., podrážení).

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 8. Dobiáš (Hamrlík) – 28. Mueller, 34. Horký (Šoustal), 37. Holík (Freibergs, Mueller), 52. Zábranský (Horký, Freibergs), 60. Valský (Zábranský, Klepiš)


    Berani Zlín: Kašík (Kořének) – Gazda, Řezníček, Hamrlík, Ferenc, Suhrada, Nosek (C), Dluhoš – Kubiš (A), Fořt (A), Ondráček – Köhler, Fryšara, Dufek – Sebera, Herman, Šlahař – Václavek, Karafiát, Dobiáš.
    HC Kometa Brno: Vejmelka (Kacetl) – Freibergs, Němec (A), Pyrochta, Zábranský, Gulaši, Svozil, Bartejs – Zaťovič (C), Holík, Mueller – Brabenec, Klepiš, Schneider – Valský, Rákos, Šoustal – Kusko, Střondala, Horký.

    Rozhodčí: Kašík, Šudoma – Blažek, Hanzlík
    thejrc.org